Dodaj do ulubionych

GLAZURA OD PODLOGI PO SUFIT

07.06.05, 20:40
Spotkalem sie z okreslesniem "glazura od posadzki do sufitu" czyli jak w
starej rzezni. Tak kiedys kladziono glazury w ubojniach i rzezniach. Czy to
jest taka moda, pokaz posiadania i bogactwa, szpan, bo ja osobiscie nie
widze zadnego piekna w tak wyglazurowanej lazience, zadnej fantazji czy
uroku. Zieje chlodem i brakiem wyobrazni,koszmarnym brakiem gustu.
Obserwuj wątek
    • Gość: pyot Re: GLAZURA OD PODLOGI PO SUFIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 20:46
      Wolnoć Tomku w swoim domku...
      • wami41 Re: GLAZURA OD PODLOGI PO SUFIT 07.06.05, 20:56
        Gość portalu: pyot napisał(a):

> Wolnoć Tomku w swoim domku...

jezeli chodzi o mnie to mozesz sobie kafle polozyc na glowe. tylko czy to ma
        jakis sens?
        • Gość: kixx Re: GLAZURA OD PODLOGI PO SUFIT IP: *.acn.waw.pl 07.06.05, 21:08
          a czy twoj post ma jakis sens??
          usiluje sie go(tego sensu) dopatrzyc,ale wybacz ,poza checia napisania,ze tak
          jak tobie sie podoba tak jest najlepiej nie widze zadnej mysli w tym co
          napisalas

• Gość: agaelgam dokładnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 22:06
            z gustami się nie dyskutuje. A swoją drogą widziałam łazienki z glazurą do
            sufitu i odpowiednio dobranymi kolorami. Wyglądały super.
    • Gość: kreso Re: GLAZURA OD PODLOGI PO SUFIT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 10:43
      połażyłaś zapewne w łazience glazurę zamiast lamperii i teraz szukasz na forum
      społecznej akceptacji dla swego "rewolucyjnego" rozwiązania
    • Gość: twoja_lazienka Re: GLAZURA OD PODLOGI PO SUFIT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 10:48
      A lubie farbe olejan na deskach, plastik imitujacy szklo, plot z betonu i
      sztuczne kwiaty. :))
    • piegoosek Re: GLAZURA OD PODLOGI PO SUFIT 08.06.05, 10:54
      nie ma teraz trendow na to czy klasc plytki do sufitu czy tez szalec z nimi, w
      danej lazience! wszystko zalezy od samej plytki! niektore wymagaja, wrecz
      krzycza: "poloz mnie do samego sufitu, inaczej bede wygladala paskudnie" -
      dotyczy to przede wszystkim plytek eleganckich, o duzych rozmiarach, z duzymi
      dekoracjami, z mniejszymi plytkami mozna szalec, ukladac je w karo, mieszac
      kolory itp. zawszebedzie wygladalo ok!
      milej zabawy! skoro Ty nie lubisz "do sufitu", to szukaj plytek mniejszych,
      bardziej szalonych!
      powodzenia!
      • paulinakar Re: Glazura w całej łazience 03.08.14, 19:12
        Dlaczego cała łazienka w płytkach ma wyglądać źle? Jeżeli jest dobrze zrobiona, przez fachowców i najważniejsze - z pomysłem, to nigdy nie będzie źle. Ja mam płytki na całej powierzchni - biel i czerń. Prace zleciłam ekipie z firmy Home Depot, bo polecił mi ją zaufany przyjaciel. I łazienka wygląda pięknie i elegancko. I wcale się tak nie wykosztowałam. Wycena była bardzo konkurencyjna. Gdyby ktoś poszukiwał do nich kontaktu, to można ich znaleźć tutaj: www.facebook.com/homedepot.wroclaw
    • marc.fugnac Re: GLAZURA OD PODLOGI PO SUFIT 08.06.05, 16:15
      > Spotkalem sie z okreslesniem "glazura od posadzki do sufitu" czyli jak w
      > starej rzezni. Tak kiedys kladziono glazury w ubojniach i rzezniach.

Aś się przyczepił do tej rzeźni. A teraz inaczej się je urządza? Mamy, widzę,
      do czynienia z fahofcem od pomieszczeń użytkowych!
      I jakie bogactwo, posiadanie i szpan???? Zwykły standard. A obecnie dostępne
      płytki umożliwiają zrobienie łazienki naprawdę pięknie, z gustem, wyobraźnią i
      smakiem. Co miałoby być lepsze? Kafelek tu, kafelek tam, a dookoła surowy beton
      pomalowany na olejno. A może marmur od podłogi do sufitu? Heh? To jest dopiero
      ciepło, przytulnie, skromnie...

Beznadziejny ten wątek....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka