Gość: Ania IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.03, 19:44 Witajcie, czy ktos wie, gdzie mozna kupic dobra i niedroga wanne z hydromasazem? Mcos poelcic? pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yawokim Re: wanna z hydromasazem 24.03.03, 21:14 Gość portalu: Ania napisał(a): > Witajcie, > czy ktos wie, gdzie mozna kupic dobra i niedroga wanne z hydromasazem? Mcos > poelcic? > pozdrawiam, > Ania na bartyckiej jest duzy wybor ale dobra i niedroga to raczej nie idzie w parze w tym przypadku raczej... Odpowiedz Link Zgłoś
looos Re: wanna z hydromasazem 24.03.03, 21:31 yawokim napisał: > Gość portalu: Ania napisał(a): > > > Witajcie, > > czy ktos wie, gdzie mozna kupic dobra i niedroga wanne z hydromasazem? Mco > s > > poelcic? > > pozdrawiam, > > Ania > > na bartyckiej jest duzy wybor > ale > dobra i niedroga to raczej nie idzie w parze w tym przypadku raczej... Odradzam Sanplast :) Niby tani, ale: - silnik strasznie głośny - po roku widnoczna rdza na dyszach:( (mimo czyszczenia) - regulacja pneumatyczna jest taka sobie - albo masz wszystko puszczone "na max" - wode i powietrze, albo owszem, przykręcisz, ale wtedy hałas staje się nie do zniesienia :( (mimo wygłuszenia , na tyle na ile mozna) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: wanna z hydromasazem IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.03.03, 12:06 Polecam Victory - Technic Industry (chyba nie pomylilam). Dobra relacja ceny do jakosci. Bardzo estetyczna. Regulacja babelkow - czadzik:))) Hydromasaz, w mojej wersji jest tylko off/on. Ale mi to w zupelnosci wystarcza. pzdr M. Odpowiedz Link Zgłoś
looos Re: wanna z hydromasazem 28.03.03, 14:39 Gość portalu: M. napisał(a): > Polecam Victory - Technic Industry (chyba nie pomylilam). Dobra relacja ceny do > > jakosci. Bardzo estetyczna. Regulacja babelkow - czadzik:))) Hydromasaz, w > mojej wersji jest tylko off/on. Ale mi to w zupelnosci wystarcza. > > pzdr > M. Jaką masz wanne, i z którym systemem ? Też się do Victory przymierzam własnie w nowym mieszkaniu :) Odpowiedz Link Zgłoś