Dodaj do ulubionych

Assasin`s Creed: Brotherhood

26.09.10, 23:02
Beta startuje bodajże w październiku, czyli już niedługo, co jest dobrą okazją do podyskutowania na temat gry smile

Ja osobiście nie mogę się oprzeć wrażeniu, że Ubisoft chce nam drugi raz sprzedać to samo... Trochę za mały odstęp czasu pomiędzy obiema częściami... Tylko on-line zachęca smile No i oczywiście chęć poznania dalszych losów Ezio.
Obserwuj wątek
    • etslord Re: Assasin`s Creed: Brotherhood 26.09.10, 23:25
      Dla jednych wprowadzenie multiplayer'a, nowe combosy, wieczne miasto Rzym, kontrola nad
      bractwem zabójców, czy też przeciwnicy na koniach to dużo, innym może nie wystarczyć.
      Ciekawe ilu graczy się skusi.
      • reven Re: Assasin`s Creed: Brotherhood 26.09.10, 23:33
        Ale czy to wpłynie w znaczący sposób na rozgrywkę?? Czy to, że można jeździć na koniu w mieście (łał smile ), mieć kontrolę nad bractwem (czyli pewnie skopiowane z kontroli nad gangami, nad którymi kontrolę zyskiwaliśmy robiąc misje poboczne), no i móc walczyć z nowymi typami przeciwników to wystarczający argument, aby przekonać rzeszę ludzi do kupna nowego Assasina ??
        • etslord Re: Assasin`s Creed: Brotherhood 26.09.10, 23:50
          Sądząc po większości wypowiedzi, fani serii się skuszą, a co z resztą? Czas pokaże smile
          • reven Re: Assasin`s Creed: Brotherhood 26.09.10, 23:53
            Ja chyba poczekam na większą ilość recenzji, no chyba, że Beta będzie świetna, a z tego co słyszałem właśnie taka jest.

"no i móc walczyć z nowymi" -> "no i możliwość walczenia z nowymi" oczywiście tongue_out
            • bunch Re: Assasin`s Creed: Brotherhood 27.09.10, 00:40
              Z pewnego źródła wiem że niedługo światło dzienne ujrzy nowy zwiastun. Co zresztą jest do przewidzenia. A muzykę do niego skomponuje ten sam gość odpowiedzialny za ten majstersztyk ze zwiastuna "Call od Duty: Modern Warfare 2 - Infamy"
              www.youtube.com/watch?v=CbOWr1boplE
              • skowronxter Re: Assasin`s Creed: Brotherhood 27.09.10, 16:40
                Hehe. A ja już ściągam na PS3. smile
                • reven Re: Assasin`s Creed: Brotherhood 27.09.10, 16:50
                  Szczęściarz smile Nie zapomnij podzielić się swoimi wrażeniami na forum tongue_out
                  • skowronxter Re: Assasin`s Creed: Brotherhood 27.09.10, 22:43
                    reven napisał(a):

> Szczęściarz smile Nie zapomnij podzielić się swoimi wrażeniami na forum tongue_out

No spoczko. smile
    • adderam Re: Assasin`s Creed: Brotherhood 27.09.10, 16:29
      Mam nadzieję, że wzbogacenie przygód Ezia o tryb multiplayer nie osłabi fabularnego aspektu
      gry. Z relacji innych wynika, że multi jest spoko, więc do czasu wystartowania bety, trzymam
      za nią mocno kciuki; a kiedy już wystartuje to przekonam się o niej samemu(a raczej z innymi
      - przecież multi). Jak już odpalą betę to mam nadzieję na jakąś ustawkę z polygamistami, co
      Wy na to?
      • reven Re: Assasin`s Creed: Brotherhood 27.09.10, 16:49
        Jak najbardziej smile

Dla przypomnienia, dzisiaj pojawi się tekst na polygamii z wrażeniami z multiplayera.
        • bunch Re: Assasin`s Creed: Brotherhood 27.09.10, 22:05
          Ha! Patrzcie jak mi się udało :0

CytatTomasz Kutera -
          Na koniec mamy dla Was najnowszy zwiastun Assassin's Creed: Brotherhood

A szczęściarzem to ja jestem z innego powodu. Mam ten boski kawałek ze zwiastuna MW2 - Infamy w wersji oryginalnej od samego autora shock
    • reven Re: Assasin`s Creed: Brotherhood 05.10.10, 19:06
      Macie wolny piątkowy wieczór? Co powiecie na wspólne granie w betę? Umówilibyśmy się powiedzmy na 21 i wio smile

Mój PSNid: ReVeN_PL
      • adderam Re: Assasin`s Creed: Brotherhood 07.10.10, 18:58
        Ja chętnie się skuszę na "partyjkę" assassina " smile

PSN ID: Adder_PL
    • eliot_ness Re: Assasin`s Creed: Brotherhood 06.10.10, 14:00
      Ja chętnie zagram(nick w profilu), dostępny jestem głównie wieczorami.
    • bigdaddypl Re: Assasin`s Creed: Brotherhood 10.10.10, 01:08
      widziałem jak kumpel grał w bete i bieda trochę, strzelam że gra bardzo szybko
      się znudzi, to powinien być bonus/tryb w AC3 a nie osobna gra...
      • reven Re: Assasin`s Creed: Brotherhood 11.10.10, 16:16
        A fabuła, która opowiada dalsze losy Ezia nie jest wystarczającym argumentem do
        kupna nowej gry? Przecież w AC:B będzie też singleplayer.
    • misiakk89 Re: Assasin`s Creed: Brotherhood 11.11.10, 13:07
      Mi sie beta podobała, jedyny minus to dlugi czas czekania na znalezienie chetnych graczy. Od dłuższego czasu natomiast beta mi się nie uruchamia, wchodzi do menu, wybieram multiplayer a nastepnie pokazuje mi się logo animusa na środku ekranu i tak juz zostaje do końca. Muszę wychodzić z bety. Jakieś porady?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka