Dodaj do ulubionych

drabina HOHER

25.11.17, 19:05
Może jakaś opinia o drabinach HOHER ?? Nigdzie nic nie można znaleźć. Cena niby atrakcyjna ale sprzedaż tylko przez olx i allegro ... CZYLI W ZASADZIE ŻADNEJ SKUTECZNEJ REKLAMACJI. żadnych stron niemieckich na co wskazuje nazwa, ... ??? Opinie na all 100 % pozytywne ale napisali sobie je sami, ALBO ZLECILI FIRMIE TYM SIĘ ZAJMUJĄCEJ, bo powtarzają się w kólko, TYLKO z nowymi datami te same wpisy i te same nr transakcji. Więc chyba należy uważać ..!!!
Obserwuj wątek
    • drszwalczak Re: drabina HOHER 10.04.18, 11:48
      Obawiam się że to lekki przekręt. Nie ma takiej firmy. Na pewno w Niemczech jak i Europie. Myślę natomiast że jest w Chinach taka. Za dużo troszkę niewiadomych. Niepewna transakcja tzn niepewny produkt.
    • piotraz30 Re: drabina HOHER 03.07.18, 15:16
      Jak dla mnie chińszczyzna ale to tylko moje zdanie z tego co się orientuję to najbardziej znana firma niemiecka która produkuje drabiny to Krause ale aż tak się nie orientuję. Wejdź sonie na www.rusztowania-drabiny.com.pl/ i sobie zobacz albo najlepiej zadzwoń niech wypowiedzą się ci co się na tym znają. Pamiętaj jest to sprzęt do pracy na wysokości więc trzeba sobie zadać pytanie czy warto ryzykować i kupować coś co się może nad tobą po prostu zarwać czy lepiej wydać raz a pożądnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka