Dodaj do ulubionych

Niegościnne forum

12.02.07, 20:21
Szkoda, ale wczoraj zamieściłam wątek, żeby się przywitać i zapoznać i wątek
mój został wykasowany!
Trudno....
Obserwuj wątek
    • sierra_less Re: Niegościnne forum 12.02.07, 20:57
      Witaj Katkiel
      Nie przejmuj się, może spadł. Duży tu ruch, prawie strona dziennie:)
      Czasem zadam pytanie i 0 odzewu, ale tak to jest, jeśli masz problem - napisz i
      przypomnij się. Konkretnie. Tu raczej towarzysko nikt nie rozmawia, albo
      konkrety i wtedy jest fajnie, albo kłótnie, że ktoś bez sensu gada i na
      budowaniu się nie zna, albo, że ma za mało pieniędzy, żeby mógł gadać. ot co.
      Ale nie przejmuj się, jest parę fajnych osób, które chętnie Ci doradzą i wiedzą
      o czym mówią :)
      Pozdrawiam
    • czajnik5 Re: Niegościnne forum 13.02.07, 09:45
      A skąd wiesz, że został wykasowany? Może napisałaś nie na temat i Twój wątek
      został przeniesiony do innej części forum.
    • Gość: wienna Re: Niegościnne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 20:52
      Ten "opiekun" często i gęsto pozwala sobie na cenzurę! Wstyd! Wydaje się, że
      jego pryncypał narzekał kiedyś na cenzurę za komuny, ale teraz czyni to samo!
      • rispetto Re: Niegościnne forum 14.02.07, 21:00
        Nie wiem o jakich pryncypałów ci chodzi, bo ja nie mam żadnych, a autorce postu
        chyba coś się pomyliło, bo nie znalazłem wątku przez nią założonego od początku
        lutego.
        "Cenzurze" (jeśli upierasz się tak to nazywać) podlega spam i wszelkie ataki ad
        personam.
        • Gość: wienna Re: Niegościnne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 21:25
          Oczywiście posty obrażające kogokolwiek kasuje się, to jasne, ale... Może
          zdefiniujesz co to spam? Jak dotąd, niektóre posty zawierające np. adres
          mailowy czy adres www są kasowane, a inne nie i stoją do dzisiaj? Tajemnicze
          prawda? Wyjaśnij. Może jakieś opłaty zbierasz za nie usuwanie, albo masz w tym
          interes?
          • rispetto Re: Niegościnne forum 14.02.07, 22:15
            Definicji spamu poszukaj sobie chociażby na wikipedii lub w regulaminie forum.
            Z resztą twojego postu nie będę dyskutował.
            • czajnik5 Re: Niegościnne forum 15.02.07, 08:58
              Rispetto, zostaw ten wątek i nie wdawaj się w takie dyskusje. A Ty, który albo
              która piszesz takie rzeczy, przynajmniej się zarejestruj i zaloguj, a nie
              występuj anonimowo.
            • Gość: cromwell Re: Niegościnne forum IP: *.48.jawnet.pl 15.02.07, 19:12
              pawelku
              nie wiem czy pamietasz
              kiedy zostales adminem
              napisalem gratuluje i wspolczuje:)

nie przejmuj sie

rob swoje

starzy forumowicze pamietaja burdel
              jaki byl przed toba

pamietasz obrazonych
              bo nikt im nie dziekowal za porady?:)

przyszla kolej na niedowartosciowanych:)
              oburzaja sie
              bo ktos smie kasowac najwalsciwsza z porad
              najswietsza prawde

reszta to chlam;)

a sprawa skasowanego posta
              powinna zajac sie specjalna komisja

czym sie;)

pzdr.

• jarecki_2 Re: Niegościnne forum 14.02.07, 23:16
            czy rispetto ma w tym interes?? I TO JAKI!!!!!!!! Bulimy taki szmal że taniej
            było by się w TVN ogłaszać, buuahahahaha...
    • Gość: wienna Re: Niegościnne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 23:41
      Brak argumentów w dyskusji jest wymowny. Masz okazję teraz na przykładzie postu
      jareckiego, który pisze często i gęsto mając firmę budowlaną zamieszcza do
      siebie adres mailowy i www. Jest to spam czy nie? I nie odsyłaj do definicji, a
      odpowiedz o tym konkretnym przypadku: jest to spam czy nie? Jeśli dopuszczasz
      takie posty, nie mam uwag.
      • magdajeden Re: Niegościnne forum 15.02.07, 00:20
        maruda, zauwaz tylko, ze gdyby jarecki tu nie pisał, to 90% sensownych porad
        zniknęłoby z forum i co by pozostało? 3%porad i 7% malkontentów.
        to ja wole spam jareckiego
      • rispetto Re: Niegościnne forum 15.02.07, 20:08
        Dopuszczam takie posty, bo jarecki+2 ma swój podpis w stopce i w każdym swoim
        poście nie odsyła do swojej strony, bądź nie proponuje swoich usług, jak to
        czyni parę (aktualnie obrażonych) osób na forum. Mam nadzieję, że zauważasz tą
        subtelną różnicę.
        • jan-w Co może zawierać sygnaturka 15.02.07, 20:48
          Co może zawierać sygnaturka, jest jednoznacznie opisane tu:
          forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2451881.html
          Sygnaturka, nie może zawierać treści komercyjnych.
          Umieszczanie w niej linka do strony swojej firmy, albo swoich aukcji na allegro,
          łamie regulamin forum. Nie wolno zamieszczać ŻADNYCH reklam (w treści postu, ani
          w sygnaturce): forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html
          Jarecki ewidentnie łamie netykietę. Pewne odstępstwa, są dopuszczalne na forach
          prywatnych, ale to nie jest prywatne.
          Jeśli nadal masz wątpliwości, skontaktuj się z administracją forum.
    • fredi07 Re: Niegościnne forum. Coś w tym jest 15.02.07, 00:28
      Nie wiem ale wątek , który może zainteresowanym forumowiczom zostawić sporo
      kasy w portfelu jest namiętnie usuwany. W W-wie jest masa punktów handlujących
      parkietem. Wiadomo cena producenta plus 30 % marży. Ja próbuję tu podać ceny
      od producenta A społeczny (?) admin namiętnie to kasuje. Dlaczego?
      • jarecki_2 Re: Niegościnne forum. Coś w tym jest 15.02.07, 09:02
        Moim zdaniem można na tym forum zamieścić wszystko. Wystarczy odrobina
        inteligencji. Zamieść Swoje ceny jak masz ochotę, ale z =rób to tak żeby nie
        waliło po oczach mi po sprawie. Ktoś zadaje pytanie odnośnie parkietu,
        odpowiadasz, że wiesz, że masz i piszesz, że taki to a taki parkiet kosztuje
        tyle i tyle, Kogoś to zainteresuje pyta o adresy, namiary i podajesz. Wszystko
        legalnie i nie ma kłopotu ze spamem.
        A co do mojej osoby, ja nigdzie i w żaden sposób nie ogłaszam Swoich usług.
        Wyłącznie odpowiadam na pytania i staram się pomóc. Nie ma takiego postu w
        którym się reklamuję co najwyżej podaję Swoje doświadczenia jako przykład. Jeśli
        jestem zainteresowany jakimś tematem zawodowo/zarobkowo to zawsze piszę na priv
        do zainteresowanych. Nic nie stoi na przeszkodzie żeby w podpisie umieścić sobie
        dowolny tekst, adres internetowy czy co tam chcecie. Tak to rozumiem.
        PS.
        Po tych postach Rispetto podniósł nam opłaty reklamowe, co za ludzie…………
        • Gość: wienna Re: Niegościnne forum. Coś w tym jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 18:36
          Zamieszczasz dane do siebie oprócz odpowiedzi. Jeśli to jest dopuszczalne, a
          nie spam, to prawda jest taka, że kiedy ja zamieszczam odpowiedzi a oprócz tego
          dane do siebie, to już admin wycina!
          Zatem, są równi i równiejsi?
          Ponadto, dalej admin milczy na mój poprzedni post. Wymowne, prawda?
      • rispetto Re: Niegościnne forum. Coś w tym jest 15.02.07, 19:54
        Przeczytaj sobie co to jest spam i wtedy spytaj sam siebie, czy twoje ciągłe
        ogłoszenia nim nie są. Odysłam ponadto do forum przyklejonego w nagłówku - tam
        możesz zamieszczać swoje oferty.
        To jest forum poświęcone poradom i wymianei doświadczeń, a nie tablica
        ogłoszeń. Wyjątek stanowią wątki o ekipach przyklejone u góry. Wyjaśniałem to
        już nie raz.
    • Gość: monter Re: Niegościnne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 18:43
      O, ja też potwierdzam zarzuty tego wienna!
      Swego czasu odpowiadałem róznym pytającym o to kto może wykonać instalacje pomp
      ciepła. Pisałem i podawałem swoje dane. I co? Posty po kilku minutach znikały!
      Potem pisałem do tego cenzora dlaczego jedne posty z danymi do siebie usuwa a
      inne są nadal! I co? Cisza jak makiem zasiał - żadnej odpowiedzi nie ma. Teraz
      przynajmniej jest ten temat. I też dołączam się do pytania: jakie tu kryteria
      są że jeden zamieszcza swoje dane i nic, a drugiemu się usuwa????????
      Do tej laluni co broni admina powiem, że nie masz żadnej gwarancji że
      zamieszczane tu odpowiedzi na pytania są wartościowe! Żadnej powtarzam, dopóki
      nie skontaktujesz się osobiście z autorem lub nie dostaniesz od niego na
      piśmie! A z samego gadania nie wynika nic! Ile tu się czyta głupot? Nieraz aż
      śmiech bierze, a tobie to potrzebne tak?
      Dlatego podaję namiary na siebie żeby można się kontaktować osobiście a admin
      to usuwa! I robi wam pytającym szkodę! Gratulacje.
      • rispetto Re: Niegościnne forum 15.02.07, 19:56
        Ogłoszenia typu "poszukuję ekipy" wpisujemy w wątku u góry, bo inaczej robi się
        bałagan. Dlatego też są usuwane.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka