Gość: adam IP: *.nat.student.pw.edu.pl 08.01.06, 23:05 wie moze ktos w jakim programie mozna zasymulowac ułożenie kostki brukowej. tak żebym mugł wybrac najbardziej pasujący mi wariant. z góry dzieki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rispetto Re: kostka brukowa 09.01.06, 07:53 Nalepiej to Ci wyjdzie w programie "ołówek+kartka papieru" ;-) Ja przynajmniej tak zrobiłem, gdy wymyślalem wzór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: kostka brukowa IP: *.nat.student.pw.edu.pl 10.01.06, 17:10 dzieki za rade. pewnie tak zrobie, tylko troche duzo tego bedzie wiec chciałem sobie jakos pomóc. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verno Re: kostka brukowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 23:20 Polecalbym projektanta.W firmie Jadar na ul.Chelmzynskiej, jest taka usluga ze przy zakupie kostki projektuja jej ulozenie.Zostawiasz tylko plan dzialki i wpadasz pozniej obgadac gotowy projekt.Sam nie robisz nic-przyjezdzasz na gotowe.Sam tak skorzystalem, nie narzekam.Projekt jest w cenie kostki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: kostka brukowa IP: *.nat.student.pw.edu.pl 23.01.06, 14:49 wielkie dzieki. własnie tak zrobiłem. znasz moze jescze inne firmy tego typu? pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodi Re: kostka brukowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 15:55 Polecam firmę LIBET oraz przy okazji moją stronkę: esbruk.einet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: kostka brukowa IP: *.nat.student.pw.edu.pl 07.02.06, 13:50 wielkie dzieki. pomogła mi twoja strona. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś