Dodaj do ulubionych

Wesołych Świąt wszystkim forumowiczom

IP: *.dsl.bell.ca 06.04.07, 03:51
Wesołych Świąt wszystkim forumowiczom
Obserwuj wątek
    • Gość: LasVegasMan Re: Wesołych Świąt wszystkim forumowiczom IP: *.dhcp.embarqhsd.net 06.04.07, 04:16
      Gość portalu: bialostoczanin napisał(a):

> Wesołych Świąt wszystkim forumowiczom

Jak Wesolych to Wesolych, tylko jajek nie zapomnijcie umyc. ;-)
      Wesolego Dyngusa tez.
      • yoghurt Re: Wesołych Świąt wszystkim forumowiczom 06.04.07, 08:28
        Spokojnych świąt i szalonego dyngusa życzę forumowiczom :)

Święta z czasów młodości nieodłącznie kojarzą mi się z podróżowaniem autobusami
        w celu przewożenia pewnego regionalnego specyfiku od miejsca jego produkcji
        czyli domu mojej babci na Sienkiewicza w okolicy której kiedyś stał czołg :) do
        domu moich rodziców na Piastowskiej w okolicy której teraz stoi kościół. Ów
        specyfik to domowej produkcji kwas chlebowy, wyrabiany na bazie razowego chleba
        i niestety zamykany w grubaśne, szklane, zabytkowe i niezmiernie ciężkie butelki
        które jako dzieci wraz z bratem, jak nakazywała rodzinna domowa tradycja,
        przewoziliśmy w kilku dużych torbach. W celu przemieszczenia się między tymi
        miejscami musieliśmy użyć aż dwóch linii autobusowych np. 3 i 12 z przesiadką na
        skrzyżowaniu Sienkiewicza/Piłsudskiego. I tak już od czasów wczesnej młodości
        dane było mi poznawać nieoptymalny rozkład linii autobusowych w Białymstoku :-]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka