Dodaj do ulubionych

Ikea - szer. blatu a podłączenie zmywarki

IP: *.flashnet.pl 13.08.06, 21:40
Mam pytanie do wszystkich posiadaczy blatu kuchennego ikea - jak
poradziliście sobie z zaworem od zmywarki? Szerokość blatu wynosi 60,6,
zmywarka wraz z zaworem jest szersza niz blat ...
Obserwuj wątek
    • mynia_pynia Re: Ikea - szer. blatu a podłączenie zmywarki 14.08.06, 09:57
      Zanim kupiliśmy kuchnie rozmierzyliśmy wszystko żeby nie było niespodzianek.
      • Gość: Monika Re: Ikea - szer. blatu a podłączenie zmywarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 10:32
        Ja tez wymierzylam wszystko, to chyba nie dziwne, że robi sie pomiar zanim kupi
        sie meble! Chodzi mi o to czy jednak blat zakryje zawor albo czy mozna wkuc
        zawor w sciane ...
    • Gość: Monika Re: Ikea - szer. blatu a podłączenie zmywarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 11:59
      Podpięcie Zmywarki oznacza przesunięcie zaworu zmywarki pod zlewozmywak?
      • ela.tu-i-tam Re: Ikea - szer. blatu a podłączenie zmywarki 14.08.06, 12:12
        Popatrz na moje zdjecie zlewu, i opis co i gdzie.
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=794&w=45183741&a=45289955
        > Podpięcie Zmywarki oznacza przesunięcie zaworu zmywarki pod zlewozmywak?
        Dokladnie. Kontakt elektryczny tez zreszta nie ma byc niedostepny za zmywarka,
        tylko obok, latwo dostepny (moze byc pod zlewem).
    • Gość: Monika Re: Ikea - szer. blatu a podłączenie zmywarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 14:34
      Bardzo dziekuje za pomoc, balam sie, ze bede musiala kupowac inny blat, wole
      kupic wszystkie rurki i odplywy niz nietypowy wymiar blatu ;)
    • Gość: p Pytanie takie małe... IP: *.krak.tke.pl 15.08.06, 22:38
      Nie to żebym się czepiał jakoś. Ale tak się zastanawiam. KTO i DLACZEGO usunął
      moje 3 posty z tego wątku? Bez nich wygląda on jakoś tak niechronologicznie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka