Dodaj do ulubionych

Przesadziłem czy co . Chcą ,,zamknąć,, za prawdę

IP: *.chello.pl 09.02.06, 13:31
Tylko za szczerą pradę niewygodną ,,ludziom trzymajacym władzę
Czyżbym obraził ale jak prawda moze obrżać ludzi godziwych .
Tekst i rysuneczki wysłałem emailem z prosbą o druk do gazety
Nasz Dziennik . Rozpoczęli nagonkę
Co robić pordżcie . Tekst pod tytułem paranoiczni taki sobie
A Oni aż , tacy wściekli ,
Podobno to co opisuję i proponuję nie mieści się w klasyfikaji
syatystycznej dla zadnych uług . I z tego powodu z prawem niegodne.
: voila.pl/y9bog/?1 ( to tylko reklama produktu ) i to nie
najlepsza . A ,,Oni,, przestraszeni jak dzieci we mgle.
Zaczynam się bać już kazano mi oddać papier upoważniający
do prowadzenoia usług budowlanych . Czy to zgodne z prawem .....
Obserwuj wątek
    • Gość: bluś Re: Przesadziłem czy co . Chcą ,,zamknąć,, za pra IP: *.cache2.ewarka.pl / 80.50.17.* 09.02.06, 13:47
      Jesteś debilem, czy tylko sobie jaja robisz?
      • Gość: wawa Re: Przesadziłem czy co . Chcą ,,zamknąć,, za pra IP: *.chello.pl 09.02.06, 13:52
        Jaj jajami , ale pisma urzędowe abym zrezygnował z zawodu
        są autentyczne i żądają wyraźnie mam iść na bezrobocie z urzędu
        nakaz Mogę zrobić skan żądania ,,władz,,. ( oddaj papiery )
        Sam zobaczysz jakie to mało śmieszne przynajmniej dla mnie .
        • Gość: bluś a wal się matole....... IP: *.cache2.ewarka.pl / 80.50.17.* 09.02.06, 13:57
          co za kretyn
          • 25spider Re: a wal się matole....... 09.02.06, 14:07

niestety najlepsi psychologowie w polsce nie daja sobie z nim rady....

ze szpitala ciagle ucieka i od razu siada przed kompem i odpala forum
            gazeta.pl...

-------------------------------------------------------
            Spider Enterteiment przedstawia serial o Ekipie Wawa ("Ekipa
            Wawa", "Ekipa", "Wawa")

"Tragikomedia w 4 aktach"
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=217&w=35180254
            "Ekipa Reloaded"
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=217&w=35240210&a=36122102
            "Ekipa Wawa - ostateczna zniewaga"
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=217&w=35945165
          • Gość: wawa Re: a wal się matole....... IP: *.chello.pl 09.02.06, 14:09
            Co za imertynęt . Skąd żeś się urwał. Może jesteś nowy nabytek Polak z Wietnamu
            i Polskie specyficzne warunki znasz jako tako z bazaru na stadionie
            ( miejsce pracy wielu Wietnamczyków ) bez urazy do narodu i rasy ale tacy
            ludzie skąd mogli by bliżej znać od świtu do nocy handlują .
            Albo z Ciebie nowobogacki ,,biznesmen ,, wyrosły na bogacz z tzw politycznej
            prywatyzacji Biedak taki , nic ciekawego z poza przyciemnianych szyb merca z
            firankami nie dostrzerzega. Pozdro. wawa
    • Gość: wawa Re: Przesadziłem czy co . Chcą ,,zamknąć,, za pra IP: *.chello.pl 09.02.06, 13:49
      Nikt nic nie wie jak się pozbyć tych rządowych intruzów
      Może gazeta Urbana ( z urzędu krytyk obecnych władz bo ztego żyje .
      Zobacymy trzeba wysłać to do Yebana i jego pismadełka Nie .
      Bo gazety typu G.W. są zbyt blisko tzw. ,,grupy trzynajacej się władzy ,,
      Amoże ktoś jednak ma jakiś sposób jak się obronić przed tą bandą czworga
      i ich aparatem wymuszania posłuszeństwa .
      powtarzam fokderek : voila.pl/y9bog/?1
      w załaczniku szwidel stulecia grupy trzymające się władzy
      • Gość: lekarz Re: Przesadziłem czy co . Chcą ,,zamknąć,, za pra IP: 213.192.64.* 09.02.06, 14:09
        wrzuciłem Ci na kompa taki mały programik który będzie panaceum na Twoje
        problemy zawodowe. Uaktywni sie jutro rano. Jeśli chcesz temu zapobiec to włóż
        do pralki twardy dysk na pranie lekkie 40 st.C bez wirowania
        • Gość: wawa Re: Przesadziłem czy co . Chcą ,,zamknąć,, za pra IP: *.chello.pl 09.02.06, 14:13
          Dzięki za ostrzezenie zastanawiam się czy to legalne i kto takiego typka jak Ty
          upoważnia do paprania się w czyimś komputerze mam jakieś zabezpieczenia
          zobaczymy , ile Ci , za to płacą , nie powiesz chyba , że tak z głupoty sam
          na to wpadasz . Pa ,,PAJACU
          • 25spider Re: Przesadziłem czy co . Chcą ,,zamknąć,, za pra 09.02.06, 14:15

hahaha

i ekipa ma 5 kg w gaciach....

;)
            • Gość: wawa Re: Przesadziłem czy co . Chcą ,,zamknąć,, za pra IP: *.chello.pl 09.02.06, 14:48
              Nie musisz nam swoich zdolności opisywać 25spider
              A kłopoty są , po to tylko aby je pokonywać . Hartują
              ducha tak przynakmniej , twierdzi parafialny klecha ....
              A księdzu , nie wierzyć to w Polsce prawie grzech ...
          • Gość: lekarz Re: Przesadziłem czy co . Chcą ,,zamknąć,, za pra IP: 213.192.64.* 09.02.06, 14:50
            no po Twoim IP już jestem na Twoim dysku, rety jaki tu bajzel... No, masz
            zainteresowania ;) Spoko, wyłączanie kompa nic nie da...
            • Gość: wawa Re: Przesadziłem czy co . Chcą ,,zamknąć,, za pra IP: *.chello.pl 09.02.06, 15:01
              Przyślij patent i swoje dosie bandziorze . Może na na
              kompuyerowym piractwie nie znam się ale łapy jeszcze man .
              Przefasonować mordę mogę . Ale z Ciebie zaoyżiały tchórz a
              może z rekomenadcji PiS lub z bojówk moralności ,,Ojca,, dyrektora . Cześć
              tchórzowi z kradnacemu niby dane z cudzego komputera . Ty wineś się leczyć.
              komuterów Ci dośyć jest . W I V R.P . komputer to na szczęście żadana nowość .
            • jarecki_2 Re: Przesadziłem czy co . Chcą ,,zamknąć,, za pra 09.02.06, 18:06
              Brawo „lekarz”, brawo!! Jeśli trzeba ponieść jakieś koszty związane ze
              zdezelowaniem komputerka tej mendy, to ja się zgłaszam, chętnie załatwię
              sprawę "przelewem" w dowolnie wybranym lokalu w oparciu o wywary z roślin
              naturalnych, np. z chmielu!! Jeśli natomiast wchodzi w grę upublicznienie
              przeglądanych stron XXX przez maniaka to proponuję oprzeć rozliczenie o
              twardsze alkohole.
              Heya banana matole.... i po Tobie. Ups. Okrutny świat.
    • Gość: king Re: Przesadziłem czy co . Chcą ,,zamknąć,, za pra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 18:43
      wawa gdzie ten rzekomy list pozbawiający prawa do usługpokaż go
      • Gość: Rigobet Ściemniacz i tyle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 18:47
        Oszustem jest od początku do końca. Taki erotoman-gawędziarz sfrustrowany tym,
        że nie stać go na budowę domu, nawet takiego betonowego bunkra za "optymalne
        pieniądze" z folderu voila.pl (uwaga otwiera się 3 minuty).
        • Gość: wawa Ściemniacz . List z urzędu co ztym zrobić IP: *.chello.pl 10.02.06, 09:09
          : voila.pl/xl4ch/?1
          List zakończoni słowami brak uzgodnieć z panem
          spowoduje wstrzynaie działań delegatury w ww sprawie.
          ....................
          Co z tym zrobić Działanie delegatury urzędu miasta majaca jakoby
          uzgodnić zakwalifikować do katalogu norm usług , ofertę jak
          w folderze voila.pl/rafjv/?1

• Gość: Panna Tulipanna 78 Re: Ściemniacz . List z urzędu co ztym zrobić IP: *.intertel.net.pl / *.intertel.net.pl 10.02.06, 21:05
            Miałeś obowiązek, jak każdy przedsiębiorca, dokonać klasyfikacji swojej
            działalności zgodnie z Polską Klasyfikacją Działalności do końca 2004 roku.
            Ponieważ tego nie zrobiłeś (nie ma za to niestety żadnych sankcji) w ustawowym
            terminie, zrobisz to teraz za 50 zł, a do czasu uzupełnienia PKD jesteś
            bezwartościowym przedsiębiorcom dla Unii Europejskiej i nie masz co stawać do
            żadnych przetargów, bo nikt ci nie wyda zaświadczenia o aktualności wpisu.
            Dziwię się tylko, że urząd cię wzywa do uzupełnienia wpisu o PKD.
            P.S. Mam dla ciebie idealną klasyfikację działalności - 74.70.Z "Sprzątanie i
            czyszczenie obiektów" - ja bym ci taką zaproponowała, gdybyś przyszedł do mnie
            do biura dokonać klasyfikacji :P
            Już widzę, jak działa ta twoja "firma".
            • Gość: wawa Re: Ściemniacz . List z urzędu co ztym zrobić IP: *.chello.pl 10.02.06, 21:37
              Tulipanno a co mnie może obchodzić jakaś tam klasyfikacja
              Kiedy dawano papir z nr wpiosu do ewidencj też była klasyfikacja
              Dla moich potrzeb starcza ( inne pomysły urzędasów mnie nie obchodzą )
              W zasadzie wszystko co robię z racji pracy , zawidu to dla zysku liczonego
              w złotych.
              Tulipanno78 A jaką klasyfikaje mozesz przypisać plemiennej rodzinej
              budowie którą tak sprytnie szczegółowo opisałaś na forum, No wiesz
              chodzi mi o to tata , teść i jeszcze 4 członków rodziny
              15 miesiecy budyją dom. Do dziś mnie ciekawi z czego w
              tym czasie żyją. No bo zdzierać kasę za robotę od
              kuzyna lub bliskiej rodziny nie wypada , a jeść trzeba
              To co niby utrzymują tych wspaniałych plenmiennych
              budowlańców ich żony , nauczycielki , pielęgniarki
              sklepowe ( częsty statystycznie przypadek mało płatnej pracy kobiet) .
              Wyjaw mi ten sekret tulipanno78 , a bedę chwalił plemienną
              jak to nazywam budowę gdzie się da . Z czego żyć jeśli takich
              kuzynów , niby życzliwych wzajemnie jest kilku , to z 10 lat życia
              mija im , tylko na budowach i wzajemnych posługach . Oczywiście trochę
              przesadzam , ale z drugiej strony wcale nie jest tak łatwo dziś pracować
              dla kuzynów . Nie ma ekonomicznej motywacji , kartek na mięso nie ma ,na wódkę
              też nie ma kartek , wymienić się nie ma czym. Za wszystko każą płacić złotókami
              a 1 tylko paczka papierosów to 1,2 $ . Pozostaje tylko iść po rozum i sprzedać
              drogo swoją pracę , aby kupić taniej pracę obcych ludzi , dla budowy domu.
              Płacisz i wymagasz i bez żadnej łski , że to kuzyn czy wujek lub teść.
              Pozdro. wawa
              • Gość: mif Re: Ściemniacz . List z urzędu co ztym zrobić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 22:40
                Gość portalu: wawa napisał(a):

> Kiedy dawano papir z nr wpiosu do ewidencj też była klasyfikacja
                > Dla moich potrzeb starcza ( inne pomysły urzędasów mnie nie obchodzą )
                > W zasadzie wszystko co robię z racji pracy , zawidu to dla zysku liczonego
                > w złotych.

Dla Ciebie, Romciu to nawet wpis nie jest potrzebny, bo nic nie robisz.
                Smędzisz na forum, a z tego nie ma zysku liczonego w złotych.
                • Gość: wawa Re: Ściemniacz . List z urzędu co ztym zrobić IP: *.chello.pl 10.02.06, 23:03
                  Dla Cie bie mif to potrzbna tabliczka mnożenia i powtórka
                  z lekcji szkoły powszechnej . Ktoś kto nie wie jak lub nie umie
                  zsumować wydatków z faktur notatek ile wyłacił robolom za własną budowę
                  domu trwającą rok w dwa lat tabliczka mnożenia to będzie za dużo , ale ćwicz
                  mif cuda się zadrzają .
                  Pozdro mif Kliknij sie w łepetynę w miescu ,,mózgu,, wiekości
                  orzecha włoskiego może , znajdzesz mikronowe miejsce pod twą czachą
                  odpowiedzialne za kojarzenie , liczenie itp.
                  • Gość: Panna Tulipanna 78 Re: Ściemniacz . List z urzędu co ztym zrobić IP: *.intertel.net.pl / *.intertel.net.pl 11.02.06, 08:47
                    to, jak ty ekipo potrafisz liczyć, już wiemy - stracić 40 tys zł, żeby zyskać
                    35 tys zł, czysty zysk według ciebie
                    :-)
                    wylecz odciski od klawiatury, bo łopaty nie utrzymasz
              • Gość: Panna Tulipanna 78 Re: Ściemniacz . List z urzędu co ztym zrobić IP: *.intertel.net.pl / *.intertel.net.pl 11.02.06, 08:45

> Tulipanno a co mnie może obchodzić jakaś tam klasyfikacja
                > Kiedy dawano papir z nr wpiosu do ewidencj też była klasyfikacja

Gratuluję

Ty nie wiesz, co to znaczy mieć rodzinę. Zresztą skąd masz wiedzieć, jeśli
                twoją rodziną są współlokatorzy z przytułka dla bezdomnych i bezrobotnych
                budowlańców bez kwalifikacji.

Wyobraź sobie, że po pracy można (!), a jedynie przez pewien okres czasu (np 2
                lata), bo ma się cel - własny dom zbudowany własnymi rękoma (bez ciągania się
                po sądach z partaczami i bez nerwów, że ekipa znowu zapiła).
                • Gość: Panna Tulipanna 78 Re: Ściemniacz . List z urzędu co ztym zrobić IP: *.intertel.net.pl / *.intertel.net.pl 11.02.06, 08:49
                  miało być:

Wyobraź sobie, że po pracy można budować dom i w czasie urlopu też i to nie
                  przez całe życie (!), a jedynie przez pewien okres czasu (np 2 lata), jeśli ma
                  się cel - własny dom zbudowany własnymi rękoma (bez ciągania się
                  • Gość: wawa Budowa co zrobić "uniepotrzebnić męczeństwo". IP: *.chello.pl 11.02.06, 09:46
                    pracy można budować dom i w czasie urlopu też i to nie
                    > przez całe życie (!), a jedynie przez pewien okres czasu (np 2 lata), jeśli
                    ma się cel - własny dom zbudowany własnymi rękoma (bez ciągania się
                    ......................
                    Tulipanna78 kreuje nas na swego głównego wroga .
                    Ostentacyjne afronty czynione inwestorom budowy gospodarczej na pewno nie
                    zjednają nam nikogo po stronie inwestorów , ale nieustanne podkreślanie win a
                    także domaganie się przeprosin internautów na forum , nie otwiera nowych pól
                    dialogu i przynosi skutki odwrotne od zamierzonych. Podgrzewanie atmosfery w
                    relacjach z partnerem inwestorem , który ma tak odmienną wizję budowy , jest po
                    prostu błędem i przynosi nam wielkie szkody.
                    Nieodmiennie pozostaje pytanie o środki - ekonomiczne - dla realizacji domu.
                    Jeśli nie mamy środków na realizację wolnej od pracy obcych z poza rodziny
                    fachowców to skąd sodki na pracę krewnych , muszą jeść i prowadzić minimum
                    egzystencji Czy zechcą skazać się na ubustwo i ciężką pracę dla idei , Taka jak
                    to nazywa tulipanna wolność budowy domu staje się rodzajem fikcji i powstanie
                    domu oddala się w bliżej nieokreśloną przyzłość. 15 lat tyle średnio powstaje
                    500 000 budynków jednorodzinnych w statystykach GUS zwanych indywidualnymi,
                    • jarecki_2 Re: Budowa co zrobić "uniepotrzebnić męczeństwo 11.02.06, 10:31
                      uniepotrzebnić!!!!!! Nowy słownik?? Buahahahahahahahahahahahaha
                    • Gość: wawa "uniepotrzebnić męczeństwo" walkoer tulipanny78 IP: *.chello.pl 11.02.06, 19:34
                      Tulipanna 78 brak reakcji a już się zaczeło robić ciekawie rejterujsz
                      walkowerem czy nadal , masz jakieś argumenty i zechcesz beznadziejnie
                      udaowadniać przewagę ,,plemiennej,, budowy domu. Pozdro. Tulipanno 78
                      • Gość: Panna Tulipanna 78 Re: "uniepotrzebnić męczeństwo" walkoer tulipanny IP: *.intertel.net.pl / *.intertel.net.pl 11.02.06, 20:31
                        Wyobraź sobie, że ja poza forum mam inne obowiązki i nie siedzę przed monitorem
                        round the clock jak ty (no właśnie, kiedy ty pracujesz; nie widziałam
                        budowlańców goniących po budowach z laptopem na szyi)

To, że w twojej ekipie panują tubylcze zasady przejęte od dzikich plemion z
                        Czarnego Lądu, nie znaczy, że wszyscy są stworzeni na twój mierny wzór
                        • Gość: wawa Re: "uniepotrzebnić męczeństwo" walkoer tulipanny IP: *.chello.pl 11.02.06, 21:17
                          Panna Tulipanna 78 napisał(a):
                          Wyobraź sobie, że ja poza forum mam inne obowiązki i nie siedzę przed monitorem
                          round the clock jak ty (no właśnie, kiedy ty pracujesz; nie widziałam
                          budowlańców goniących po budowach z laptopem na szyi)
                          ...................
                          00000 jako zadziorna tulipanna78 . Z laptopem na szyi nie , biegam ale czym tu
                          się zajmować . W ostanim tygodniu ekipa wylweki na posadzki robi 600 m2 ;
                          240 ton betonu wylano jes.. ok.
                          Gruszka z betonem maszyna do podawania betonu i niwelator. Tel. kom. i rzadkie
                          Wizyty na budowie i ok. Prawie nie używali taczek , nie przewalają łopatą setk
                          ton betonu a posadzka betonowa na gruncie gotowa . Poza tym zmontowali z
                          pomocą dźwigu kostrukcje więźdzby dachowej i niezbędnym narzędziem , nie mniej
                          ważnym niż młotki był niwelator . Wyobraż sobie tulipanno78 pracowało 0
                          tatusiów , teściów, krewnych . Sami obcy ludzie pracowali dla obcyh i tylko
                          za pieniądze.
                          • rispetto Re: "uniepotrzebnić męczeństwo" walkoer tulipanny 11.02.06, 22:30
                            pacan, pacan, pacan
                          • jarecki_2 Re: "uniepotrzebnić męczeństwo" walkoer tulipanny 11.02.06, 23:04
                            Goń się buraku
                          • Gość: Panna Tulipanna 78 Re: "uniepotrzebnić męczeństwo" walkoer tulipanny IP: *.intertel.net.pl / *.intertel.net.pl 12.02.06, 10:24
                            i tylko za pieniądze....

Tak, tak, a świstak siedzi i zawija w te sreberka
                            • Gość: wawa Re: "uniepotrzebnić męczeństwo" walkoer tulipanny IP: *.chello.pl 12.02.06, 10:34
                              Witam tulipanna78 czasami nawet lubię Twoje opowieści-marzenia
                              o budowie gospodarczej za 15 tyś gotówki i 35 tyś . potem możliwe do zdobycia
                              oraz plemienna budowa z tatusiem teściem i czterema krewnymi . Skup się może
                              jeszcze coś wymyślisz. Twoje wypowiedzi już trafiły do archiwum przypowieści
                              w teworzonym właśnie poradniku ,,dom samodzielnie realne szanse i perspektywy,,
                              Dalsze wskazówki wspomnienia z budowy domów krewniakow jak najbardziej wskazane.
                              Z góry dzięki
                              • Gość: Panna Tulipanna 78 Re: "uniepotrzebnić męczeństwo" walkoer tulipanny IP: *.intertel.net.pl / *.intertel.net.pl 12.02.06, 10:54
                                napisałam ci kiedyś, że problem pieniędzy się rozwiązał sam
                                • Gość: wawa Re: "uniepotrzebnić męczeństwo" walkoer tulipanny IP: *.chello.pl 12.02.06, 11:11
                                  Gość portalu: Panna Tulipanna 78 napisał(a):
                                  > napisałam ci kiedyś, że problem pieniędzy się rozwiązał sam
                                  .......... odp. .....
                                  Ale naprawdę się Cieszę tylko mało opytymizmu man ,że to choć w części prawda.
                                  Gadają na forun że czasami zapominam coś . A więc przypomnij (bez szczegółów )
                                  Jak łatwo szybko prosto zdobyć ( ok 100 000 zł ) na dom . Wiedziony tą
                                  ,,tajemną wiedzą,, rzucam to beznadziejne paskudne pisanie na coraz bardziej
                                  beznadziejnym forum. Dla 100 000 zł. zrobię to bez żalu . a więc z
                                  niecierpliwością czekam na Twe wskażóki. ,,Droga pani,, o nicku Tulipanna78 ,
                                  możesz nawet na email pisać jak nie chcesz na forum byle użyteczne rady w
                                  praltyce skąd 100 000 zł na dom.
                                  podaję adres firma-ekipa@wp.pl ...
                                  • Gość: Panna Tulipanna 78 Re: "uniepotrzebnić męczeństwo" walkoer tulipanny IP: *.intertel.net.pl / *.intertel.net.pl 12.02.06, 11:14
                                    z kątowni
                                  • Gość: Panna Tulipanna 78 Re: "uniepotrzebnić męczeństwo" walkoer tulipanny IP: *.intertel.net.pl / *.intertel.net.pl 12.02.06, 11:20
                                    Ciekawość to pierwszy stopień do piekła
                                    nie jesteś osobą, z którą mam zamiar rozmawiać o tym, co mam w portfelu, skąd,
                                    od kogo i na co to przeznaczę
                                    nie jesteś osobą, z którą chciałabym rozmawiać o czymkolwiek, i nie jestem
                                    wyjątkiem na tym forum - 99,99% osób na tym forum nie chce z tobą rozmawiać
                                    zastrzegając, że prosi cię o niezabieranie głosu, co i tak do ciebie nie dociera

trzeba by chyba zacytować słowa: "spieprzaj dziadu", ale ty i tak nie zrozumiesz
                                    • marek_53 Re: "uniepotrzebnić męczeństwo" walkoer tulipanny 12.02.06, 11:32
                                      Tego raczej uniknąć sie nie da . Więc po co sie denerwoać . Zapraszajmy go
                                      uprzejmie do dyskusji i "wypowiedzi " . Lepiej nie będzie , ale jak mawiał Jan
                                      Pietrzak kandydując na prezydenta , dużo śmieszniej . Ludowy bajarz wszędzie się
                                      przyda .
                                      Pzdr.
                                    • Gość: wawa Re: "uniepotrzebnić męczeństwo" walkoer tulipanny IP: *.chello.pl 12.02.06, 12:28
                                      Rozczarowałaś mnie Tulipanno78 ( bez brzydkich skojarzeń ) jak zwykle . Wiara
                                      ponoć czyni cuda . Masaz prawo wiewrzyć , że cała blższa i dalsza rodzinka dwa
                                      lata jak piszesz poswięci , głownie na budoanie Twego domu za ,,pisie,,
                                      pieniądze wręcz za darmo bo 15 tyś gotówki + ew. 35 w przyszłości to wystarczy
                                      na kupę pustaków suporex ndzisiatki kikanaście ton wapna i cenentu i p[oiasku
                                      dla zlepienia pustaków suporex w marną atrapę domu.
                                      • Gość: Panna Tulipanna 78 Re: "uniepotrzebnić męczeństwo" walkoer tulipanny IP: *.intertel.net.pl / *.intertel.net.pl 12.02.06, 13:04
                                        może i ty wybudowałeś dom za 45 tys zł... mów za siebie

dla mnie, dla mojego męża, teścia i ojca budowa naszego domu to nie
                                        POŚWIĘCENIE, to przyjemna realizacja wymazonego celu

przykro mi, że rodzina (że nikt) cię nie kocha, ale trudno kochać takiego
                                        muminka
                                        • Gość: Panna Tulipanna 78 Re: "uniepotrzebnić męczeństwo" walkoer tulipanny IP: *.intertel.net.pl / *.intertel.net.pl 12.02.06, 13:04
                                          wymarzonego, zjadło R
                                        • Gość: mif Re: "uniepotrzebnić męczeństwo" walkoer tulipanny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 13:13
                                          > przykro mi, że rodzina (że nikt) cię nie kocha, ale trudno kochać takiego
                                          > muminka

Ależ kocha. Inaczej, już dawno uniepotrzebniłoby go, żeby mieć spokój na
                                          zjazdach rodzinnych.

• Gość: wawa Re: "uniepotrzebnić męczeństwo" tak trzymać IP: *.chello.pl 12.02.06, 13:25
                                          > dla mnie, dla mojego męża, teścia i ojca budowa naszego domu to nie
                                          > POŚWIĘCENIE, to przyjemna realizacja wymazonego celu
                                          ...........
                                          tak trzymać tylipanno78 , chcialaś pytać pytałaś , nikt Cię za język nie
                                          wyciagał na forum. Umoocniłaś się w przekonaniu jedynie słusznego sposobu
                                          budowy ,plemiennej,, dobrze , masz jakieś wątpliwości wyciągnij wnioski .
                                          I po to jest forum tulipanno78 / . Cześć , napisz za dwa lata , a może i
                                          wczaśniej jak znajdziesz chwilką , by odewrwać wzrok , od
                                          widoku ,,tatusiów,, przy łopacie i taczkach. Jakie to fascynujące będzie.
                                          ,,Plemię,, zosi-samosi , wmocni się budową , albo rozpadnie , trudno zgadnąć
                                          Budowa domeczku 155 m2 , to co najmniej 370 ton materiałów do zlepienia .
                                          Powodzenia w budowie Panno-tulipanno78
                                          • Gość: Panna Tulipanna 78 Re: "uniepotrzebnić męczeństwo" tak trzymać IP: *.intertel.net.pl / *.intertel.net.pl 12.02.06, 14:39
                                            dziękuję bardzo za szczere żyzenia z serca płynące, na pewno napiszę

przyjmij moje równie szczere życzenia odniesienia sukcesu w trudnej i
                                            wyczerpującej hospitalizacji, opisz kiedyś swój przypadek na forum, może ktoś
                                            zrobi jakieś badania na twoim przykładzie
                                            • Gość: wawa Re: "uniepotrzebnić męczeństwo" tak trzymać IP: *.chello.pl 12.02.06, 15:42
                                              Na twoim przykładzie oferty budowy plemiennej ( tatuś teść i czterej krewni )
                                              już piszą rozprawy Dzięki za szczerość wypowiedzi , nie mogę się , nie śmiać
                                              soryy : voila.pl/xt0q6/?1 . Jesteś Yulipanna78 jedną z najzabawniejszych
                                              uczestniczek forum budować . . Pozdro.wawa
                                              • Gość: Rigobet Polecam dla takiego czuba forum "Psychiatria" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.06, 17:19
                                              • jarecki_2 Re: "uniepotrzebnić męczeństwo" tak trzymać 12.02.06, 17:40
                                                Jeśli Tulipanna jest zabawna, to przynajmniej jest zabawna, nie to co Ty
                                                matole.
                                              • Gość: Panna Tulipanna 78 Re: "uniepotrzebnić męczeństwo" tak trzymać IP: *.intertel.net.pl / *.intertel.net.pl 12.02.06, 20:08
                                                wolę być najzabawniejszą uczestniczką forum niż najżałośniejszym debilem, z
                                                którego śmieje się 9,9% forumowiczów
                                                • Gość: Panna Tulipanna 78 Re: "uniepotrzebnić męczeństwo" tak trzymać IP: *.intertel.net.pl / *.intertel.net.pl 12.02.06, 20:09
                                                  oczywiście 99,99%
                                                  • Gość: wawa Re: "uniepotrzebnić męczeństwo" tak nie życzę IP: *.chello.pl 12.02.06, 20:24
                                                    Żdana ekipa robotnicy pracownicy nie są do lubinia a do pracy potrzebni a
                                                    budowa to dość rzdko służy do zabawy . Zimni wyrachowani wykonawcy i
                                                    ograniczony rachnek za budowę to najlepsze rozwiązanie . Pocieszm się , że
                                                    to nie ja mam problem , jak zbudować dom, za tylko 50 000 zł. tak twierdziłąś
                                                    że tylko tyle możesz mieć .
                                                    Hi , hi dwa razy tyle konieczne ns dom , aby dało się w nim mieszkać jak ludzie
                                                    uzbierasz w ciągu następnych 20 lat budowy , wraz z całym plemieniem tatuś,
                                                    tatuś teść , 4 krewni . Albo zostaniesz w tym swym maleńkim mieszkanku a latem
                                                    i w czasie urlopów gwarantowany możesz mieć ,,kurort,, na notorycznej budowie .
                                                    Pozdro. wawa
                                                  • Gość: Panna Tulipanna 78 Re: "uniepotrzebnić męczeństwo" tak nie życzę IP: *.intertel.net.pl / *.intertel.net.pl 12.02.06, 20:31
                                                    nie umiesz czytać, debilu, ale to najmniejsza z twoich wad

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=217&w=36660965&a=36677165
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=217&w=36660965&a=36672615
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=217&w=36651920&a=36659416
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=217&w=36651920&a=36680819
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=217&w=36661016&a=36661368
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=217&w=36661016&a=36662820
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=217&w=36665482&a=36666688
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=217&w=36553404&a=36561778
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=217&w=36553404&a=36563325
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=217&w=35945165&a=36504330
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=217&w=35945165&a=36586795
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=217&w=36487176&a=36503978
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=217&w=36469950&a=36500546
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=217&w=36487176&a=36521965
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=217&w=36052926&a=36493748
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=217&w=35789315&a=35798954
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=217&w=36358228&a=36364423
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=217&w=36358228&a=36368260
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=217&w=36392118&a=36397251
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=217&w=36051774&a=36075692
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=217&w=36119239&a=36149695
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=217&w=36119239&a=36197926
                                                  • Gość: wawa Re: "uniepotrzebnić męczeństwo" tak nie życzę IP: *.chello.pl 12.02.06, 20:46
                                                    No no Yulipanno78 ćwicz charakterek z takim nawykanmi jak osa
                                                    i odzywkami z pod ciemej latarni , nawet z tatusiami i całą resztą
                                                    krewnych nie zbudujesz domu . Pozdro wawa
                                                  • Gość: Panna Tulipanna 78 Re: "uniepotrzebnić męczeństwo" tak nie życzę IP: *.intertel.net.pl / *.intertel.net.pl 12.02.06, 20:53
                                                    a ty jestes ekspertem w tej materii i autorytetem ...
                                                  • Gość: wawa Re: "uniepotrzebnić męczeństwo" tak nie życzę IP: *.chello.pl 12.02.06, 21:00

> a ty jestes ekspertem w tej materii i autorytetem
                                                    ........................
                                                    Skądże znowu czy ja wuglądam na Twego niemylnego tatusia lub choćby teścia.
                                                    : voila.pl/drn6c/?1
                                                    To nie Twoje plemie tulipanno78. Ten typ Tulipanny78 już tak ma
                                                    i słuchać musisz tylko swoich postępować jak swoi .
                                                    Pozdro. miłych snów wawa.
                                                  • Gość: Panna Tulipanna 78 Re: "uniepotrzebnić męczeństwo" tak nie życzę IP: *.intertel.net.pl / *.intertel.net.pl 12.02.06, 21:03
                                                    Skądże znowu czy ja wuglądam na Twego niemylnego tatusia lub choćby teścia.

nie, nie wyglądasz
                                                    brzmisz jak kretyn
                                                  • Gość: Panna Tulipanna 78 Re: "uniepotrzebnić męczeństwo" tak nie życzę IP: *.intertel.net.pl / *.intertel.net.pl 12.02.06, 20:55
                                                    co do moich odzywek - dostosowuje sie poziomem do ciebie, z nikim innym tak nie
                                                    rozmawiam, a ze twoj poziom jest krytycznie niski, coz, inaczej do ciebie sie
                                                    nie trafi
                                                  • jarecki_2 Re: "uniepotrzebnić męczeństwo" tak nie życzę 12.02.06, 20:58
                                                    TRAFI, buahahahahahaha, dobre!! "do Ciebie trafi!!! kolosalne...... Masz nerwy
                                                    dziewczyno, po tylu debilizmach jakie matoł sam do siebie pisze, Ty chcesz do
                                                    niego "trafić", buahahahahahahahahahaha. Szkoda czasu. Niech się moczy w Swoim
                                                    szambku, to jego naturalne środowisko.
                                                  • Gość: Panna Tulipanna 78 Re: "uniepotrzebnić męczeństwo" tak nie życzę IP: *.intertel.net.pl / *.intertel.net.pl 12.02.06, 21:02
                                                    Wiesz, jarecki, gdyby mi ktoś powiedział, że taki debil istnieje naprawdę, nie
                                                    uwierzyłabym. A jednak. Jeszcze w życiu takiego tłumoka nie spotkałam. Do niego
                                                    nic nie dociera. Ty do niego o niebie, a on o chlebie. Nauczycielki w szkole
                                                    specjalnej, do której z pewnością chodził (ale wątpię, czy ją ukończył) miały
                                                    nie lada wyzwanie, choć pisać to go nie nauczyły.
                                                  • jarecki_2 Re: "uniepotrzebnić męczeństwo" tak nie życzę 12.02.06, 21:07
                                                    Polemika z Tobą po prostu go podnieca, bardzo przepraszam, że obrażam Cię w tak
                                                    jawny sposób, ale to dla niego jedyna możliwość obcowania z kobietą, która nie
                                                    odwraca się od niego ze wstrętem z powodu porażająco debilnego wyrazu twarzy,
                                                    chociaż z tą "twarzą" przesadzam za pewne, i widoku nie obciętych paznokci.
                                                    Taki wioskowy głupek.
                                                  • Gość: Panna Tulipanna 78 Re: "uniepotrzebnić męczeństwo" tak nie życzę IP: *.intertel.net.pl / *.intertel.net.pl 12.02.06, 21:08
                                                    ile ten koleś ma lat?
                                                  • jarecki_2 Re: "uniepotrzebnić męczeństwo" tak nie życzę 12.02.06, 21:14
                                                    To stary, obleśny, oślizgły erotoman, taki jakich pokazują przy aferach
                                                    molestowania nie letnich. Gruba świnia z różowiutkimi paluszkami jak serdelki,
                                                    wiecznie "walącymi" skarpetami i nie zmienianą bielizną od lat. Siedzi przed
                                                    komputerkiem w takim "siatkowym" pobrudzonym jedzeniem podkoszulku, i pisze na
                                                    forach dla dzieci, że "ma również 14 lat i ma na imię Romuś".
                                                  • Gość: Panna Tulipanna 78 Re: "uniepotrzebnić męczeństwo" tak nie życzę IP: *.intertel.net.pl / *.intertel.net.pl 12.02.06, 21:16
                                                    nie o to mi chodziło
                                                    mam wrażenie, że to sześciolatek lub coś w okolicach tego poziomu
                                                    intelektualnego
                                                  • jarecki_2 Re: "uniepotrzebnić męczeństwo" tak nie życzę 12.02.06, 21:29
                                                    Na jedno wychodzi.
                                                  • jarecki_2 Re: "uniepotrzebnić męczeństwo" tak nie życzę 12.02.06, 20:50
                                                    "Uniepotrzebnił" bym zamieszczanie linków w przypadku tego głąba. I tak nie
                                                    będzie potrafił odpowiednio "kliknąć" żeby się "otworzyły". To mniej więcej
                                                    jest tak, jak z A. Mickiewiczem, który nie wątpliwie wielkim poetą był, ale
                                                    miał jeszcze jedno osiągnięcie, według "kolegi" elipy vel "nie wielkie prącie"
                                                    vel "piekące hemoroidy słonia Jumbo" vel "mała stopa" vel "Romuś sromuś, mała
                                                    grdyka" vel "krzywe jajo koguta Lucjusza" vel "wielka draka w małych slipkach"
                                                    vel "smrodliwa pacha" vel "lwi pazur", napisał "Rotę". I mimo, że linka to tego
                                                    wiekopomnego tekstu, nasz serdeczny kolega "asenizator" skasował, to jest kilka
                                                    osób, które ten tekścik widziały i pewnie potwierdzą moje słowa, że to
                                                    wiekopomne odkrycie zostało dokonane przez naszego forumowego debilka
                                                    analfabety, Romeczka Laskowskiego z nielegalnie działającej firemki pod
                                                    tytułem "ESTA".
                                  • jarecki_2 Re: "uniepotrzebnić męczeństwo" walkoer tulipanny 12.02.06, 11:27
                                    Jakbyś spróbował kiedyś legalnej pracy to mogłoby się okazać, że dałbyś radę
                                    zarobić taką kwotę. Póki co na zamiataniu ulic majątku się nie dorobisz i jak
                                    się okazuje jesteś marniutkim złodziejem i oszustem, taki malutki cwaniaczek z
                                    ciebie (wiesz taka mała wsza, gnidka taka mała oślizgła), i jeszcze musisz się
                                    dużo nauczyć, żeby być oszustem i złodziejem "wielkiego formatu", raczej
                                    przewiduję, poziom dla Ciebie nie osiągalny. Tak więc brukiew i brukiew.
                          • Gość: mif Re: "uniepotrzebnić męczeństwo" walkoer tulipanny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 10:38
                            Ponieważ nie masz zarejestrowanej działalności (brak aktualnego wpisu, a US
                            Targówek o tym wie), działasz nielegalnie. Możesz się spodziewać, że dobiorą Ci
                            się do skóry. Po lekturze Twojej płodności na forum, przetrzepią Ci d..ę 5 lat
                            wstecz i mają do tego prawo. Kompletuj dokumentację, a nie pisz tutaj pierdół.
                    • Gość: Panna Tulipanna 78 Re: Budowa co zrobić "uniepotrzebnić męczeństwo IP: *.intertel.net.pl / *.intertel.net.pl 11.02.06, 20:26
                      to TY budujesz domy 15 lat, ja zamierzam budować maksymalnie 2 lata nie
                      rezygnując z NICZEGO, twoich przeprosin się nie domagam, nie domagałam i
                      domagać nie będę, wsadź sobie je do ...

Przyznaj się, czyją odpowiedź skopiowałeś - za mało błędów jak na ciebie
    • Gość: mif Re: Przesadziłem czy co . Chcą ,,zamknąć,, za pra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 11:00

> Tylko za szczerą pradę niewygodną ,,ludziom trzymajacym władzę
      > Czyżbym obraził ale jak prawda moze obrżać ludzi godziwych .
      > Tekst i rysuneczki wysłałem emailem z prosbą o druk do gazety
      > Nasz Dziennik . Rozpoczęli nagonkę
      > Co robić pordżcie . Tekst pod tytułem paranoiczni taki sobie
      > A Oni aż , tacy wściekli ,

Chciałbyś, żeby Twoja głupota wywołała taki skutek.
      Nie dpopełniłeś formalności uzsupełnienia NR PKD i PESELA w zgłoszeniu
      działalności gospodarczej, a Urząd Białołęka wstrzymał procedurę rejestracji do
      czasu złożenia Twoich wyjaśnień, choć firmy takich fachmanów, jak Ty, powinno
      się zamykać z urzędu, łącznie z ich właścicielami.
      Przestań pieprzyć głupoty na forum.
      • rispetto Re: Przesadziłem czy co . Chcą ,,zamknąć,, za pra 10.02.06, 11:05
        obawiam się, że nie przestanie.
        • Gość: mif Re: Przesadziłem czy co . Chcą ,,zamknąć,, za pra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 11:13
          Bardziej pewne, niż IV RP :((
          Nie wyzywaj elipy od debili, bo prawdziwi gotowi się obrazić.
          • Gość: wawa Re: Przesadziłem czy co . Chcą ,,zamknąć,, za pra IP: *.chello.pl 10.02.06, 11:42
            Aleś się wysiłił a czy już umiesz liczyć panie mif czy wiesz już ile
            za budowę swego domu. POchwal się podstawową wiedzą . Dla absolwenta
            szkoły powszwchnej nie byłoby ti wcale trudne wyliczyć z notatek .
            rachunków itp: alboś cep jakich wielu panie mif...
            za ile zbudowałeś.
            fundamenty
            Sciany
            strop
            ścianki
            dach
            tynki
            elewacja domu
            instalscje , woda , prąd
          • rispetto Re: Przesadziłem czy co . Chcą ,,zamknąć,, za pra 10.02.06, 11:50
            Faktycznie masz rację. To porównanie może im uwłaczać.
            • Gość: wawa Re: Przesadziłem czy co . Czy tera lepiej IP: *.chello.pl 10.02.06, 14:31
              Dodając znaczące osobę , bedącą o znacznym wpływach na rząd IV R.P. a więc i
              mieszkalnictwo . Chcemy przy okazji zwrócic uwagę na problemy zwykłych ludzi..
              Oni mają już ,,swojego,, wiceministra w ministerstwie transportu i
              budownictawa. Miejmy nadzieję .
              • Gość: wawa Przesadziłem czy co . BOŻE COŚ POLSKĘ IP: *.chello.pl 10.02.06, 14:48
                : voila.pl/7xxgg/?1
                • 25spider Re: Przesadziłem czy co . BOŻE COŚ POLSKĘ 10.02.06, 15:08

uwaga na wirusy rozsylane przed EKIPE wawa poprzez strony www.voila.pl !!!
                  • Gość: wawa Re: Przesadziłem czy co . BOŻE COŚ POLSKĘ IP: *.chello.pl 10.02.06, 15:21
                    Wysiliłeś się na orginał w każdej , sieci są wirusy .
                    A Tobie 25spider to wurósy mózg wyżarły , ze takie głpstwa piszesz.
                    Wybierając każdą stronę www. bez wyjątku , można trafić na wirusa.
                    Nie wiem jak i pomóc 25spider aby Twoje wirusy zostawiły Ci choć trochę mózgu
                    A może już padły wiruszy Twoje nie miały pożywki po Twą czachą 25spider tylko
                    próżnia ..
                    • 25spider Re: Przesadziłem czy co . BOŻE COŚ POLSKĘ 10.02.06, 15:28

> Wysiliłeś się na orginał w każdej , sieci są wirusy .
                      > A Tobie 25spider to wurósy mózg wyżarły , ze takie głpstwa piszesz.

napisz jeszcze raz, tylko poprawnie....

> Wybierając każdą stronę www. bez wyjątku , można trafić na wirusa.
                      > Nie wiem jak i pomóc 25spider aby Twoje wirusy zostawiły Ci choć trochę mózgu

proponuje wyskoczyc z okna....

ew. po prostu nie udzielac sie juz wiece na forum...

na pewno pomoze....
                      • Gość: wawa Re: Przesadziłem czy co . BOŻE COŚ POLSKĘ IP: *.chello.pl 10.02.06, 15:36
                        Zle z tobą wirusy mimo pustki w głowie wyżerają Ci serce.
                        Nie masz serca 25spider do bkiżnie tak. Ty bałwanie podtopiny
                        wyższą temperaturą do bliżniego tak nie przystoi ,, gadać ,,
                        • 25spider Re: Przesadziłem czy co . BOŻE COŚ POLSKĘ 10.02.06, 15:49

Ty chyba piszesz z pełnymi ustami...

;)

bo za cholere nie mozna Cie zrozumiec....

a wogole, to jak piszesz do mnie, to beter zdejmij!!!

;)
                          • 25spider Re: Przesadziłem czy co . BOŻE COŚ POLSKĘ 10.02.06, 15:50
                            mialo byc BERET
                            • rispetto rozmowa z pajacem 10.02.06, 15:52
                              nie uzywaj takich trudnych słów bo biedaczysko nie rozumie co do niego mówisz
                  • Gość: wawa Re: Przesadziłem czy co . BOŻE COŚ POLSKĘ IP: *.chello.pl 10.02.06, 15:56
                    Ha , ha , ha. Wiruszy są wszędzie w sieci internetu
                    A te na grożniejsze włażą , gościowi 25spider wprost do mózgu.
                    Z prożni czaski 25spider znowu włażą do sieci . Uważajcie to
                    napradę grożne taka naiwność . Na napradę grożne wirusy i hakierów
                    co to to wprowadzaja polują nono stop monopole z miliardami dplarów
                    do dyspozycji . Wawa co podobni w klawisze stuka z błędami wprowadza wirusy
                    Pękać mozna ze śmiechu.
                    • rispetto to pęknij 10.02.06, 15:59
                      • Gość: wawa Re: to pęknij IP: *.chello.pl 10.02.06, 16:07
                        Ze smiechu mogę mieć co najwyżej lepiej unmięsnioną mięśnie przepony
                        i znamona zmarszczek na twarzy . Dlatego nie rozśmieszaj nas
                        nazbyt wiele. Forum czytają też kobiety , a im zamrszczku twrzy
                        wcale nie pomagają i wcale nie wskazane są ( taka moda )...
                        Pozdro . PAJACU
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka