Gość: Asia IP: 193.201.167.* 03.01.06, 09:57 Cześć, mam na myśli podłogi, ściany, elektrykę, łazienke i kuchnię. Bardzo proszę o pomoc i rady. Dzięki, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janrenovate Re: ILE KOSZTUJE REMONT MIESZKANIA 47M? 03.01.06, 10:03 Gość portalu: Asia napisał(a): > Cześć, > mam na myśli podłogi, ściany, elektrykę, łazienke i kuchnię. > Bardzo proszę o pomoc i rady. > Dzięki, Wszystko do zerwania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: ILE KOSZTUJE REMONT MIESZKANIA 47M? IP: 193.201.167.* 03.01.06, 15:40 Tak totalny remont, na podłodze parkiet dębowy, nowe płytki w łazience i kuchni oraz malowanie ścian i wymiana drzwi wewnętrznych w mieszkaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekipa Re: ILE KOSZTUJE REMONT MIESZKANIA 47M? IP: *.chello.pl 03.01.06, 18:16 Gość portalu: Asia napisał(a): na podłodze parkiet dębowy, m 2 ( do wymiany czt tylko szlif i laker ) nowe płytki w łazience i kuchni m2 skuć czy tylko położyć nowe kafle ( gotowe ściany pod glazurę ) malowanie ścian ile m2 ( pokiji etc, ) jeden czy klika kolorów malowania wymiana drzwi wewnętrznych w mieszkaniu. Asiu jeszcze dopisz na kiedy chcesz mieć gotowe ile dajesz ekipie czsu na remont j/w według Ciebie ( tydzień , miesiąc dwa , trzy ) a więcej czasu to na remont jużby była obraza przyzwoitości i bardzo drogo czas fachowcó nie jest za darmo . Pozdro. ekipa.wawa Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek2301 Re: ILE KOSZTUJE REMONT MIESZKANIA 47M? 03.01.06, 19:55 hehe, sluchaj frajerze, podalem kwote razem ze sprzetem agd, drzwiami, umywalka, klopem, podloga etc. wliczajac w to robocizne, wrogow sobie robisz, dobrze, ze tylko w internecie, bo w realu w nos bys dostal prawusie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: ILE KOSZTUJE REMONT MIESZKANIA 47M? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.06, 10:07 Od 15-20 tyś /materiały+robocizna/, ale przy tej sumie to materiały raczej nie bedą najwyższej jakości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekipa Re: ILE KOSZTUJE REMONT MIESZKANIA 47M? IP: *.chello.pl 03.01.06, 10:42 Gość portalu: darek napisał(a): > Od 15-20 tyś /materiały+robocizna/, ale przy tej sumie to materiały raczej nie > bedą najwyższej jakości Zgaduj zgadula kto odgadnie ja stawiam na 200 zł za m2 mieszkania ale tylko pod warunkiem że zrezygnujesz ze złotych klamek kranów i porcelanowej wanny za 60 000 złotych polskich.... Trochę więcj szczegółów zgjęć mieszkania etc opis itd. Albo bawmy się to wszak karnawł się zaczyna. Kto dao więcej , kto da mniej Otwieram zabawę Zgaduj Zgadula Bawcie się . Amoże samo się zrobi . Pozdro ekipa.wawa.... Teraz czas na ,,oszołomów,, z podchodzcych pod hamski językiem Jarecji 2 Ryspetto ,,Pawełek ,, Wyładujcie się ,,Czyby,, (przenośnia sorry).. Odpowiedz Link Zgłoś
rispetto Re: ILE KOSZTUJE REMONT MIESZKANIA 47M? 03.01.06, 12:28 Niedoczekanie złodzieju, oszuście i ekspercie od siedmiu boleści. Nadal czekam na zdjecia tego, co zbudowałeś. Jak pokażesz to zmienię zdanie na twój temat. Na razie jesteś nędznym naciągaczem i moim numerem jeden do "Usterki" z TVNu Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki_2 Re: ILE KOSZTUJE REMONT MIESZKANIA 47M? 03.01.06, 11:14 Nie da się tak odpowiedzieć. Poszukaj ze 2-3 wykonawców (potencjalnych), odradzam ciecia blokowego ekipę bo to oszust i złodziej, poproś o wycenę ewentualnych prac, pogadaj z nimi, opowiedz wszystko dokładnie i będziesz miała pogląd na sprawę. Jeśli ewentualni wykonawcy są uczciwi, nie wezmą pieniędzy za wykonanie takiej wyceny, a jeśli wezmą to bardzo nie wielką kwotę, którą powinni później odliczyć od kwoty kosztorysu, w razie ewentualnego wykonywania tych prac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: ILE KOSZTUJE REMONT MIESZKANIA 47M? IP: 193.201.167.* 03.01.06, 15:42 Dzięki, tak tylko chciałam sie zorientować. Przymierzam sie do remontu i musze wiedzieć ile pieniedzy na to trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
janrenovate Re: ILE KOSZTUJE REMONT MIESZKANIA 47M? 03.01.06, 13:50 No i dowiedziałas sie Asiu:-(( Od nich niczego sie nie dowiesz,sa zacietrzewieni:P Ciekawi mnie kiedy oni pracują?? Jakby co,to słuze info,ale na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
ekipa.wawa Re: ILE KOSZTUJE REMONT MIESZKANIA 47M? 03.01.06, 14:02 Już pracują , każdy na swój rachunek i po swojemu . Ja bezczelnie twierdzę że wiedza to bezcenny towar i to ten w XXI wieku . zdesperowani eksperci o nickach Jarecki , rispetto mamroczą , że przeszkadzam jakoby , robić interesy tradycyjnych budów realizowanych za pomocą taczek łopaty i kielni . A mnie ineresuje tylko wypowiadane w tej sprawie zdanie potencjalnego . klienta inwestora w dom , mieszkanie . Jeśli ktoś tu twierdzi że wydobycie tych informacji jest proste i łatwe i ma na to sposób ( dom za optymalne pieniądze ) rezygnuję . Dano też szansę oponętom w temacie z forum . Jak pozbyć się ekipy.wawa Jak na talerzu podaję słaby punkt ekipy ale nikt nie chce zostać wzorowym obywatelem-donosicielem . Ciekawy ten nasz kraj i ludzie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: ILE KOSZTUJE REMONT MIESZKANIA 47M? IP: 193.201.167.* 03.01.06, 15:44 Dzięki, właśnie widzę, co wyszło z moje pytania... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek2301 Re: ILE KOSZTUJE REMONT MIESZKANIA 47M? 03.01.06, 15:53 mam troszke mniejsze mieszkanie od Ciebie (44m2) i nie remontuje tylko wykanczam... w sumie wydalem nieco ponad 30 tys. zl, wiekszosc materialow, jakie uzylem bylo dobrej i bardzo dobrej jakosci, fachowcow mialem w miare tanich i solidnych; pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekipa.wawa Re: ILE KOSZTUJE REMONT MIESZKANIA 47M? IP: *.chello.pl 03.01.06, 17:56 kielonek2301 napisał: fachowcow mialem w miare > tanich i solidnych; Ależ gościu o nicku ,,kielonek,, większość 3/4 zainteresowanych na forum uważa że tu znajdzie to co ty nazywasz fachowcy tani i solidni jak dotychczas nikt się nie pochwalił jeszcze sukcesem choć nie powiem nie chcem się chwalić ale złożono ( ekipa ) taką ofertę na cały dom . A może zechcesz wyjaśnić z Polskiego na nasz potoczny język co to są ci tajemniczy dla mnie ,,tani i solidni fachowcy ,,. Co to za wymierające plemię ,,tani i solidni fachowcy ,,. w liczbie jak na lekarstwo Jak dotą uważałem że to ludzie nie tylko chęciach ale i y posażeni w nowoczesny sprżęt i wiedzę . Uwaga : za nowoczesne wcale nie uważam tylko kielni łopaty i betoniary a nawet typowa poziomica to już zabytek w XXI wieku bardzo to Ciekawe jakich miałeś ,,kielonku,, fachmanów skąd ta solidność i taniość wzięła się w Twoim przypadku remontu 30 000 z ł jak piszesz to ponad 5 razy więcej niż wspominałem u początku tematu . ,,Przewalono ,, Cię , Przekręcono Cię kielonek , na poważne jak dla mnie pieniądze prawie 1000 zł za m2 mieszkania a ja , nieświadom proponowałem 200 zł za m2 .mieszkania do remontu Nie ,,chcem,, ale ,,muszem,, zrobić , chyba korektę poważną wprowadzić . Pozdro. ekipa.wawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: ILE KOSZTUJE REMONT MIESZKANIA 47M? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.06, 20:53 Czy Ty wszystkich musisz się czepiać? To jest już niesmaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubusz Re: ILE KOSZTUJE REMONT MIESZKANIA 47M? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 22:50 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=217&w=32223242&a=34368059 kubusz.ho8.com/mieszkanie/_koszty/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: ILE KOSZTUJE REMONT MIESZKANIA 47M? IP: *.zsk.p.lodz.pl 04.01.06, 00:19 A panowie znowu zachowuja sie jak dzieci. Juz chyba prawie każdy wątek jest zaśmiecony przez was. Zabierzcie grabki i każdy do swojej piaskownicy. Ludzie tu piszą o porade a nie po to zeby takie bzdury czytac. Wy to jacys tacy kompletnie niedowartościowani jesteście chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekipa Re: ILE KOSZTUJE REMONT MIESZKANIA 47M? IP: *.chello.pl 04.01.06, 08:45 Gość portalu: marta napisał(a): > A panowie znowu zachowuja sie jak dzieci. Wy to jacys tacy > kompletnie niedowartościowani jesteście chyba. Dowartościować to możem ( jak się dogadamy ) Pani mieszkanko etc. itd. bo zdaje się , że szukając łatwego taniego sposobu na remont lub budowę panii Marta , czyta takie nudne forum ,, Budowa ,, Trochę luzu pani Marto ,, KARNAWAŁ ,, Pozdro ekipa.wawa Odpowiedz Link Zgłoś