jasia37 09.04.06, 15:44 buduje dom ma ok 350 m ,ogrzewanie podlogowe jest-rurki ale teraz mam dylemat,gas,prad czy olej prosze o podpowiedzi pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lolek Re: ogrzewanie IP: *.resetnet.pl 09.04.06, 17:17 Jeżeli to gaz ziemny to zawsze jest to najtańsze ogrzewanie, co wcale nie znaczy, że ogrzanie 350m będzie tanio (:o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: ogrzewanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 20:12 jak masz takiu duży dom i nie będzie ci przeszkadzało troche ruchu ( 10 min) raz na 4 dni przy ontensywnym grzaniu -15st. to polecam rozwiązanie bezwzględnie najtańsze i ekologiczne eko groszek na tym forum jest tu troche postów na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasia37 Re: ogrzewanie IP: *.dip.t-dialin.net 10.04.06, 09:04 hej dzieki za porady,a co myslicie o takim piecu co mozna na gaz i na wegiel pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
m.dawidow Re: ogrzewanie 03.01.15, 18:10 Ja zawsze słyszalam, że najlepszy jest kocioł CO na węgiel i drewno. Ale z drugiej strony słysze, ze coraz więcej ludzi wybiera ogrzewanie gazowe i tutaj viessmann albo termet. Ja kupowałam akurat Kocioł CO w Therm Instal w Łodzi na Piłsudskiego i mam go kilka lat. Jestem zadowolona jak na razie - chyba jednak się nie przekonam do ogrzewania gazowego - jestem tradycjonalistką. Odpowiedz Link Zgłoś
pinac.olada Re: ogrzewanie 31.01.15, 13:00 ja na ogrzewanie gazowe bym się nie zdecydowała wolałabym na węgiel chociaż osobiście wolę odnawialne źródła energii, w domu jednorodzinnym zamierzam zainwestować w pompę ciepła lub solary. Odpowiedz Link Zgłoś