Dodaj do ulubionych

glazura-współpraca

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 12:00
Dwóch-trzech młodych glaurników nawiiąże współprace w dziedzinie układania na
terenie warszawy. Jesteśmy dyspozycyjni, terminowi i solidni. Ceny do
uzgodnienia. Szukamy współpracy w tej branży na prywatkach jest zimowy
przestój. nasz telefon 505-398-232 lub 508-070-893.
Obserwuj wątek
    • Gość: fachmen Re: glazura-współpraca IP: *.chello.pl 03.01.06, 19:23
      prawdziwi fachowcy nie mają przestojowych miesiecy bez względu na porę roku !
      Całe lato dygaliscie na klatkach schodowych i skończył się układ co ? A teraz
      szukacie frajera który weżmie was na zimę , a potem wiosną znowy go zostawicie
      i pójdziecie na klatki lub swoje prywatki ? zpierdzielicie robote a p[otem
      znowu będzie na kogoś innego ! spadajcie!
      • ekipa.wawa Re: glazura-współpraca 03.01.06, 19:35
        O , O , ale znajomość warunków realiów i ludzi gość forum ,,fachowiec,,
        wszystkich zna wzystko wie najlepiej. Ściemniasz << fachowiec >> też
        być może jesteś na przymusowym okredowym bezrobociu. Panowie za łby , ale
        i trochę kultury . Zróbcie sobie ring do boksów. Fotki z piedynków przysłać na
        forum . Zachowacie formę fizyczną , a najbardziej bezczelny chamski osiłek z
        Was dostanie robotę w stóżówce na parkingi 2,5 zł na godzinę
        OKAZJA za nic nie robienie .
        Pozdro. ekipa Sorry wszyskim obrażonym , trzeba ,,towrzycho fachowców ,,
        uspokajać bo na nszych oczach , łby zaczną sobie , rwać nawzajem za marne
        grosiki .
        • Gość: abcedf Re: glazura-współpraca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 19:41
          ekipa.wawa - widzę, że w nawyk weszło ci pisanie do siebie samego. Musisz
          poprawić stylistykę, wyeliminować typowe dla Ciebie błędy językowe i
          precyzyjnie udeżać w klawiaturę - [p to Twoja wizytówka.
          "fachmen", "fachowiec", różne odmiany "ekip..." - co jeszcze wymyslisz?
          Rozdwojenie jaźni jest uleczalne.
          • Gość: abcedf Re: glazura-współpraca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 19:48
            analfabetyzm wtórny - uderzać.
            • Gość: ekipa.wawa@wp.pl Ale szpan -- dyspozycyjni, terminowi -współpraca-- IP: *.chello.pl 04.01.06, 11:58
              Zapytajcie pana gościa forum o nicku mif .
              Wiele razy ten człowiek twierdził że wie , kto pisze co pisze z którego serwera
              i komputera. Ja nawet nie wiem czy przeciętny śmiertelnik może to sprawdzić .
              Pan nif uwielbia robić katalogi wypowiedzi przytaczać i komentować Ale
              biedakowi zapomniało się ile zapłacił za budowę własnej chałupy To pewnie szok
              pourazowy z kosztów budowy gospodarczej tak go dobija , że musi się biedaczysko
              zajmować byle czym , byle zapomnieć
              Udział mają w tym być może tacy narwańcy podszywający się pod
              baranków jak autorzy tego Tematu ./ Pieprzą na początek
              cytuję
              Jesteśmy dyspozycyjni, terminowi i solidni. Ceny do
              uzgodnienia. Szukamy współpracy w tej branży na prywatkach .
              Taki sobie biedaczysko Pan mif łapie się na ten lep a potem na koniec
              budowy wpada w szok pourazowy na skutek wyliczonych przez takich
              ,,gagatków,, za szpan ...
              ((( Jesteśmy , dyspozycyjni, terminowi i solidni Ceny do uzgodnienia. )))
              a kto teraz pokryje koszty urazów moralnych i leczenia amnezji pana mif..
              No my wszyscy podatnicy na ZUS i stawka na ZUS znowu , może wzrośśnie a
              już jest to 44 % składki na ZUS od wynagrodzenia Brutto .
              • Gość: glazurnicy warszaw Re: Ale szpan -- dyspozycyjni, terminowi -współpr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 14:58
                Po 1. nie szukam stałej współpracy na prywatkach, tylko ogólnie stałej
                współpracy,po2. nie robiłem żadnych klatek, a robota moja i mojego
                współpracownika jest do obejrzenia w Nowej Wsi ul główna 63 jest to szkoła wdo
                której dobudowano nowiutką sale gimnastyczną i wszystkie płytki są robotą 6
                glazurników (łącznie ok 1600m2) zlecenie dostaliśmy od burmistrza gminy pruszków
                po obejrzeniu poprzednich robót. Nie chce mi się wymieniać wszytskich jaki e
                robiliśmy, ale ostatnia jest najświerzszą wizytówką i każdy może ją sobie
                obejrzeć. Na klatki nie chemy iść bo to mało ciekawe zajęcie, a na prywatkach
                ludzie dzwonią teraz głównie by po kimś poprawiać, zmieniać fugi i inne takie
                zajęcia, z których rezygnuje. NIkt chyba nie lubi po kimś kończyć ani poprawiać
                czyjejś roboty. A co do waszych rozmów na inne tematy proponuje to robić nadal,
                jest się z czego pośmiać. Pozdrawiam
                • Gość: ekipa Re: Ale szpan -- dyspozycyjni, terminowi -współpr IP: *.chello.pl 04.01.06, 15:15
                  Wy !!! szemrani glzurnicy ,,bez roboty,, na łasce opieki społecznej i
                  państwa , za nasze cięzkie podatki . Za darmochę za frico chcesz się śmiać .
                  ,,Gadaj,, tu zaraz dobry dowcip budowlańca tylko bez tych świńskich
                  lub nieprzyzwoitych wstawek . Sprwdżmy co taki fachman bez roboty potrafi ,
                  bez chumoru fachowiec to do d. fachowiec ..
                • jarecki_2 Re: Ale szpan -- dyspozycyjni, terminowi -współpr 04.01.06, 15:52
                  To tutejszy forumowy głupek, nie ma się co przejmować baranem.
                • jarecki_2 Re: Ale szpan -- dyspozycyjni, terminowi -współpr 04.01.06, 15:52
                  A i złodziej, oszust i naciągacz.....
                  • Gość: ekipa.wawa Re: Ale szpan -- dyspozycyjni, terminowi -współpr IP: *.chello.pl 04.01.06, 15:55
                    dowody , dowqody , dowody pokaż Jarecki 2

Trochę chumorciu , to by Ci się przydało Jarecki 2 . Pozdro.
                    Opowiedz jakiś dowcip budowlany .A może śmieszną chustorujkę w temacie
                    budowa remont nabazgraj jęsli , nie umiesz mówić , jakiś dowcipny rysuneczek
                    Jarecki wrzuć na luz ,,chłopie,, KARNAWAŁ się zaczyna .

• jarecki_2 Re: Ale szpan -- dyspozycyjni, terminowi -współpr 04.01.06, 16:00
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=217&w=33337278
                    • Gość: menda Re: Ale szpan -- dyspozycyjni, terminowi -współpr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 17:16
                      Gość portalu: ekipa.wawa napisał(a):

> dowody , dowqody , dowody pokaż Jarecki 2

Mówisz i masz - jeszcze ciepłe:
                      - 60 zł za położenie 1m2 tynku akrylowego.
                      To z Twojego "cennika", nieprawdaż? Rozumiem, że Ty jako naganiaczo-pośrednik
                      chcesz swoje zarobić ale te proporcje świadczą m.in. o Twojej pazerności i
                      wrodzonym odruchu oszukiwania i naciągania ludzi.
                      Twoje uwagi świadczą również o dużych ubytkach w edukacji budowlanej - to coś w
                      stylu "wiem, że dzwoni ale nie wiem w którym kościele". Gorzej gdy wydaje Ci
                      się, że gdzieś dzwoni.
                      Tak na marginesie - kiepsko musi być z jakością usług świadczonych przez Twoich
                      najemników skoro próbujesz łowić naiwnych poprzez to forum. Zauwazyłeś, ze
                      zawsze alergicznie reagujesz na pojawiające się tutaj oferty współpracy i
                      poszukiwania tejże? Czyżby konkurencja? Solidni wykonawcy na brak pracy nie
                      narzekają. Ale to już tak widac musi być, że partacze i oszuści szukają łatwej
                      zdobyczy.
    • Gość: ekipa.wawa Re: glazura-współpraca IP: *.chello.pl 04.01.06, 16:13
      Nie rozśmieszaj mnie Jarecki , nadal uwasz że ,,deweloper pośrednik,, w budowie
      mieszkań , to ,,bezkarny święty,, a jak klient już zapłacił za mieszkanie To
      wcale jeszcze nie ma nie prawa dochdzić swego , każdy legalny skuteczny
      sposób na odzyskanie pieniędzy od spóżniającego się z wypełnianiem warunków
      umowy ,,złodzieja dewelopra,, jest dobry , ale ty możesz Jarecki w takim
      przypadku , kiedy nie dostaniesz mieszkania na czas za zapłacone już setki
      tysięcy złotych zamieszkać na drzewie i frajerze , patrzeć i czekać , patrzeć
      i czekać , aż złodziej deweloper ulituje się na Tobą
      Pozdro ekipa.
      • jarecki_2 Re: glazura-współpraca 04.01.06, 16:19
        Nadal uważam Cię "frajerze", za oszusta i złodzieja. Jesteś tak ciężką gnidą,
        że zęby bolą. Jak by tego było mało, odnoszę (odnoszę, trudne słowo) wciąż
        nieodparte wrażenie, że wszystko co wydaje Ci się że wiesz, wiesz z tego forum.
        • self-mademan oj Ekipo 04.01.06, 17:29
          Czy wy pracujecie?
          Odnosze wrazenie iż jedyne zajęcie jakie macie to "czatowanie"
          • Gość: bzyk Re: oj Ekipo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 17:44
            self-mademan napisał:

> Czy wy pracujecie?
            > Odnosze wrazenie iż jedyne zajęcie jakie macie to "czatowanie"

...na naiwnych :)))
            • Gość: Ekipa Czas na humor . Ha . ha , ha .. IP: *.chello.pl 04.01.06, 17:56
              Jarecki nieudzcznik i jego ekipa bezrobotnych glazurników
              nie mają żadnego poczucia humoru nawet tego czarnego humoru im brak.

Czas wyręczyć bezrobotnych bidaków , bez poczucia humoru .

Do Jarecki 2
              dzwoni klient po radę .
              Muszę zlikwidować zacieki.
              A gdzie ma pan te zacieki ( pyta Jarecki 2 )
              Na spodniach ( odpowiada klient ).
              • Gość: menda Re: Czas na humor . Ha . ha , ha .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 18:06
                Gość portalu: Ekipa napisał(a):
                > Do Jarecki 2
                > dzwoni klient po radę .
                > Muszę zlikwidować zacieki.
                > A gdzie ma pan te zacieki ( pyta Jarecki 2 )
                > Na spodniach ( odpowiada klient ).

taaaa..., bardzo wysublimowane poczucie humoru (humor-trudne słowo, przez "h").
                Zarzuć coś jeszcze, to będzie pomocne ...przy diagnozie.
              • Gość: menel Re: Czas na humor . Ha . ha , ha .. IP: *.chello.pl 04.01.06, 18:23
                Mało śmieszne daj obrazeczki , lubisz
                ekipo obrazki na wiola .
                • Gość: menel Re: Czas na humor . Ha . ha , ha .. IP: *.chello.pl 04.01.06, 18:25
                  a ekipo nie zapomnij o własnym wizerunku .
                  • Gość: ekipa Re: Czas na humor . Jarecki Ty czarny baranie.. IP: *.chello.pl 04.01.06, 18:47
                    I poc Ci to było chłptasiu . Świat to nie bajka kretynie .
                    Nie chcem Cię chłoptasiu pogrążać , ale nie mam wyboru , nie bedzie mi zaden
                    menel robił jaj i maśmiewał się . Wizreunek Jareckiego będzie , jaki muszę
                    chwilę porysować , aby wiernie oddać charakterek tego ,,chłptasia,, o nicku
                    jarecki 2 . Pozdro.ekipa

P.s. wszystkie użyte powyżej słowa nie są pisame w celu obrażania kogokolwiek
                    z osób fizycznych lub instytucjonalnych i są prywatnymi opiniami autora .
                    • jarecki_2 Re: Czas na humor . Jarecki Ty czarny baranie.. 04.01.06, 19:18
                      Spoko, używaj sobie do woli. Ktoś Twojego pokroju nie jest w stanie mnie
                      urazić, w żaden sposób. Opińje złodziei, oszustów, naciągaczy, baranów, ludzi
                      którzy nie mają pojęcia o temacie, o którym wypowiadają sądy, spływają po mnie
                      jak po kaczce.

p.s.
                      wszystkie użyte powyżej słowa są pisame w celu obrażania oraz piętnowania w/w
                      osób i są prywatnymi opiniami autora .
                      • ekipa.wwa Re: Czas na humor . Jarecki Ty czarny baranie.. 04.01.06, 22:40
                        Czekaj czekaj a sie doczekasz,ja ujawnie prawde o tobie!!!
                        • jarecki_2 Re: Czas na humor . Jarecki Ty czarny baranie.. 04.01.06, 22:42
                          Ty to możesz mi wiesz co.....malutki robaku.
                          • ekipa.wwa Re: Czas na humor . Jarecki Ty czarny baranie.. 04.01.06, 22:47
                            Jutro z rana prawda o panu Jareckim we folderze vaila,szczegoly potem!
                            • jarecki_2 Re: Czas na humor . Jarecki Ty czarny baranie.. 04.01.06, 23:04
                              ekipa.wwa napisał:
                              .....jak to powiedział Mickiewicz wielki poeta a ja go troche
                              poprawie: Nie rzycim forum skad nasz ród,

buahahahahahahahahahahahahahahahahaha
                              • jarecki_2 Re: Czas na humor . Jarecki Ty czarny baranie.. 04.01.06, 23:06
                                Ale wstyd!!!!!!
                                • ekipa.wwa Re: Czas na humor . Jarecki Ty czarny baranie.. 04.01.06, 23:22
                                  Nie mądruj sie Jarecki,ty sie znasz na współczesnych poetach ja na wsp
                                  [ółczesnej budowie bez recznego przenoszenia setek ton polepionych pustakow jak
                                  za króla ćwieczka,140 ton na najmniejszej budowie,na budowie filozofóf nie
                                  potrzeba i cwaniakow piszacych cos w zeszyciakach delikatnymi raczkami.Tu sie
                                  pracuje,ja sie znam na budowie XXI wieku!!!
                                  • jarecki_2 Re: Czas na humor . Jarecki Ty czarny baranie.. 05.01.06, 11:02
                                    Daj spokój, narobiłeś sobie wiochy i tyle.
                  • ekipa.wawa Re: Czas na humor . śmiej się z siebie .. 05.01.06, 10:44
                    Gość portalu: menel napisał(a):

> a ekipo nie zapomnij o własnym wizerunku

Jarecki wpadał w ,,przeażenie,, podszywając się pod nic ekipa , pisze jak
                    szalony , jeszcze nam zejdzie biedaczysko ze strachu i przemęczenia. Zacznę od
                    zartów ,,rysunki,, ( mam nadzieję dowcipne ) także na tema ogólny dla usług
                    budowlanych

ekipa.wawa
                    staus i możliwości . Link do pliku: voila.pl/np8yd/?1
                    Pzdro ekipa.wawa
                    • jarecki_2 Re: Czas na humor . śmiej się z siebie .. 05.01.06, 12:01
                      muzeumzarnowiec.w.interia.pl/rota.html
                      • ekipa.wawa Czas na humor . Jarecki śmiej się z siebie .. 05.01.06, 19:56
                        Jarecki napisz może jakiś dowcip budowlany znasz . Tylko
                        bez ,,niecenzuralnych,, słów i wyrazów . a może jakiś rysuneczek swego oblicza
                        ( nie musi być idealne twe odbicie nia dawaj nam tu zdjęia z dowodu osobistego )
    • Gość: PO CO TU WLAZŁEM?? ALE WICHA ! ALE JAJCA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 10:44
      Qrde jakia wiocha
      czy to watek o glazurze czy o buractwie
      czy jest gdzies forum o hodowli braków??

gdyby ktos z mijej ekipy (qrde tez z wawa) napierniczał (przez internet ) w
      takich godzinach jak ta ekipa wawa to bym mu poszukał roboty w polu albo w
      warzywniaku a nie przy budowie
      ja nie mogę sobie ozwolić aby moi ludzie chrzanili głupoty nie mówiąc już o
      robocie
      ale lejta sie chopy chociaż wcale nie jest to smieszne
    • Gość: POCO TU WLAZŁEM?? Re: glazura-współpraca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 10:51
      I JESZCZE JEDNO
      W INNCH BRANZACH NIE DO POMYŚLENIA JEST ŻEBY JEDEN Z BANŻY PLUŁ DO KAWY
      DRUGIEMU.
      NIE MÓWIĄC JUZ O TAKICH KLIKACH JAK ADWOKACI CZY LEKARZE
      NO ALE CÓZ MOZE NIE TEN POZIOM
      TO MOZNA TYLKO PORÓWNAC Z POSŁAMI,CI PLUJĄ NA SIEBIE BEZ WZGLĄDU NA OPCJE I
      WYKSZTAŁCENIE
      • Gość: ekipa Re: glazura-współpraca IP: *.chello.pl 06.01.06, 11:23
        Gość portalu: POCO TU WLAZŁEM?? napisał(a):
        > W INNCH BRANZACH NIE DO POMYŚLENIA JEST ŻEBY JEDEN Z BANŻY PLUŁ DO KAWY
        > DRUGIEMU.
        > NIE MÓWIĄC JUZ O TAKICH KLIKACH JAK ADWOKACI CZY LEKARZE

Nie ,,gadasz,, wcale do rzeczy w telewizji często powtarzają żę
        w branży mafijnej związki takie że nikt nie kabluje są jeszcze ,
        mocniejsze . A fakt ze ocierają tacy ludzie ( mafiozi )
        z równie solidarnną kliką adwokatów daje cały obraz polskiej tak zwanej
        prywatnej zasobności ,,kieszeni,, nowobogackich Polaków .

No cóz zgadza się branża budowlana mie jeszcze tak skonsolidowana w
        nieformalne zależności , stąd także mniejsza zasobność kieszeni , a
        i może spory , kłótnie nie do pomyślenia wśród ,,mafoizów,, .
        Przykro , że się zawiodłeś , ot samo życie .
        • tynkiozdobne.pl Re: glazura-współpraca 08.01.06, 19:49
          Panie "ekipa". To forum było bardzo przyjazne i czytelne do momentu dopóki nie pojawiłeś się tutaj. Praktycznie każdy wątek jest skrzywiony przez Twoje wypowiedzi. Osoby, które przypadkowo tutaj wpadają, po przeczytaniu wątków z Twoimi "wstawkami" nabierają przekonania, że fachowiec od budowlanki to nieuk, naciągacz i oszust, który w wolnych chwilach nic nie robi tylko( jak to dobrze ktoś ujął)"pluje do kawy" kolegom z branży. I jak dobrze zauważono nie ma to miejsca wśród lekarzy, brokerów, prawników lub opiekunek do dziecka. Wniosek nasuwa się sam. Zmień sposób pisania bo efekt jest taki jakby ktoś narzygał do talerza z dobrą karkówką i frytkami. Nie wiem, czy jesteś od fizycznej roboty, czy łapiesz klientów przez net, czy jesteś pośrednikiem, czy tylko nudzisz się na rencie. Proszę Cię o zmianę sposobu pisania, a nie o to abyś całkiem znikał, bo jak widać coś na budowie w życiu robiłeś.
          • rispetto Re: glazura-współpraca 08.01.06, 20:54
            jedyne na co możesz liczyć to, że Ci naubliża i nazwie pseudofachowcem lub coś
            takiego. Nie liczy na to, że usłucha Twojej prośby. Nie Ty pierwszy o tym
            piszesz :(
          • ekipa.wawa Re: glazura-współpraca 08.01.06, 21:10
            Gościu portalu: tonks zostań wzorowym obywatelem-donosicielem
            na str.forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=217&w=34252129
            Podaję przepis jak sklutecznie pozbyć sie ekipy.Pozdro ekipa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka