Gość: bialostoczanin IP: *.dsl.bell.ca 06.04.07, 03:51 Wesołych Świąt wszystkim forumowiczom Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LasVegasMan Re: Wesołych Świąt wszystkim forumowiczom IP: *.dhcp.embarqhsd.net 06.04.07, 04:16 Gość portalu: bialostoczanin napisał(a): > Wesołych Świąt wszystkim forumowiczom Jak Wesolych to Wesolych, tylko jajek nie zapomnijcie umyc. ;-) Wesolego Dyngusa tez. Odpowiedz Link Zgłoś
yoghurt Re: Wesołych Świąt wszystkim forumowiczom 06.04.07, 08:28 Spokojnych świąt i szalonego dyngusa życzę forumowiczom :) Święta z czasów młodości nieodłącznie kojarzą mi się z podróżowaniem autobusami w celu przewożenia pewnego regionalnego specyfiku od miejsca jego produkcji czyli domu mojej babci na Sienkiewicza w okolicy której kiedyś stał czołg :) do domu moich rodziców na Piastowskiej w okolicy której teraz stoi kościół. Ów specyfik to domowej produkcji kwas chlebowy, wyrabiany na bazie razowego chleba i niestety zamykany w grubaśne, szklane, zabytkowe i niezmiernie ciężkie butelki które jako dzieci wraz z bratem, jak nakazywała rodzinna domowa tradycja, przewoziliśmy w kilku dużych torbach. W celu przemieszczenia się między tymi miejscami musieliśmy użyć aż dwóch linii autobusowych np. 3 i 12 z przesiadką na skrzyżowaniu Sienkiewicza/Piłsudskiego. I tak już od czasów wczesnej młodości dane było mi poznawać nieoptymalny rozkład linii autobusowych w Białymstoku :-] Odpowiedz Link Zgłoś