Dodaj do ulubionych

Święta, Święta, Święta..................

21.12.05, 11:08
Kochani.
Wszystkiego dobrego, samych radości, pogody ducha, cudownych prezentów pod
drzewkiem. Niech stoły się Wam uginają, dzieci rosną jak na drożdżach a
teściowe niech lecą na wakacje. Uśmiechajcie się częściej i bawcie się dobrze
podczas nadchodzących Świąt. Wszystkiego dobrego.
Jarecki
Obserwuj wątek
    • Gość: ekipa.wawa@wp.pl Re: Święta, Święta, Święta.................. IP: *.chello.pl 21.12.05, 11:16
      Cześć Jarecki 2 Piszesz : Święta, Święta, Święta..................
      A gdzie i odpuszczam Ci wszystkie swe niedoskonałości ( zawinione)
      świadomie i nieświadomie , nie wykręcaj się sianem Jarecki 2 .
      Choć raz udało Ci się ,,wyprzedzić,, ekipę , ale bez odpuszczenia win
      jakoś smętne te życzenia . Jarecki soryy za uszczypliwe słowa , mam
      nadzieję , że wzmocniony doświadczeniami z forum z nowym rokiem będziesz jak
      ,, młody lew ,, gromił i poprawiał , rzeczowo wszelkie niedopowiedzenia w
      temacie forum budowa remont. Przyjmij szczere pozdrowienia od ekipa.wawa@wp.pl
      • rispetto Re: Święta, Święta, Święta.................. 21.12.05, 11:49
        Ja ma nadzieję, że zamkniesz się po świętach, a wszystkim pozostałym życzę
        wszystkiego co najlepsze i jak najmniej oszustów w czasie budowania,
        remontowania i codziennego życia.
      • Gość: ekipa.wawa@wp.pl Re: Święta, a gdzie PREZENT OD MIKOŁAJA IP: *.chello.pl 21.12.05, 12:21
        Jarecki 2 złożył nam życzenia tradycyjne , ple , ple , Dziękujemy....
        brakuje już tylko dodać i oby ogólne szczęści i pokój były na całym
        świecie zawsze .
        A gdzie prezent od Świętego Mikołaja ? raz w roku należy nam się ....
        ( tradycja to podstawa społeczeństwa ) .
        Nie każdego stać na prezent ( bez aluzji Jarecki to może i dobry chłop )
        ale nie ma możliwości , dlatego z zastępstwie wyręczę autora tematu
        Bon na dom za 1150 zł m2 voila.pl/ndtp6/?1
        Swe zapytania wątpliwości prosimy o kontakt
        na adres emailowy firma-ekipa@wp.pl Realizacja projektu
        domu (folder) gwarantowana . Proszę się liczyć z tym iż dla domu pod klucz
        ( folder ) musimy maksymalnie ograniczyć koszty pośrednie jak Vat za materiały ,
        koszty narzucane sztucznie przez nowe i nie tylko władze państwa jak zobacz w
        folderze
        Z najlepszymi życzeniami ekipa.wawa

P.s. mam nadzieję że kogoś w Polsce stać na dom 124 n2 za 1150 zł m2 pod
        klucz , projekt może być trochę inny ,
        Trzymajcie się Kochani czytelnicy forum .Było miło Was słuchać ( czytać )
        reagować i nawet myśleć pod wpływem waszych postów.
        Za swe ,,, braki serdecznie przepraszam poprawię ( wpływ między innymi
        forum ) Będzie lepiej już w 2006 roku dla całej branży budowlanej a więc i
        pod wpływem i dla klientów usług budowlanych czyli podstawy gospodarki wielu
        krajów w tym mam nadzieję niebawem Polskiej gospodarki mówią o tym od dawna
        autorytety jak między innymi Memoriał PAN w sprawie mieszkalnictwa ale to
        już w nowym roku rozgryziemy co i jak .

Trzymajcie się . Pozdrawiam Kochani czytelnicy. ( co ja będę bez was robił w
        święta )Babki , ciasta , mazurki nie mam do tego predyspozycji poza
        konsumpcją tych wspaniałości czego i Wam wszystkim życzę . EKIPA
        • jarecki_2 Re: Święta, a gdzie PREZENT OD MIKOŁAJA 21.12.05, 12:36
          .Nawet jak przychodzi do życzeń okazujesz się, ekipa, gnojem. Za nie lubianym i
          nie szanowanym byłym premierem powtórzę, ekipa jesteś zerem. W tym miejscu
          oczywiście pragnę dodać, ponieważ i tak zaśmieciłeś Swoją osobą te życzenia, że
          oprócz zera, jesteś również złodziejem i oszustem, i jestem pewien że jako
          anonimowy pismak, nie stać Cię na odrobinę refleksji nad swoją osobą.
          • Gość: ekipa Re: Święta, a gdzie PREZENT OD MIKOŁAJA IP: *.chello.pl 21.12.05, 12:49
            Nie mam już sił do takich jak ty ja tu że wszyscy z nadzieją a ty swoje.

(,,,oprócz zera, jesteś również złodziejem i oszustem, i jestem pewien że jako
            > anonimowy pismak, nie stać Cię na odrobinę refleksji nad swoją osobą.,,,)

A wstydu to nie masz ty wcale Jarecki 2
            Szkoda gadać . Tacy co gadali przed tobą publicznie innym
            ,,jesteś zerem,, źle skończyli swą karierą mam nadzieję , że się opanujesz.
            Jarecji 2 wiesz nie wszystko na świecie musisz lubić ale ciesz się
            z życia przynajmniej teraz , idą święta , a Jarecki nadal swoje .
            Szkoda słów .
            Mogę tylko powiedzieć wybaczam ( święta szczególny czas ) po świętach proszę
            weź się w garść , mów krótko , mów pisz , na temat i dla pożytku także innych
            ( takie zadanie ma forum )
            a nawet śmiem przypuszczać właściciele portalu forum ,, gazeta wyborcza ,,
            Pozdrawiamy pracowników GAZETY moderatorów forum i całe wydawnictwo
            koncern Agora sp. z oo. Dziękujemy za możliwości wypowiedzi . Ekipa.wawa
    • Gość: cromwell Re: Święta, Święta, Święta.................. IP: 217.153.82.* 21.12.05, 18:09
      i ja sie dolaczam
      zycze wszyskim(tak inwestorom jak wykonawcom)
      duzo zdrowia
      i zebysmy wszyscy juz w styczniu przekroczyli drugi prog podatkowy :)

pzdr.
      • Gość: mif Re: Święta, Święta, Święta.................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 18:32
        Przyłączam się do życzeń dla Wszystkich: projektujących, planujących,
        dostarczających, wykonujących, realizujących swoje marzenia budowlane,
        remontowe, upiększające. Wszystkim, którzy robią z głową i bez głowy.
        Wszystkim, zaczynającym od początkowej i od zadniej strony swoje inwestycje i
        prace. Żeby Wam wystarczyło sił, zapału i funduszy na realizację własnych
        zamierzeń, z ewentualnymi, kosztownymi poprawkami i uzupełnieniami.

Radości w gronie Rodziny, Przyjaciół i Znajomych
        z okazji nadchodzących Świąt,

życzy mif
    • Gość: ola Re: Święta, Święta, Święta.................. IP: *.kornik.sdi.tpnet.pl 21.12.05, 20:02
      a kim wy do choinki jestescie??????? co to za walki???
      • Gość: ekipa Re: Święta, Święta, Święta.................. IP: *.chello.pl 21.12.05, 20:07
        Ola nie szarżuj , w starciu z tradycją uświęconą ,,przegrasz,,
        • Gość: ola Re: Święta, Święta, Święta.................. IP: *.kornik.sdi.tpnet.pl 22.12.05, 23:04
          taaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........się zobaczy....
          a swoją drogą to cos ty za jeden????????
          • ekipa.wavva Re: Święta, Święta, Święta.................. 22.12.05, 23:39
            a tu takie ,, orginalne zapytanie z księżyca ,,
            Święty budowlaniec od czasów świętego cieśli Józefa
    • Gość: ekipa Re: Święta, Święta,.. Poprawiony Prezent IP: *.chello.pl 22.12.05, 12:39
      Link do pliku: voila.pl/f1sk5/?1
      W natłoku krytyki poprawiono ( kosmetyka ) prezent
      ,,od Sw. Mikołaja , dodając także rzuty pomieszczeń budynku.
      Dzięki za uwagi . Ekipa
    • zaholec jarecki_2 22.12.05, 13:50
      Wszystkiego dobrego jarecki, zdrowia, zdrowia, zdrowia i jeszcze raz dużo
      pieniędzy :))

pozdrawiam
      • jarecki_2 Re: jarecki_2 22.12.05, 14:27
        serdeczne dzięki, zwłaszcza za zdrowie. :-))
        • ekipa.wawa Re: jarecki_2 22.12.05, 14:40
          Zdrowie przyda się przysłowiowym Jareckim , trzeba mieć , silne nerwy aby
          bezczelnie wciskać , kit , jak to często robią tzw. przedstawiciele dewelopera
          • rispetto Re: jarecki_2 22.12.05, 14:50
            Czy jest jakaś obelga, która spowoduje, że znikniesz, albo przynajmniej
            zamilkniesz?
          • ekipa.wawa Re: jarecki_2 22.12.05, 15:00
            O tym kto kiedy i dlazego , nie tylo ja i Ty zdecydujemy , ale przyjmję uwagę
            do życzeń swiątecznych , ni jak nie pasuje wypowiedż wcześniejsza , wręcz
            przeciwnie . Sory Jarcki2 i wszyskim zniesmaczonym , niezgrabnością w doborze
            słów . ekipa
            • jarecki_2 Re: jarecki_2 22.12.05, 15:05
              A idź.........
            • Gość: miłka Re: ekipa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 16:21
              Podoba mi się domek prezentowany w prezencie od Mikołaja. Właśnie sprzedałam
              dom w Milanówku. Niestety Trolciu . Przywykłam w domu do ścian z gazobetonu ,
              można wbić gwóżdź i powiesić obrazek . A w beton nie da się .
              Za cenę z oferty , potrafisz zbudować , tak żebym miała gazobeton
              od środka budynku , może się zdecyduję .
              • Gość: ekipa.wawa@wp.pl Re:do miłka ekipa Jes , Jes , dasię zrobić IP: *.chello.pl 22.12.05, 18:10
                ,,Nasz Mikołaj,, ma tendencję do spełniania najbardziej nieprawdopodobnych
                życzeń. Da się spełnić życzenie Pani Miłki i tylko za 6% drożej niż w ofercie
                z prezentu Swietego Mikołaja ( folder z ofertą ). Będzie gazobeton od śroka
                na życzenie , czy 7 cm grubości tego materiału wystarczy dla powieszenia
                obrazków . Według mnie tak.
                Dłuższe gwoździe niż 7 cm , dla wieszania obrzków są zbyteczne
                Szczegóły dalsze omawiam iż indywidualnie proszę pisać e-mail na adres
                ekipa.wawa@wp.pl
                • jarecki_2 Re:do miłka ekipa Jes , Jes , dasię zrobić 22.12.05, 20:17
                  Jak wszystko u ekipy... da się!, zrobi się!, oszwabi się!, ukradnie się!, i
                  dalej w takim tonie. Teoretyk smarkany. Oglądałeś "Uciekające Kurczaki"? Jesteś
                  takim szczurem.
                  • Gość: ekipa. Re:do miłka ekipa Jes , Jes , dasię zrobić IP: *.chello.pl 23.12.05, 16:11
                    Niesympatyczny niegrzeczny Jarecki 2....Ruzga od Mikołaja ....., a jak jesteś
                    ,, dorosły ,, i w Mikołaja , nie wierzysz
                    włóż głowę , pod zimną wodę , może ochłoniesz.
                    Tyko się nie utop !!!! panie Jarecki 2...
                    • jarecki_2 Re:do miłka ekipa Jes , Jes , dasię zrobić 23.12.05, 16:23
                      Goń się oszuście.
                • Gość: miłka Re:do miłka ekipa Jes , Jes , dasię zrobić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 10:04
                  Trolicku , ekipa wawa , pokaż ostanią pracę budowlaną .
                  Niezbyt dobrze piszą o Was na forum .
                  Chcę wiedzieć co potrficie jak oceniają Was klienci.
                  Wjeżdżam na święta w góry , potem na Mazury rzadko będę
                  mieć dostęp do komputera i internetu. Ale będę śledzić
                  gdy to będzie możliwe wypowiedzi. Mam wątpliwość , Czy
                  balkon w proponowanym projekcie domu musi być w łazience.
                  Trzeba zmienić rozkład pomieszczeń budynku . Sam domek
                  może być , w środku są konieczne zmiany . Przemyśl to .
                  Czy zmiany projektu powiększą proponowaną cenę - ile?
                  Wesołych świąt życzę wszystkim cytelnikom forum .
                  miłka

• Gość: ekipa.wawa@wp.pl Re:do miłka ekipa Jes , Jes , dasię zrobić IP: *.chello.pl 23.12.05, 16:28
                    Jak mam pokazać na forum zrobino jak zawsze zdjęcia z remontu mieszkania
                    Jeszcze nie zgrałem z aparatu na komuter . Nie dam chyba rady do świąt
                    tego zrobić . Chętniej pojechałbym , także na narty ale , niestety nie
                    umiem zjeżdżać . A w prasie piszą Gubałówka bez wyciągu Gorol Byrcyś
                    bedzie tera łowce pasoł na wyciągu narciarskim ,. będą oscyki nie nauczę
                    się zjeżdżać w zimowej stolicy Polski . Ale na mazury może pojadę , jak będą
                    warunki śniegowe ( mniejsze górki na mazurach ) to nie połamię , może
                    kończyn , a będą przydatne ( ręce i nogi ) do robót budowlanych .
                    Rozkład pomieszczeń ( ustawienie ścianek działowych ) może
                    zmienić projektant z około 600 zł w typowym projekcie .
                    Miłego wypoczynku życzę wszystkim innym czytelnikom ekipa.wawa
                    • ekipa.wwa Re:do miłka ekipa Jes , Jes , dasię zrobić 23.12.05, 18:41
                      troche żm sie nawalił ale dam rade jak w folderze ,ufff ale mi sie chepie,bede
                      rzygał
                  • jarecki_2 Re:do miłka ekipa Jes , Jes , dasię zrobić 23.12.05, 17:04
                    Jacy klienci, bez jaj.
                  • Gość: Ekipa.wawa@wp.pl Re:do miłka ekipa Jes , Jes , dasię zrobić IP: *.chello.pl 29.12.05, 15:53
                    Propozycja dla pani/na Miłki , jest w opracowaniu niebawem na dniach
                    przedstawię Dziękuję i pozdro.
                    Ekipa.wawa@wp.pl
    • Gość: cromwell hahahahaha IP: 217.153.82.* 23.12.05, 09:09
      a niech cie ekipa chudy byk wydupi za taki kosztorys
      przyczepie sie tylko do dachu
      zapomniales o dachowce krawedziowej 5x drozszej od zwyklej
      zapomniales rowniez o kontrlatach,membranie,uchwytach do dachowki i gasiorow,
      gwozdziach i wkretach do lat kontrlat dachowki i gasiorow
      zapomniales o blasze do obrobek,rynnach,grzebieniach pod dachowke,fartuchach pod gasiory
      zapomniales o impregnacie do drewna ,cegle i zaprawie do kominow

i jeszcze przy okazji zapytam czy dwa kominy po dwie szuflady to nie za malo
      jak na tyle pomieszczen?
      przeciez ladujesz gips do srodka
      a przy gipsowych scianach najwazniejsza jest wentylacja

pzdr.

• Gość: ekipa Re: hahahahaha damy radę jeszcze zarpbimy IP: *.chello.pl 24.12.05, 07:34
        W przeliczemiu za m2 powierzchni użytkowej budynku .
        700 zł to koszty brutto materiałów i koszty u życia maszyn ,
        200 zł to koszty robocizny 2o0 zł x 124 m2 = 37200 zł ( zysk za budowę )
        150 zł to koszty instalacji i wykończeń w tym i tych o których wspominasz.

W trakcie 3 miesęcy ( budowa ) zysk netto 37000 zł jest dla nas atrakcyjny , w
        końcu to tylko 4 budynku w promocji . A fakt że dom nie będzie jeszcze miał
        parkietu i glazury w łazienkach muszą zaakceptować inwestorzy . Są to prace
        typowo wykończeniowe i dekoracyjne ( można z koniecniści połozyć wykładzinę )
        a w łazience pomalować lamperie ( farbą )

• Gość: miff bisss Re: Święta, Święta, Święta.................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 13:20
      ekipa ile jeszcze będziesz się przekamarzać
      pokaze te obrazki z remontu i jak chcesz budować
      domek dla miłki
      • Gość: mif Re: Święta, Święta, Święta.................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 15:44
        Gość portalu: miff biss vel ekipa.wawa vel dobrydom napisał, bo się dorwał do
        neostrady i dalej bredzi nie na temat:
        - nie pomogła rozmowa ze zwierzętami w wigilię
        - nawet zwierzęta poznały się na rozmówcy i stąd frustracja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka