Dodaj do ulubionych

Szukam ekipy do budowy domu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 15:45
Szukam Ekipy do budowy domu jednorodzinnego w okolicy Legionowa. Chętni
peoszeni są do zgłaszania się pod adres dom@wandex.pl . Dom 180 m kw. Sprawa
pilna.
Obserwuj wątek
    • Gość: ekipa Re: Szukam ekipy do budowy domu IP: *.chello.pl 28.01.06, 15:58
      Ok . las rąk widzisz to . 3 mln. bezrobotnych w tym 60 000 bodowlańców
      w woj. Warszawskim . Najzd zbyt wielu chętnych zarobić .
      Może być uciążliwy . A może od razu opisz jaki dom z jakich
      materiałów i nakiedy ma być gotów.
    • Gość: ekipa Re: Szukam ekipy do budowy domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 16:05
      ja juz straciłem rozeznanie która jest ta ekipa?

• Gość: MC Re: Szukam ekipy do budowy domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 16:12
        napisz pod dom@wandex.pl to dostaniesz plany
        • ekipa.wawa Re: Szukam ekipy do budowy domu 28.01.06, 16:16
          ok. napiszę , ale na kiedy chcesz mieć gotowy domek .
          • Gość: MC Re: Szukam ekipy do budowy domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 16:17
            początek budowy wiosną
            • ekipa.wawa Re: Szukam ekipy do budowy domu 28.01.06, 16:24
              Cieszę się MC , że bedziesz budowała( ał ) Czy masz też jakieś plany kiedy
              zamieszkać zechcesz w nowym domu , a może ma to drugorzędne znaczenie .
              Pytam nie tylko z ciekawości.
              • Gość: ekipa Re: Szukam ekipy do budowy domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 16:28
                jak sie ekipa weżmie do roboty wczoraj to na przedwczoraj ci wybuduje
                tylko co to jest w tym temacie ekipo
                co chcesz zebysmuy ci zrobili
                no powedz wreszcie
                • Gość: MC Re: Szukam ekipy do budowy domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 16:33
                  dobrze by było gdyby "ekipa" nie drwiła tylko się zaprezentował na dom@wandex.pl
                  , bo coś mi się wydaje że ekipa to znudzony internauta.
                  • Gość: ekipa Re: Szukam ekipy do budowy domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 16:42
                    zudzony ?
                    nieprawda!
                    to sie nie moze znudzic jak ekipa gada sama z sobą
                    a taka na marginesie
                    przez swoje głupoty próbuje pokazac jak mozna kazda dyskusje rozpie.....
                    moze wiec ekipa da sobie spokój i w końcu na tym forum zapanuje
                    moze nie porządek ale odrobina kultury
                    panowie nie jestesmy na budowie!
                    • ekipa.wawa Szukam ekipy do budowy ( podszywający się pod n) 28.01.06, 16:50
                      Gość portalu: ekipa napisał(a):

> zudzony ?
                      > nieprawda!
                      > to sie nie moze znudzic jak ekipa gada sama z sobą
                      > a taka na marginesie
                      > przez swoje głupoty próbuje pokazac jak mozna kazda dyskusje rozpie.....
                      > moze wiec ekipa da sobie spokój i w końcu na tym forum zapanuje
                      > moze nie porządek ale odrobina kultury
                      > panowie nie jestesmy na budowie!

• ekipa.wawa Re: Szukam ekipy do budowy domu 28.01.06, 16:49
                    Wcale mi to nie w głowie , jakże bym śmiał drwić . Ciekawią mnie ew.
                    zamierzenia inwestora i mam jednak świadomość , że wszelkie prace budowlane
                    winny kończyć się planowanymi efektami . A fakt jak długo , ile czasu ekipa
                    musi poświęcać na prace ( nieplanowane przerwy ) może wpłynąć na koszty
                    pracy . Proszę wybaczyć bezczelność , lecz ekipa , to ludzie i muszą jeść
                    ( koszty ) , dojeżdżać do pracy ( koszty ) i zapewnić sobie jakieś czasowe
                    schronienie na budowie ( koszty ) przed ew. deszczem i innymi tego typu
                    niesprzyjającymi chwilowo warunkami.
                    • Gość: MC Re: Szukam ekipy do budowy domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 16:55
                      Przepraszm Trochę się pogubiłem . Czy "ekipa" to to samo co "ekipa.wawa" ?
                      Ja piszę do "ekipa" a odpowiada "ekipa.wawa" ?

"ekipa.wawa" przepraszam bo kontakt jest już nawiązany. Od "ekipa" oczekuję
                      wyjaśnień.
                      • ekipa.wawa Re: Szukam ekipy do budowy domu 28.01.06, 16:59
                        POd nick ekipa.wawa podszywają się inni , nic nie poradzę , nie ma konieczności
                        logowania się na forum . Dzięki za kontak . Pozdro. ekipa.wawa
                        • Gość: ekipa Re: Szukam ekipy do budowy domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 17:24
                          ja nie podszywam sie
                          ja sobie robie jaja
                          podobnie jak ekipa.wawa kóra rozpiepsza wszelkie wątki na tym foru

a do mc :co tu wyjasniać?
                          mógł pan trafic gorzej? jęsli uwaza pan ze nie, to tylko sie cieszyć
                          • Gość: ekipa Re: Szukam ekipy do budowy domu IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 28.01.06, 18:54
                            to ja jestem ekipa, wszelkie pytania do mnie
                            • Gość: ekipa Referencje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 20:42
                              To my ekipawawanaczarno polecamy się, potrafimy dobrze pracować i odpoczywać:

images2.fotosik.pl/16/4wtl0kyc7xjal5z6.gif
                              • jarecki_2 Re: Referencje 28.01.06, 21:01
                                Fachmani, od ścian nośnych. Buahahaha Heya banana
    • ekipa.wawa Re: Szukam ekipy do budowy domu 28.01.06, 21:08
      Ale marne te twe dane ( podszywajacy sie pod nick ekipa )
      Czy to tam ,,podszywający się pod nick ekipa,, nabazgrał ma
      być użyteczne wątpię. Zakładamy , że dom budujemy , aby w nim mieszkać
      im wcześniej tym lepiej ( tańsza budowa ) zobacz to voila.pl/09l2n/?1
      • Gość: MC Re: Szukam ekipy do budowy domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 18:01
        to wszystko brednie . Już mnie tu nie będzie .
        • rispetto Re: Szukam ekipy do budowy domu 30.01.06, 19:16
          Gość portalu: MC napisał(a):

> to wszystko brednie .
          Ale Amerykę odkryłeś.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka