Dodaj do ulubionych

Drzwi wewnętrzne

02.05.06, 22:21
Cześć,
planuje wymienić drzwi wewnętrzne w mieszkaniu. Byłbym wdzięczny za
podpowiedź drzwi jakiej firmy najlepiej wybrać? Jestem ciekawy jakie macie w
tym zakresie doświadczenie.

Jeżeli będziecie mogli polecić jeszcze jakąś firmę z Warszawy to będę bardzo
wdzięczny.

pozdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Re: Drzwi wewnętrzne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 22:44
      poczekaj do czwartku handelkarze siądą za firmowe komputery...
    • Gość: ABC Re: Drzwi wewnętrzne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 11:55
      Ja mogę tylko powiedzieć jakiej firmy unikać - firma Prestige siedziba w Al.
      Jerozolimskich, skrzyżowanie z Łopuszańską. Partacze i badziewiarze. Robią byle
      jak, a o gwarancji zapomnij!
    • viles Re: Drzwi wewnętrzne 03.05.06, 22:14
      w ładne drzwi do domu zaopatrzyłem się u "Dziadka"(nazwa firmy)...tanio i ładne.
    • ruckzuck Re: Drzwi wewnętrzne 04.05.06, 11:27
      Drzwi Classena są jak najbardziej odpowiednie.
      • Gość: janek Re: Drzwi wewnętrzne IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.05.06, 17:52
        puknij się classen to badziewie jakich mało!!!!!!!!!!!
        interdoor, drims. dre, porta ale nie classen!
    • 25spider Re: Drzwi wewnętrzne 05.05.06, 10:26
      Porta, drims, interdors, docavi...
      przejdz sie do firmy Sykomat na Bartyckiej...
      salony maja tam dwa, najwiecej wzorów do obejrzenia w salonie pod koniec...
      oprocz tego maja salony w zabkach, starej milosnej, na jerozolimskich, w
      jankach...
      poszukaj ich strony w necie...
      Pozdrawiam, Spider
      • oscar_23 Re: Drzwi wewnętrzne 06.05.06, 11:08
        wielkie dzięki za podpowiedzi.

A czy macie może pomysł jak wymienić futrynę w łazience, która ma 4,5 cm
        grubości? To jest typowa łazienka w bloku z płyty, może ktoś z Was podjął już
        takie wyzwanie? A może lepiej zostawić futrynę a wymienić tylko drzwi?

pozdr.
        • Gość: babe55 Re: Drzwi wewnętrzne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 12:17
          bron boze drzwi z classena-to po 1.
          fachowiek zdemontuje stara i zalozy nowa futryne-to zaden problem:)-to po 2.
          nie radze tego robic samemu...
          • andre123456 Re: Drzwi wewnętrzne 15.05.13, 15:20
            ja polecam drzwi firmy Klimek i Kluś. Są bardzo eleganckie. W salonie jest spory wybór. A przede wszystkim zajmują się tym fachowcy. Na pomiar przyjeżdża architekt, który doradzi w razie kłopotu. a o montaż też nie trzeba się martwić, na drzwi jest 2 lata gwarancji. Jeśli jest jakis kłopot bez problemu sie tym zajmują.
    • Gość: Gracjano Re: Drzwi wewnętrzne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.13, 14:01
      Ja w domu mam drzwi marki Dre (zobacz) - jakoś tak ta firma budziła we mnie największe zaufanie.
      • pawelkrys74 Re: Drzwi wewnętrzne 11.08.13, 13:26
        Jak masz problem z doborem drzwi porównaj sobie ofertę firm na nokaut .pl
    • Gość: Maniek44 Re: Drzwi wewnętrzne IP: *.range86-153.btcentralplus.com 13.08.13, 15:38
      Ja u siebie zamontowałem drzwi ze Starej Fabryki. Ogólnie nie mam na co narzekać, wykonanie solidne i cenowo też wyszło nie najgorzej. Co prawda jestem w okolic Łodzi, ale wydaje mi się, że w Warszawie też znajdziesz tę firmę.
      Pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka