Gość: kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 21:38 Co jest lepsze: 1/folia + płyty z pianki 2/folia + płyty z.. (no własnie z czego) i jaka grubosc płyt jest najlepsza, czy to ma znaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: CO POD DESKĘ BARLINECKĄ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 16:15 up Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki_2 Re: CO POD DESKĘ BARLINECKĄ??? 10.12.05, 12:56 Miałem nadzieję że ktoś się odezwie przedemną. Nie wiem po co folia, nigdy nie stosowałem. Płyty z pianki, przeważnie urzywam pianki z rolki a grubość określam w zależności od poziomu jaki mam uzystkać na styku deski z np. terakotą. Oczywiście nie wiem jakie są dokładnie u Ciebie warunki, więc nie wiem czy moje rady na cioś cię przydadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: CO POD DESKĘ BARLINECKĄ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 22:33 Najlepszy zestaw to podobno folia izolacyjna (na wszelki wypadek) oraz mata korkowa - ciepła, wygłusza dźwięki, nie wcłania wody. Zajrzyj na stronę Barlinka, mają tam dział porady fachowca. Najlepiej jego zapytać, lub poszukać odpowiedzi wśród już podanych na stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: CO POD DESKĘ BARLINECKĄ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 13:15 Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś