kobietkaa_18 10.03.07, 20:57 niby takiego przyjemnego w calowaniu sie??z jezyczkiem chociazby.czy moglby mi ktos to wyjasnic?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szmeksik Re: co jest.... IP: *.lan.net.pl 10.03.07, 21:06 podniecenie jest przyjemne nie czujesz tego? Odpowiedz Link Zgłoś
mexico_lady Re: co jest.... 10.03.07, 21:08 Wlasnie to jest takie przyjemne ze nie wiem sie co tak naprawde;) hehe mmmm...a to podniecenie;) rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
hholy Re: co jest.... 10.03.07, 21:08 ja Ci nie wyjasnie,bo generalnie to jednak wole sie calowac z mezczyznami;) a tu trzeba empirycznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moher Re: co jest.... IP: *.pia.airbites.pl 10.03.07, 21:12 Nic...lepiej babki z piasku robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaaaa Re: co jest.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 21:27 znasz smak soczystej brzoskwini...??dotyk jej mięciutkiej skorki..??i gdy sie zabierasz do zjedzenia jej..czujesz cudowna słodycz...pragniesz zjeść ja coraz szybciej i chwytasz coraz więcej...jednak owoc sie kiedys konczy....a pocałunki te najgłębsze, najbardziej soczyste i wilgotne moga trwac...i trwac...az zobaczysz gwiazdy....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moher Re: co jest.... IP: *.pia.airbites.pl 10.03.07, 21:29 Gwiazdy zobaczy jak się przewróci.... Akcja po_tylica - nie mylić z po_całunkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet z m2:) Re: co jest.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 22:13 suuuuper sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_aniol2 Re: co jest.... 10.03.07, 22:46 calowanie jest boskie ale tylko wtedy gdy ma sie cudownego partnera, szczerze nie kazdy potrafi sie namietnie,z wyczuciem calowac.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta bez druta Re: co jest.... IP: *.ashbva.adelphia.net 11.03.07, 04:17 oj to prawda, nie wszyscy wiedza jak całowac pipipippipiiii lalala turturtiurrkidfahh ale mi nudno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanula Re: co jest.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.07, 18:50 czasem ok.. jest przyjemnie. ale osobiscie wole delikatne, słodkie całuski. Odpowiedz Link Zgłoś