Dodaj do ulubionych

Od czego zacząć

IP: *.teleaudio.com.pl 18.11.05, 11:32
Mam prośbę wchodzę do pustego mieszkania i co dalej :) Nie mam pojęcia od
czego zacząć remont...Czy malowanie czy podłogi itp. Pomóżcie ...
Obserwuj wątek
    • Gość: ekipa.wawa Re: Od czego zacząć IP: *.chello.pl 18.11.05, 11:39
      Użyj rozsądku , a;e dość często pragmatyzm w tych sprawach zależy od finansów .
      Generalnie podłoga na końcu nie zabrudzisz w trakcie malowania innych tego typu
      pracach . Bez konsultacji z fachmanem na miejscu w mieszkaniu będziesz robić
      błędy , Sama kosultacja , wstępne ustalenia w zasadzie nic nie kosztują .
      ( wliczone w ryzyko przyszłego zysku z pracy ). Powodzenia
      • Gość: tak Re: Od czego zacząć IP: *.crowley.pl 18.11.05, 13:35
        zacznij od przeczytania fragmentów "wypowiedzi - ekipy.wawa."na tym forum,
        całości to raczej nikt nie wytrzyma..........
        i zdecyduj ile czasu poświęcisz na "konsultacje".........z ekipą
        • Gość: ekipa.wawa Re: Od czego zacząć IP: *.chello.pl 18.11.05, 13:42
          Tak gość tak ma słuszność przyznaję piszę dwoma palcami wolno i z błędami
          literowymi , a klepanie klawiatury nie było w przeszłości moim zasadniczym
          zajęciem ręce nie takie sprawne bardziej nawykle do mocnego trzymania narzędzi
          budowlanych , a tu tak jak dla mnie delikatnie z tą klawiaturą i już nie
          dogonię wieli wyczynowców w klepaniu literek na klawiaturze . Sorry nie jestem
          bez wad .
          • marek_53 Re: Od czego zacząć 18.11.05, 20:24
            Przyznaje rację "ekipie w-wa" , że należy zacząć od "najbrudniejszych robót ".
            I oczywiście jesli jesteś laikiem w tych sprawach bez uzgodnień z solidnym
            fachowcem sie nie obejdzie . Bardzo ważne jest dobre zaplanowanie kolejności
            robót a będzie mniej bałaganu .
            Pzdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka