Gość: Krystian IP: *.ath.cx / *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 15:56 Chciałbym żeby każdy napisał lub wklejił link do strony z ulubionym projektem domu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Małgosia Re: Super domy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 18:05 To sfera moich marzeń, mam nadzieję, że niebawem realnych... money.extradom.pl/ext/page?projekt/projekt.xmf&z=opis&id=2578 Odpowiedz Link Zgłoś
michas70 Re: Super domy 16.01.19, 00:54 No ok, więc moja kolej .. archdesign.pl/projekty/domy_parterowe/dn_207,p29445306 . To dom parterowy, prosty I nowoczesny , przestronny w środku, ale wiem, że wiele osób szuka mniejszych domów, o mniejszym metrażu. mi bardzo pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr2k Re: Super domy 28.01.19, 08:07 Mój wymarzony dom na pewno będzie niewielki, parterowy w nowoczesnym kształcie i różnymi technologiami. I oczywiście z dużym ogrodem. Właśnie zbieram na niego środki, tylko zastanawiam się nad fotowoltaiką:-) Czytałem, że można je zamontować na ścianie mbmsolar.pl/blog/8-montaz-paneli-fotowoltaicznych. Myślicie, że będzie tak samo skutecznie jak na dachu? Odpowiedz Link Zgłoś