Gość: Gosia IP: *.gdynia.mm.pl 21.11.05, 20:47 Czy farby z mieszalnika (dobór koloru) są droższe od tych gotowych, jeśli tak to jak bardzo droższe?... Te do 2x malowania scian. I które najlepiej - DULUX czy coś innego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JK Re: Farby z mieszalnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 21:09 Jak byłem wczoraj w obi to mi sprzedawca w luźnej rozmowie rzucił, że ok 50zł za litr duluxa, więc podziękowałem i kupiłem 5l za 68 zł POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filip Re: Farby z mieszalnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 16:10 To nie kupuj w marketach(mit ze tam taniej) , w sklepie firmowym płaciłem po 33 zł za litr DULUXA z mieszalnika . no chyba ze wybierasz bardzo ciemny kolor wtedy jest drozej . Z mieszalnika zawsze jest drozej niz z gotowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarecki Re: Farby z mieszalnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 22:28 farby z mieszalnika są droższe ale za to masz większy wybór kolorystyczny niż w tych gotowych! Dulux w żadnym razie, przereklamowany! Polifarb jest ok! Tani, ma mieszalniki, dobrą paletę i jest TANI!! Ładnie się maluje. Jak chcesz coś droższego to beckers jest ok! Jak naprawdę drogiego i super materiał to Canada House lub Durup!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Farby z mieszalnika IP: *.gdynia.mm.pl 22.11.05, 14:29 A nas zrodzimy Decoral? Też mają mieszalniki? Wart polecenia? Nie szukam drogiej farby, raczej coś w miarę dobrego za rozsądną cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki_2 Re: Farby z mieszalnika 22.11.05, 16:00 dekoral jest jak najbardziej ok. spoko. Odpowiedz Link Zgłoś