emag1 03.11.06, 07:47 Potrzebuję pomocy w zrobieniu murowanej półki w kuchni, która będzie słuzyła za siedzisko. Czy moglibyście polecić mi kogoś, kto podejmie sie zrobienia czegos takiego? ps. Jestem z Warszawy. dziekuje i pozdrawiam, Emag Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarecki_2 Re: półka w kuchni 03.11.06, 17:31 Czemu półka ma być murowana? Zrób ją z GK, będzie lżejsza tak wizualnie jak i zasadniczo. Szybciej wykonać, łatwiej obrobić, wytrzymałość zadowalająca jeśli chodzi o siadanie. Z GK, szkoda czasu na betony, cegły i bałagan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emag1 Re: półka w kuchni IP: *.aster.pl 03.11.06, 19:39 GK jest dla mnie enigmatycznym skrótem.... Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki_2 Re: półka w kuchni 04.11.06, 09:27 Płyty Gipsowo Kartonowe (GK), stelaż metalowy lub drewniany i płyty GK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cromwell Re: półka w kuchni IP: *.57.jawnet.pl 04.11.06, 11:40 fajne siedzisko moze wykonac stolarz w dodatku skladane cieple i bez kurzu pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś