Gość: skozlowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 13:24 Intersuje mnie czym mogę wyczyścic kostke brukowa kol czerwonego. Jest pobrudzona od przejezdzających opon przy kołach. Prosze o podpowiedż. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: skozlowski8 Re: kostka brukowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 15:35 Intersuje mnie czym mogę wyczyścic kostke brukowa kol czerwonego. Jest pobrudzona od przejezdzających opon przy kołach. Prosze o podpowiedż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: kostka brukowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 09:04 -------------------------------------------------------------------------------- Intersuje mnie czym mogę wyczyścic kostke brukowa kol czerwonego. Jest pobrudzona od przejezdzających opon przy kołach. Prosze o podpowiedż. Odpowiedz Link Zgłoś
cwaniaks Re: kostka brukowa 12.11.05, 22:23 Jest duzo dostepnych preparatow chemicznych.Wstap do skladu budowlanego badz jakiegos hipermarketu tam wybierzesz jakis odpowiedni specyfik.Zawsze zostaje mycie woda:) Odpowiedz Link Zgłoś