pocahontass 17.05.06, 12:55 Witam, może ktoś z Was wie, skąd mogę dostać/kupić frezowinę, destrukt asfaltowy do utwardzenia drogi? Pzdr, pc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cromwell Re: Droga przed domem - potrzebna frezowina. IP: *.48.jawnet.pl 17.05.06, 18:39 nie wiem jak u ciebie u mnie ta instytucja nazywa sie miejski zarzad drog pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
pocahontass Re: Droga przed domem - potrzebna frezowina. 18.05.06, 09:50 nie wiem jak u Ciebie ale moja droga nie obchodzi miejskiego zarządu dróg bo jest prywatna i nie zajmują się sprzedażą takiego materiału osobom prywatnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cromwell Re: Droga przed domem - potrzebna frezowina. IP: *.48.jawnet.pl 18.05.06, 13:52 eh ! indianie dziwie sie ze jeszcze nie wymarliscie ;) drogi w miescie nie liczac prywatnych i krajowek naleza do mzd i sila rzeczy mzd jest wlascicelem frezowiny watpie czy ktos w waszym rezerwacie remontowal swoja prywatna droge asfaltowa pomysl chwilke osobom prywatnym nie sprzedaja ale ktos bedzie musial frezowine przywiezc i ubic walcem jest jeszcze tansze wyjscie trzeba zwolac rade starszych i skrobnac pisemko do urzedu z prosba o podarowanie frezowiny na remont drogi reszte zrobia mlodzi wojownicy nie pomoze jedno pisemko to slac drugie dobrze jest czasem zapytac wprost rajcow na sesji dlaczego dyskryminuja indian;) pzdr. jak juz sie calkiem zniechecisz i zdeperowana zdecydujesz na kostke brukowa podpowiem ze cena asfaltu z polozeniem to 30 zl/m2 nie licze robot ziemnych i tlucznia Odpowiedz Link Zgłoś