andrzej.sawa 02.02.06, 11:44 Ludzie piszą i pytają. Ja w miarę swoich możliwości odpowiadam,często na ich skrzynki i co,nawet nie pokwitują,że przeczytali. Rozumiem już,że sobie żartujecie,ale ja mam dość. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarecki_2 Re: Chyba się wycofam 02.02.06, 12:24 Wczoraj się urodziłeś? Ile razy składałeś kosztorys na "robotę" i inwestor nie raczył do ciebie zadzwonić i poinformować Cię, że wybrał inną, lepszą, ładniejszą ofertę, lub chociażby po to, żeby Ci powiedzieć, Panie Andrzeju.. spier.....j Pan z taką ofertą!? Jak liczysz, że ktoś Ci podziękuje to się mylisz. Porządnych i dobrze wychowanych osób jest mało, a większość z Tych którzy nie odpowiadają, mają po prostu tak wszystkiego dość, zważywszy na ich kłopoty budowlane, że nawet nie myślą o tym żeby podziękować. Dziwisz im się po tym czego się naczytałeś tutaj? Bo ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś
zoni-system Re: Chyba się wycofam 02.02.06, 13:16 Ej panowie,nie jest az tak źle,chyba,że ja mam sczęście i przyciagam przyzwoitych klientów,ale dzwonią dziekują.Nie mówię ,że wszyscy,ale sporo.Największym osiągnięciem moim,biorąc pod uwage branżę,jest to ,że w ani jednym kliencie nie mam wroga,a w kilku wręcz przyjaciół,ale kurcze nie gram w brydża i to jest problem www.okna.polskirynek.pl/budowlany/oferta/4679 zoni-system@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Chyba się wycofam 02.02.06, 14:03 Kolego Jarecki,gdybym to pisanie traktował jako biznes,to mówi się trudno.Inwestuje się czas pod konto przyszłych zysków.A ja chciałem się głównie podzielić tą wiedzą,którą mam,i jednak za takie próby można oczekiwać zwykłego dziękuję. Ale masz rację,że to były złudzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: Chyba się wycofam IP: *.chello.pl 02.02.06, 12:37 andrzej.sawa napisał: > Ludzie piszą i pytają. > Ja w miarę swoich możliwości odpowiadam,często na ich skrzynki i co,nawet nie > pokwitują,że przeczytali. > Rozumiem już,że sobie żartujecie,ale ja mam dość. ....................................... Nie ,,gadszasz,, prawdy andrzej.sawa , nie zanotowano żadnej info .( E-maila etc. A może teraz podpowiesz publicznie skoro nikt Cię nie szanuje ( jaCięszanuję ) Więc pytam i odpowiem na ofertę twą , za ile zrealizujewsz taki projekcik pod klucz www.domoweklimaty.pl/index.php?id=4&hid=757 I nie ,,gadaj,, , że nie ma zainteresowaniaja , nie narzekam 1900 zł pod klucz i jes ok. z Bożą pomocą i do przodu jak mawia ( Ojciec dyrektor z Torunia ) Nie masz wiary andrzej.sawa . Trzym się i więcej wiary . Uda się . Czekam na ofertę Pisz na forum , daj sobie i innym szansę . Pozdro wawa Odpowiedz Link Zgłoś
25spider Re: Chyba się wycofam 02.02.06, 12:44 Gość portalu: wawa napisał(a): z Bożą pomocą i do przodu jak mawia > ( Ojciec dyrektor z Torunia ) Nie masz wiary andrzej.sawa . > Trzym się i więcej wiary . no to teraz juz wiem czego czesto od rzeczy gadasz... po prostu za duzo sluchasz radia maRyja... ;) (Twoja kobita ma mocherowy beret?...) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Chyba się wycofam 02.02.06, 13:55 25... Jesteś smarkaczem i na takim jednak poważnym forum nie rób jaj eunuchu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mif Re: Chyba się wycofam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 14:08 Ty też nie przeginaj. pl.wikipedia.org/wiki/Eunuch Eunuch (gr. strażnik łoża, od eune - łoże i echein - trzymać, mieć), wykastrowany mężczyzna lub chłopiec. andrzej.sawa napisał: > 25... > Jesteś smarkaczem i na takim jednak poważnym forum nie rób jaj eunuchu Skąd wiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
25spider Re: Chyba się wycofam 02.02.06, 14:19 nie jestem smarkaczem ani eunuchem 25 to moj szczesliwy numer ciolku jak cos nie idzie, to najlepiej czepiac sie innych... zawsze "nie ja jestem winien, tylko reszta swiata"... a tamten tekst nie byl do Ciebie tylko do jasnie wielmoznego Pana/Pani Ekipy Wawa Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Chyba się wycofam 02.02.06, 14:40 25s..pomyliłem adres.Przepraszam,ale alergicznie reaguję na wszelkie mohery i trafiło się,że nie jestem zawsze precyzyjny. Pozrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
25spider Re: Chyba się wycofam 02.02.06, 15:04 wspanialomyslnie wybaczam... ;) hehehe www.grapheine.com/bombaytv/play_uk.php?id=654999 naogol sie nie obrazam, chyba, ze ktos na mnie niesprawiedliwie najezdza... ;) PIS (pease) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Chyba się wycofam 02.02.06, 13:59 wawa,a po co do Ciebie miałem pisać.Do kogo pisałem to nie Twoja sprawa,zresztą informacji na ten temat nie masz,bo jest w mojej skrzynce.Jesteś ciut niegrzeczny,ale to Twój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troll Handelkarze odpadają, trolle jadą dalej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 15:25 Na szczęście handelkarzu zostaniemy my trolle które lubimy bełkotać na forum... ekipa, jarecki_2, tomekdortmund, spider25, beton44, No mifa wykluczam z naszych szeregów nie jest godny być trollem Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Handelkarze odpadają, trolle jadą dalej 02.02.06, 15:50 Zejdż troll ze mnie,bo mi duszno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cromwell Re: Chyba się wycofam IP: 217.153.82.* 02.02.06, 15:30 nie rycz lubimy cie prawie tak jak jareckiego :))) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki_2 Re: Chyba się wycofam 02.02.06, 15:57 Kompletnie nie potrzebna jest ta dysputa, Andrzej nie rób scen. Robisz coś podobnego do matoła "elipa" vel "wawa" obecnie. To jest nieco niepokojące. Trzymaj fason i nie daj się podpuszczać. Olej to i jak masz czas i ochotę pisz dalej. Nikomu nic do tego co piszesz i jak, byle byś nie proponował wyburzania ścian działowych na "LEWO!!!" jak "elipa" vel "wawa". Resztę zostaw burkom, niech trzęsą łańcuchami, i tak daleko od budy nie odejdą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cromwel Re: Chyba się wycofam IP: 217.153.82.* 02.02.06, 16:12 prosze nie brac tego jako zlosliwosc wrecz przeciwnie:) na forum bir jestem juz od kilku lat jak mam czas to staram sie doradzic chyba sie juz przyzwyczailem ze sporadycznie ktos i dziekuje :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Chyba się wycofam 02.02.06, 16:30 No to nie ja jeden jestem naiwny.Fajnie nie być odludkiem. Pozdrawiam.Będzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: Chyba się wycofam weżsię doroboty Sawa IP: *.chello.pl 02.02.06, 16:44 Zrób kosztorys dla wykonania domu Projekt domu jest naradę fajny dasz dobrą cenę będzie i robota i kasa i klienci , trzeba wziąć się do ,,roboty,, ( kosztorys ) Andrzej .Sawa Czekamy projekt domku masz tu wystarczy kliknąć www.domoweklimaty.pl/index.php?id=4&hid=757 Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki_2 Re: Chyba się wycofam weżsię doroboty Sawa 02.02.06, 20:58 Obrzygałeś sobie spodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wawaok Re: Chyba się wycofam 02.02.06, 20:02 Andrzeju trzynaj się . Będzie dobrze , albo już było . Odpowiedz Link Zgłoś