Gość: likos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 23:17 Witam!Polećcie mi prosze solidnego nadzorcę budowlanego z Poznania lub Swarzędza.POzdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarecki_2 Re: nadzór budowlany 23.01.06, 14:05 Jak nie znajdziesz nikogo z polecenia, udaj się do izby iżynierów budownictwa w poznaniu, tam otrzymasz pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
morgan0 Re: nadzór budowlany 24.01.06, 09:01 moją budowę prowadzi pan Zbigniew Nowak,osoba bardzo skrupulatna i trzymajaca wszystko w ryzach,płacę mojemu wykonawcy dopiero po stwierdzeniu,że wszystko jest zgodne z wymiarami i projektem,gorąco polecam,proszę o kontakt na maila:magdalena.domzal@neostrada.pl to podam tobie jego nr tel.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seb.krys Re: nadzór budowlany IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 13:28 Witam! Prowadzę nadzory budowlane w okolicach poznania, po szczegółowe informacje proszę pisz na maila gazetowego, pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seb.krys Re: nadzór budowlany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 13:30 mój mail: seb.krys@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś