Gość: Gosia IP: *.pop.e / *.pop.e-wro.pl 10.02.06, 13:41 co najpierw: podłoga a potem malowanie czy malowanie a potem podłoga? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tajemniczy znajomy Re: podłoga i malowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 14:19 no pieknie będa wyglądaly te sciany po cyklinowaniu podlogi (pelno kurzu), a w zaleznosci od lakieru moga nawet zmienic kolor jesli uzyjesz takiego bardziej "zdrowego" lakieru. Pamietaj: Osteczne malowanie scian zawsze na koniec po wyschnieciu podlogi folia i malujemy Odpowiedz Link Zgłoś
rispetto Re: podłoga i malowanie 10.02.06, 14:29 A gdzie napisała, że będzie cyklinować? Odpowiedz Link Zgłoś
25spider Re: podłoga i malowanie 10.02.06, 14:43 ...a moze jestem Joka brat i mam na to papiery.... jesli faktycznie nie bedzie cyklinowac od razu, to oczywiscie ze najpierw malowanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonia Re: podłoga i malowanie IP: *.pop.e / *.pop.e-wro.pl 10.02.06, 14:42 już wyjaśniam : podłoga panele laminowane i farba do ściany, zastanawiam się od czego zacząć, jak najpierw pomaluje to może przy układaniu podłogi obić się ściana , a jak położę podłogę a potem pomaluje to się może podłoga zachlapać Odpowiedz Link Zgłoś
rispetto Re: podłoga i malowanie 10.02.06, 14:44 Jak będziesz uważać, to się nie obije ;-) Przecież listew przyściennych nie założysz przed malowaniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonia Re: podłoga i malowanie IP: *.pop.e / *.pop.e-wro.pl 10.02.06, 15:00 Dziękuje, zrobię najpierw malowanie potem będzie położona podłoga. Mam jeszcze jedno pytanie czy w nowo wybudowanym budynku można od razu pomalować kolorami ściany, czy muszę odczekać aż się budynek osadzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonia Re: podłoga i malowanie IP: *.pop.e / *.pop.e-wro.pl 10.02.06, 15:05 dziękuje za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś