jniedz 20.02.06, 19:35 polecajcie sprawdzonych fachowców z Warszawy. Ja osobiście moge polecić w zakresie hydrauliki i elektryki oraz CO pana Janusza 506 313 694 lub 022 302 62 68 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jniedz Re: forum sprawdzonych fachowców WARSZAWA 20.02.06, 19:36 poszukuje sprawdzonego fachowca w zakresie kładzenia glazury oraz terakoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: forum sprawdzonych fachowców WARSZAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 10:52 Jeśli chodzi o układanie glazury, terakoty i przerobki hydrauliczne, to polecam jednego Pana, o ktorym juz kiedys ktos pisal. Jest to prawdziwy fachowiec, nie tam zadna ekipa co 2 sie patrzy, a 1 pracuje. Super dokładny i uczciwy. Polecam z pełnym przekonaniem p.Zygmunt - 506 433 986 lub 22 678 07 61 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forum Re: forum sprawdzonych fachowców WARSZAWA IP: *.chello.pl 21.02.06, 10:58 Polecam z pełnym przekonaniem > p.Zygmunt - 506 433 986 lub 22 678 07 61 ...................................................... Brata i koesia polecać możesz panience na wydaniu i to też bez żadnych gwarancji powodzenia , dowody proszę , gadać każdy umie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: forum sprawdzonych fachowców WARSZAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 11:13 Bardzo smieszne...Jakie konkrety i dowody chciałbys zobaczyc.Ten człowiek jest w stanie przedstawic swoje wczesniejsze prace, ja tak zrobilem i nie zawiądlem sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: forum sprawdzonych fachowców WARSZAWA IP: *.chello.pl 21.02.06, 11:25 A co to ma do rzeczy odpowiedzialność , to nie pokazywanie reklamowek lub robótek u znajomyków. Jakie koszty ryzyka jest w stanie ponieść Twój znajomek fachman , zapewnia gwarancje właściwego wykorzystania dostarczonych materiałów ( na pismie ). Zapewnia , własne materiały, kredytowanie kosztów pracy , do czasu odbioru , przez inwestora . Czy to kolejny koleś z kielnią , łopatą i dobrymi chęciami . To za mało prawie nic a może to , polecajacy da , pisemne gwarancje , za swego protegowanego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: forum sprawdzonych fachowców WARSZAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 13:30 Stary..chyba masz jakies złe wspomnienia..Ja zapropnowałem fachowca ktory moze pieknie połozyc glazure w łazience.Nie zapewnia zadnych kredytów, bo to nie jest hydrualik który reklamuje Polske w Unii, a prawdziwy fachowiec z narzedziami potrzebnymi do rzetelnego wykonania pracy. Nie musisz krytykowac kogoś, kogo nie widziales na oczy. Nie masz do tego zadnego prawa..A pisząc kolejny koles, to mam wrazenie ze to wlasnie Ty jestes cwaniaczkiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: forum sprawdzonych fachowców WARSZAWA IP: *.chello.pl 21.02.06, 14:03 Koleś mam ponoć trydny charakter dla cwaniaków nie wierzę dopuki nie dadzą slidnej pewnej gwarancji. A Ty ściemniasz , że klilka słów na forum i Twój koleś znajomek jest dobry . Gwarancje kolego to takie coś , że gdy spartoli Twój koleś robotę , to nie tylko ,że za robotę 0 kasy , ale jeszcze i za materiały inwestora oraz straciony czas płacić trzeba , bulić w własnej kieszeni . Takie Twoje ple , ple ,,mam znajomego fachmana ,, to dobre jest , dla chwilowej opieki na pieskiem podczas nieobecności właściciela . Pies i tak ma pieskie życie . A kasy pieniedzy nie zaryzykuję dla cawanicaka z polecania innego cwaniaczka z forum . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: forum sprawdzonych fachowców WARSZAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 17:22 Człowieku chyba masz naprawde problem. A twoje ple ple...o gwarancjach, ratach i itp. Jak sie jest partaczem, to nic nie pomoze..Moze Ty oferujesze tyle rzeczy na raz, ale na robocie to sie znasz marnie. NA pewno ludzie z tego forum mają troche rozumu i mogą sami ocenic czego chcą. Ja nikogo nie zmuszam,a tylko proponuje. Ty natomiast jedziesz z pełną krytyką człowieka, ktorego na oczy nie widziales. Mieszasz w to jeszcze jakiegos psa.. trzymaj sie cwaniaczku..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: forum sprawdzonych fachowców WARSZAWA IP: *.chello.pl 21.02.06, 17:45 Piotrek na kilometr widać , że ściemniasz . Ja oferuję i preferuję proste rozwiazanie przed w trakcie robót i na zakończenie prac, robię dokumentację zdjecia etc. . Nic nie ma do ukrycia . Ew. roszczeniami łato sie uporać widać , jak na dłoni , co i jak wykonano . Inwestor klient , może się upierć że chce , coś zrobić ,,po jego uważaniu,, wbrew zasadom sztuki budowlanej , jak się uprze , a nie zagraża to bezpieczeństwu ludzi , na pisemną polecenie będzie miał zrobione jak zechce ale jeszcze bardziej szczegółowo udokumentowane zdjęciami niezwyklę wymagania klienta wbrew zasadom sztuki budowlanej . Pokaż nam parę fotek z robót , Twojego protegowanego znajomka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: forum sprawdzonych fachowców WARSZAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 05:47 romek pokaz ty nam parę fotek tego co zrobiłeś juz dawno poriłem cie o to moze nawet obsługa aparaty foto przekracza twoje mozliwości pokaz swoja strone kmiocie zobaczymy czy to potrafisz zrobic podaj cwoku jeden przykład zadowolonego klienta itd dlaczegotylko wzyasz innych co ty mozesz okazac? Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki_2 Re: forum sprawdzonych fachowców WARSZAWA 21.02.06, 11:29 Piotr, nie warto z nim dyskutować, olej i po kłopocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Jarecki_2 to IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 13:48 Jarecki_2 to pieniacz i oszołom... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=217&w=37052056 wrócił z wczasów Odpowiedz Link Zgłoś
j.s.construction Re: forum sprawdzonych fachowców WARSZAWA 21.02.06, 10:56 Gdzie trzeba położyc ta glazurę i terakotę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: forum sprawdzonych fachowców WARSZAWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 22:47 serdecznie polecam Pana od paneli podłogowych słowny i dokładny tak powinny być załatwiane sprawy polecam kaska dla chętnych 500387394 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon and zenon to nie zarty! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 22:56 a ja polecam ekipe z wawa słowna,inteligentna,proferjonalna, pełna wdzieku i bezpretensjonalnosci, kompetentna,uczciwa,zaradna, miła i usmiechnięta, elegancka i elokwętna pełna uroku osobistego słowem dobry dom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mif Re: to nie zarty! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 00:35 polecony priorytetetem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: to nie zarty! IP: *.chello.pl 21.02.06, 07:34 Gość portalu: zenon and zenon napisał(a): > a ja polecam ekipe z wawa > słowna,inteligentna,proferjonalna, > pełna wdzieku i bezpretensjonalnosci, > kompetentna,uczciwa,zaradna, > miła i usmiechnięta, > elegancka i elokwętna > pełna uroku osobistego > słowem dobry dom ................................................... Masz chyba obseję na tle czytania postów z forum . Nikt dosłownie , nie jest w stanie zmuszać Cię do czytania postów z tego forum. Ekipa zbiera selekcjonuje i analizuje Nikt nam nie zabroni , analizowania i korzystania z wypowieedzi potencjalnych klientów. Wnioski są pouczające i użyteczne . Pozdro. wawa Odpowiedz Link Zgłoś
buildingservices Re: forum sprawdzonych fachowców WARSZAWA 20.02.06, 22:56 a ja polecam polecająco sam siebie:-)) "No body beat my prices" Odpowiedz Link Zgłoś
novi1111 Rpolecam pana janusza - elektryk 07.04.06, 15:25 polecam jeszcze raz pana janusza to dobry i uczciwy fachowiec.Robil u mnie przeróbki elektryczne w domu i podłączał kuchnie elektrryczną. Niedrogi, wystawia faktury.Polecam i popdaje dla zainteresowanych 506 313 694 lub domowy 022 302 62 68 Odpowiedz Link Zgłoś
marek_53 Re: Rpolecam pana janusza - elektryk 07.04.06, 22:09 Widzę powracającego do łask forumowicza . Spiew trochę jakby pozbawiony chrypki chociaż stylistyka ta sama . Przemilczanie za pomocą setek słów tego co można powiedzieć jednym słowem .Zauważam jednak odrobinę pokory a to dobry objaw . Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Rpolecam pana janusza - elektryk IP: 217.97.137.* 08.04.06, 11:09 www.forumbudowlane.pl/ polecam to forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parkieciarz Re: Rpolecam pana janusza - elektryk IP: *.chello.pl 08.04.06, 18:16 A ja polecam portal www.remontowe.pl Ruszył tydzień temu - jest tam spis najlepszych fachowców z całego kraju, m. in. z Wawy Odpowiedz Link Zgłoś
wojtecki67 Re: Rpolecam pana janusza - elektryk 08.04.06, 20:36 Nie najlepszych, tylko tych którzy się zgłoszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek stolarz Andrzej IP: *.aster.pl 09.04.06, 10:24 republika.pl/meble_stylowe/ Stolarz Andrzej, mozecie zerknąć na stronę i zobaczyć co robi, polecam, zna się na temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: stolarz Andrzej IP: 199.67.140.* 10.04.06, 11:26 dobre forum, ale zawsze istnieje ryzyko z wyborem wykonawcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: stolarz Andrzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 15:51 rozmawiałem, robi u mnie podłogę, hmm zapowiada się dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
milky77 Re: forum sprawdzonych fachowców Warszawa 11.04.06, 13:48 polecam tapicera - tel. 612-53-88 (dzielnie znosił moje różne pomysły :-)); nie pamietam adresu :-( Odpowiedz Link Zgłoś