Gość: Monika IP: *.flashnet.pl 13.08.06, 21:40 Mam pytanie do wszystkich posiadaczy blatu kuchennego ikea - jak poradziliście sobie z zaworem od zmywarki? Szerokość blatu wynosi 60,6, zmywarka wraz z zaworem jest szersza niz blat ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mynia_pynia Re: Ikea - szer. blatu a podłączenie zmywarki 14.08.06, 09:57 Zanim kupiliśmy kuchnie rozmierzyliśmy wszystko żeby nie było niespodzianek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Ikea - szer. blatu a podłączenie zmywarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 10:32 Ja tez wymierzylam wszystko, to chyba nie dziwne, że robi sie pomiar zanim kupi sie meble! Chodzi mi o to czy jednak blat zakryje zawor albo czy mozna wkuc zawor w sciane ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Ikea - szer. blatu a podłączenie zmywarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 11:59 Podpięcie Zmywarki oznacza przesunięcie zaworu zmywarki pod zlewozmywak? Odpowiedz Link Zgłoś
ela.tu-i-tam Re: Ikea - szer. blatu a podłączenie zmywarki 14.08.06, 12:12 Popatrz na moje zdjecie zlewu, i opis co i gdzie. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=794&w=45183741&a=45289955 > Podpięcie Zmywarki oznacza przesunięcie zaworu zmywarki pod zlewozmywak? Dokladnie. Kontakt elektryczny tez zreszta nie ma byc niedostepny za zmywarka, tylko obok, latwo dostepny (moze byc pod zlewem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Ikea - szer. blatu a podłączenie zmywarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 14:34 Bardzo dziekuje za pomoc, balam sie, ze bede musiala kupowac inny blat, wole kupic wszystkie rurki i odplywy niz nietypowy wymiar blatu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Pytanie takie małe... IP: *.krak.tke.pl 15.08.06, 22:38 Nie to żebym się czepiał jakoś. Ale tak się zastanawiam. KTO i DLACZEGO usunął moje 3 posty z tego wątku? Bez nich wygląda on jakoś tak niechronologicznie... Odpowiedz Link Zgłoś