Gość: renia IP: *.chello.pl 30.03.05, 11:04 kto z was bierze ślub w kosciele przy ATK na Dewajtis 3 ??? My 3 września, potem wesele w willi na pańskiej 69. Byliśmy na mszy w poniedziałek wielkanocny i było tak pogodnie i miło że aż nie do wiary... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dafni Re: DEWAJTIS 3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.03.05, 11:08 Kuzynka mojego narzeczonego brała tam ślub. BYło tam tak pięknie, że sami się zastanawialiśmy czynie wybrać tego kościoła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: DEWAJTIS 3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 30.03.05, 11:17 kierowalismy się tym że jest dookoła zielono i na uboczu, a jednak w miescie, poza tym bardzo podobał nam się kościół, a jeszcze sie okazało że ksiądź był tak przesympatyczny... mam nadzieję że nie tylko w świętaW prawdzie śluby odbywają się chyba co godzinę,ale mam nadzieję że to nie problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camille Re: DEWAJTIS 3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.03.05, 11:42 ja tam biorę ślub 30 lipca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: DEWAJTIS 3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.97.133.* 27.04.05, 13:47 zastanawiamy sie nad tym Kosciolem. Tylko gdzie w poblizu zrobic przyjecie weselne dla ok. 40 osob????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: DEWAJTIS 3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.97.133.* 27.04.05, 15:51 a gdzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: DEWAJTIS 3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.04.05, 15:48 A my tez 3 września Ale w innym miejscu oczywiście. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jowita Re: DEWAJTIS 3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.05, 11:57 Tam zawsze jest pięknie dzięki atmosferze stworzonej przez księdza Wojtka. Byłam tam na 2 ślubach w sobotę w czerwcu i sierpniu. Rzeczywiście ślubów jest kilka dziennie. Ale do składania życzeń jest miły zakątek. Sądzę, że to dobry wybór. Jeśli chodzi o weseele, to na Bielanach jest mały wybór lokali. Ja byłam na weselu w stołówce AWF. Podobno nie bardzo drogo, a całkiem przyzwoicie. Odpowiedz Link Zgłoś