Gość: Kaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 18:36 Tak jak w temacie. Chodzi mi o czas od kupna działki, do wprowadzenia się. Mi zajęło to 3 lata :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: autor, autor Re: Ile się budowaliście? IP: *.centertel.pl 26.04.06, 19:20 18 miesięcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Ile się budowaliście? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 19:36 działkę kupiłem w styczniu, wykopy pod fundament na początku kwietnia, teraz (koniec kwietnia) zakończyłem stan zerowy z przyłączami i zaczynam ściany, wprowadzam się w padzierniku tego roku (dom parterowy bez piwnic, ok 130 m2 z garażem, budowany na bardzo solidnych fundamentach betonowych, zbrojonych, ściany trzywarstwowe z cegły pełnej, kryty dachówką ceramicza, dosyć rozbudowane instalacje wewnetrzne, wykończenie podłóg - terakota i panele, ściany - glazura i płyty gipsowo-kartonowe). Czyli budowa z wykończeniem pod klucz zajmie mi maksymalnie 7 miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa [...] IP: *.chello.pl 28.04.06, 11:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rispetto Re: Ile się budowaliście? 28.04.06, 11:32 Pierwsze wbicie łopaty 8 marca, a przeprowadzka 7 października. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa [...] IP: *.chello.pl 28.04.06, 11:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waw [...] IP: *.chello.pl 28.04.06, 14:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś