Dodaj do ulubionych

Remonty w warszawie

09.08.05, 19:10
Tanie usługi remontowe w rozsądnych cenach. Malowanie od 1zł/mkw/warstwa,
glazura i terakota( od 20zł/mkw)panele ścienne i podłogowe( od 10zł/mkw),
ścianki G/K ( od 13/mkw z jednokrotnym malowaniem i szpachlowaniem)
zainteresowanych prosze o kontakt pod numerem telefonu 505-398-232 lub na
forum, ewentualnie na mail- swiety_wawka@wp.pl

Pozdrawiam serdecznie
Obserwuj wątek
    • monicar Re: Remonty w warszawie 11.08.05, 10:00
      Ja jestem zainteresowana położeniem glazury - w łazience, kuchni i przedpokoju -
      w sumie wszystkiego jest ok. 32 m kw. Czy są wolne terminy na początku
      września? - a i chodzi o Piaseczno.
      • swiety_wawka Re: Remonty w warszawie 11.08.05, 18:03
        Oczywiście że jest taka możliwość, terminy we wrześniu mamy wole jeszcze, ale
        prosze jeszcze o informacje czy na ścianach jest coś poza farbą , czy trzeba
        usuwać starą glazurę czy nie. najlepiej telefonicznie 505-398-232 lub na maila :
        swiety_wawka@wp.pl i ewentualnie konkretnie się umówić na wykonanie i
        wcześniejsze obejrzenie. Serdecznie dziekuje i pozdrawiam.
    • Gość: Młody Re: Remonty w warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 13:28
      Dziekuje za uczciwe podejście do mnie i przeprowadzone czynności w moim
      mieszkaniu. Ciesze sie że mogę z czystym sumieniem polecić panstwa usługi, co
      napewno uczynie. Pozdrawiam. Młody W-wa
    • swiety_wawka Re: Remonty w warszawie 15.08.05, 13:29
      Ja również dziekuje za pańską opinie co do naszych usług i żywię nadzieję na
      kolejne współprace. Pozdrawiam
    • Gość: bob-budowniczy Re: Remonty w warszawie IP: *.chello.pl 15.08.05, 13:46
      swiety_wawka
      Czy ta nazwa to skrót od ,,sowiety,, w Warszawie
      • swiety_wawka Re: Remonty w warszawie 15.08.05, 16:54
        nie ta nazwa to od "święty-wawka" a nei sowiety w warszawie. Pozdrawiam
        • Gość: za ile od swiety Re: Remonty w warszawie IP: *.chello.pl 15.08.05, 17:07
          Jak z jakością waszej pracy dla mnie przynajmniej podejrzanie tanio to dość
          często związane jest z podejrzanie niską jakością. Wysil się podpowiedz
          zdezoreientowanym z czego niby ma wynikać niska cena Podaj cennikna podstawowe
          czynności pracy , no wiesz kafelki , parkiet tynki, malowanie , murowanie ile
          za co jaka gwarancja na ile lat
          • Gość: diabolique Re: Remonty w warszawie IP: *.comarch.pl 16.08.05, 10:34
            Mam do cyklinowania 2 m parkietu egzotycznego w łazience. Czy takie prace także
            świadczysz?? Ile by to kosztowało??
            • swiety_wawka Re: Remonty w warszawie 31.08.05, 00:18
              Niestety nie cyklinujemu podłóg:( przykro mi
        • Gość: kuzynek Re: Remonty w warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 16:54
          a skąd taka nazwa? :)
    • Gość: auto reklama Re: Remonty w warszawie IP: *.chello.pl 16.08.05, 11:36
      Coś mi tu śmierdzi auto reklamą
      • Gość: Bogdan Referencje IP: *.chello.pl 31.08.05, 08:25
        Może zainteresuje Państwa, że remontując niewielkie mieszkanie w warszawskim
        bloku korzystaliśmy z usług ogłaszającego się na tym forum Pana Jacka (tel.
        606831345). Były to typowe roboty: zrywanie boazerii; wygładzanie i malowanie
        ścian, futryn oraz drzwi w pokojach i w kuchni; przekładanie, cyklinowanie i
        lakierowanie starego parkietu; do tego doszły drobiazgi w rodzaju: montowania
        klamek,naprawy tablicy z korkami, wieszania żyrandoli, montażu regałów. Krótko
        mówiąc, JESTEŚMY BARDZO ZADOWOLENI Z PRACY EKIPY PANA JACKA. To
        dotyczy ceny, uczciwego sposobu rozliczenia niewielkiej zaliczki na
        zakup części materiałów, dotrzymania terminu i staranności wykonania
        uzgodnionych prac. Polecamy. Chętnie potwierdzimy te "referencje"
        np. w "prywatnej" rozmowie telefonicznej :). W razie potrzeby prosimy o liścik
        na priv: woronicz@gazeta.pl
        Paulina i Bogdan
        • swiety_wawka Re: Referencje 03.09.05, 23:24
          Gość portalu: Bogdan napisał(a):

> Może zainteresuje Państwa, że remontując niewielkie mieszkanie w warszawskim
          > bloku korzystaliśmy z usług ogłaszającego się na tym forum Pana Jacka (tel.
          > [wycięto]). Były to typowe roboty: zrywanie boazerii; wygładzanie i malowanie
          > ścian, futryn oraz drzwi w pokojach i w kuchni; przekładanie, cyklinowanie i
          > lakierowanie starego parkietu; do tego doszły drobiazgi w rodzaju: montowania
          > klamek,naprawy tablicy z korkami, wieszania żyrandoli, montażu regałów. Krótko
          > mówiąc, JESTEŚMY BARDZO ZADOWOLENI Z PRACY EKIPY PANA JACKA. To
          > dotyczy ceny, uczciwego sposobu rozliczenia niewielkiej zaliczki na
          > zakup części materiałów, dotrzymania terminu i staranności wykonania
          > uzgodnionych prac. Polecamy. Chętnie potwierdzimy te "referencje"
          > np. w "prywatnej" rozmowie telefonicznej :). W razie potrzeby prosimy o liścik
          > na priv: [wycięto]@gazeta.pl
          > Paulina i Bogdan

Po 1. ta informacja nie dotyczy moich usług, ani mojej firmy, poniważ u mnie w
          firmie nie ma żadnego Jacka, po 2. Nie uważam za stosowne przywłaszczania sobie
          czychś opinii bo to do niczego nie prowadzi. Nie pracowałem u pana Bogdana i nie
          ponosze odpowiedzialności za ten post. Nie mam nic z tym wspólnego. Pozostałych
          zainteresowanych terminami od minimum połowy września zapraszam do kontaktu,
          najlepiej telefonicznego 505-398-232, ponieważ rzadko jestem w domu.

Usunąłem z cytowanej wypowoedzi dane kontaktowe, ponieważ nie dotyczą mojej
          pracy ani mojej firmy.
          • Gość: fan Re: Referencje IP: *.piasta.pl 04.09.05, 12:25
            A jak już jesteś taki porządny i akuratny to wiedz, że to nie forum ogłoszenia i anonse i że jesteś zwykłym spamerem.
        • kontodziobaka Razadobrze.pl - specjaliści z referencjami 29.09.05, 15:10
          Dziękuję za polecenie. Długo szukałem i przy okazji natknąłem się na serwis
          razadobrze.pl Jeśli tylko mój remont szczęśliwie dobiegnie końca na pewno
          wystawię tam referencje.
    • Gość: inwestor Re: Remonty w warszawie IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 05.09.05, 08:27
      wg mnie za tanio...
      • swiety_wawka Re: Remonty w warszawie 07.09.05, 20:17
        Mówiąc szczerze to mi nie przeszkadzają moje ceny, ponieważ mam co robić i nie
        narzekam na nadmiar dni wolnych, co za tym idzie nie odczówam potrzeby
        podnoszenia cen, aby nadgonić "dziury budżetowe". Spotykam się tu z kilkoma
        opiniami( podejrzewam żę od innych ludzi z branży) ,które nie są miłe, ale ja
        mam to w nosie. Jak inni nie mają co robić niech też obniżą ceny i po kłopocie.
        Pozdrawiam.
    • Gość: gość Re: Remonty w warszawie IP: *.spray.net.pl 17.09.05, 22:20
      DOBRY fachowiec się ceni .....
      • swiety_wawka Re: Remonty w warszawie 19.09.05, 17:48
        Ale zmniejszając ceny nie siedzi w domu tylko pracuje, a gdybym był, a w sumie
        byśmy byli złymi fachowcami to nie mielibyśmy robót zdobytych z poleceń innych
        klientów. W sumie każdy robi i sei ceni tak by mu się to opłacało, a mi sie
        opłaca tak jak jest. Pozdrawiam.
    • Gość: normal Re: Remonty w warszawie IP: *.chello.pl 18.09.05, 07:18
      rozmawiałem z P. swiety wawka i niestety nie wzbudził we mnie zaufania.
      Zrezygnowałem z usług tej firmy
      • swiety_wawka Re: Remonty w warszawie 19.09.05, 17:46
        Nie wiem czy pan orientuje się w tym żę ostatnio miałem tylko 2 rozmowy z ludż
        mi z tego forum z czego jedną zrobiłem w weekend a na drugą byłem za drogi. Nie
        kojarze bym rozmawiał z kimś innym, więc chyba jest to jakaś pomyłka. Przykro mi:(
        • Gość: jaga Re: Remonty w warszawie IP: *.zerom.4lan.pl / 213.77.92.* 26.09.05, 19:51
          ...w weekend to właśnie u mnie działali i muszę przyznać,że zrobili to na
          piątkę (w dawnej uczniowskiej skali ocen).Mili,młodzi Panowie wykonali fachowo
          wszystkie moje "pomysły".O ich profesjonaliżmie w czasie pracy świadczy,oprócz
          ciągłej dbałości o jakość,także zachowanie czystości w czasie pracy i porządku
          po jej zakończeniu.Firma w pełni zasłużyła na to,bym ją polecił innym.
          • Gość: Marlow Re: Remonty w warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 19:59
            Spaliłeś oszuście.Podpisałeś sie jaga czyli kobieta a napisałeś ,,Bym ją
            polecił innym".Nie wzbudzasz zaufania kłamstwem.Takie moje zdanie.Pozdrawiam.
            • Gość: jaga Re: Remonty w warszawie IP: *.zerom.4lan.pl / 213.77.92.* 27.09.05, 00:25
              Idąc tym tropem myślenia jaki prezentujesz,to pewnie w Twoim przenikliwym
              rozumie bohater Powstania Warszawskiego o pseudonimie ZOŚKA też był kobietą?!
              Choć zdaję sobie sprawę,że przywoływanie na zwyczajnym forum imienia
              powstańczej legendy jest niestosowne (przepraszam za to),ale jak inaczej można
              trafić do rozumu "wszystkowiedzącego",tropiciela/poszukiwacza kłamstwa w
              wypowiedziach!A tak na zakończenie to jak Cię jakiś temat nie interesuje to po
              prostu nie czytaj i potem nie komentuj...Natomiast naprawdę zainteresowanych
              remontowymi usługami chciałbym zapewnić,że swą dobrą opinię o tej Firmie nadal
              podtrzymuję!
            • Gość: jaga Re: Remonty w warszawie IP: *.zerom.4lan.pl / 213.77.92.* 27.09.05, 00:25
              Idąc tym tropem myślenia jaki prezentujesz,to pewnie w Twoim przenikliwym
              rozumie bohater Powstania Warszawskiego o pseudonimie ZOŚKA też był kobietą?!
              Choć zdaję sobie sprawę,że przywoływanie na zwyczajnym forum imienia
              powstańczej legendy jest niestosowne (przepraszam za to),ale jak inaczej można
              trafić do rozumu "wszystkowiedzącego",tropiciela/poszukiwacza kłamstwa w
              wypowiedziach!A tak na zakończenie to jak Cię jakiś temat nie interesuje to po
              prostu nie czytaj i potem nie komentuj...Natomiast naprawdę zainteresowanych
              remontowymi usługami chciałbym zapewnić,że swą dobrą opinię o tej Firmie nadal
              podtrzymuję!
              • swiety_wawka Re: Remonty w warszawie 02.10.05, 12:46
                bardzo sie sieszę że jest pan zadowolony z wyglądu balkonu i mam naidzeję na
                dalszą współprace( mówię o kuchni). Dziękuje za pozytywną opinię odnośnie naszej
                pracy i polecam się na przyszłość.
                • Gość: gan Re: Remonty w warszawie IP: *.piasta.pl 02.10.05, 14:13
                  kuwafa, ale lukrujesz !!!
            • Gość: dr. Watson Re: Remonty w warszawie IP: *.jmdi.pl 03.10.05, 23:30
              Marlow masz racje chyba że Jaga to pedał bo jaki facet by napiał: "Mili,młodzi
              Panowie wykonali fachowo wszystkie moje "pomysły". Takiej bezkrytycznej
              autoreklamy na tym forum to jeszcze nie widziałem.
              Pozdrawiam killspamiarzy
              • Gość: swiety_wawka Re: Remonty w warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 13:02
                Po 1. to pan Jaga to miły starszy człowiek, który jest życzliwy dla ludzi,
                którzy są życzliwi dla nich, a po 2 jeśli kultura = lukrowaniem to powodzenia
                wam, a do głupich komentarzy załóżcie inny temat, a najlepiej inne forum, Dzieki
                i pozdro
                • Gość: fan Re: Remonty w warszawie IP: *.piasta.pl 13.10.05, 13:26
                  Ja widzę spamerze, że to tobie sie fora pomyliły. To nie tablica ogłoszeń.
                  • Gość: swiety_wawka Re: Remonty w warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 13:43
                    Natomiast ja widze żę nie masz za dużo roboty, skoro masz czas na swoje
                    bezensowne wywody. Ja niestey już ignoruje od teraz Twoje wypowiedzi, gdyż nie
                    sa one na wystarczającym poziomie by z tobą konwersować. Pozdrawiam
                    • Gość: fan Re: Remonty w warszawie IP: *.piasta.pl 17.10.05, 13:47
                      hehe, argumentów i tak nie zbiłeś, a o mój czas się nie martw.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka