Gość: Leszek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 09:09 Potrzebuję fachowca, który szybko i solidnie położy kafelki -jestem ze Szczecina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lidjar Re: Fachowiec poszukiwany 19.07.05, 13:57 Ja też takiego szukam - po prostu ich nie ma :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasandra Re: Fachowiec poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 13:13 Oj są , są... Mój maż potrafi bardzo dobrze kłaść kafelki. Jesteśmy z Elbląga. Ma bardzo dużo ofert i nie nadąrza z wykonywaniem zleceń. Jet młody (ma 26lat a wyglada na 20)za każdym razem gdy idzie do kogos to słyszy komentaze w stylu "oj, pan to chyba bez doswiadczenia" i strach w oczach klientów że powierzaja swoją łazienkę komuś kto sie na tym nie zna. Jednak po skończonej pracy są mile zaskoczeni i polecają go znajomym. Dlatego proponuje ufac nie tylko mężczyzną z siwymi włowsami, ale równiez młodym chłopakom, którzy zaczynaja swoją pracę i chcą dobrze wypaśc wiec staraja sie robić wszystko dobrze i solidnie, a czesto staranniej niż meżczyzna z 20-letnim stażem. Odpowiedz Link Zgłoś
olga50 Re: lidjar 21.07.05, 12:07 lidjar napisała: > Ja też takiego szukam - po prostu ich nie ma :( ______- Zapewniam Cie, zę są. Pewnie za mało pieniążków proponujesz i dlatego nie możesz znależć. Fachowccy niestty kosztują. Odpowiedz Link Zgłoś