katkiel 12.02.07, 20:21 Szkoda, ale wczoraj zamieściłam wątek, żeby się przywitać i zapoznać i wątek mój został wykasowany! Trudno.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sierra_less Re: Niegościnne forum 12.02.07, 20:57 Witaj Katkiel Nie przejmuj się, może spadł. Duży tu ruch, prawie strona dziennie:) Czasem zadam pytanie i 0 odzewu, ale tak to jest, jeśli masz problem - napisz i przypomnij się. Konkretnie. Tu raczej towarzysko nikt nie rozmawia, albo konkrety i wtedy jest fajnie, albo kłótnie, że ktoś bez sensu gada i na budowaniu się nie zna, albo, że ma za mało pieniędzy, żeby mógł gadać. ot co. Ale nie przejmuj się, jest parę fajnych osób, które chętnie Ci doradzą i wiedzą o czym mówią :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czajnik5 Re: Niegościnne forum 13.02.07, 09:45 A skąd wiesz, że został wykasowany? Może napisałaś nie na temat i Twój wątek został przeniesiony do innej części forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wienna Re: Niegościnne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 20:52 Ten "opiekun" często i gęsto pozwala sobie na cenzurę! Wstyd! Wydaje się, że jego pryncypał narzekał kiedyś na cenzurę za komuny, ale teraz czyni to samo! Odpowiedz Link Zgłoś
rispetto Re: Niegościnne forum 14.02.07, 21:00 Nie wiem o jakich pryncypałów ci chodzi, bo ja nie mam żadnych, a autorce postu chyba coś się pomyliło, bo nie znalazłem wątku przez nią założonego od początku lutego. "Cenzurze" (jeśli upierasz się tak to nazywać) podlega spam i wszelkie ataki ad personam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wienna Re: Niegościnne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 21:25 Oczywiście posty obrażające kogokolwiek kasuje się, to jasne, ale... Może zdefiniujesz co to spam? Jak dotąd, niektóre posty zawierające np. adres mailowy czy adres www są kasowane, a inne nie i stoją do dzisiaj? Tajemnicze prawda? Wyjaśnij. Może jakieś opłaty zbierasz za nie usuwanie, albo masz w tym interes? Odpowiedz Link Zgłoś
rispetto Re: Niegościnne forum 14.02.07, 22:15 Definicji spamu poszukaj sobie chociażby na wikipedii lub w regulaminie forum. Z resztą twojego postu nie będę dyskutował. Odpowiedz Link Zgłoś
czajnik5 Re: Niegościnne forum 15.02.07, 08:58 Rispetto, zostaw ten wątek i nie wdawaj się w takie dyskusje. A Ty, który albo która piszesz takie rzeczy, przynajmniej się zarejestruj i zaloguj, a nie występuj anonimowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cromwell Re: Niegościnne forum IP: *.48.jawnet.pl 15.02.07, 19:12 pawelku nie wiem czy pamietasz kiedy zostales adminem napisalem gratuluje i wspolczuje:) nie przejmuj sie rob swoje starzy forumowicze pamietaja burdel jaki byl przed toba pamietasz obrazonych bo nikt im nie dziekowal za porady?:) przyszla kolej na niedowartosciowanych:) oburzaja sie bo ktos smie kasowac najwalsciwsza z porad najswietsza prawde reszta to chlam;) a sprawa skasowanego posta powinna zajac sie specjalna komisja czym sie;) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki_2 Re: Niegościnne forum 14.02.07, 23:16 czy rispetto ma w tym interes?? I TO JAKI!!!!!!!! Bulimy taki szmal że taniej było by się w TVN ogłaszać, buuahahahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wienna Re: Niegościnne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 23:41 Brak argumentów w dyskusji jest wymowny. Masz okazję teraz na przykładzie postu jareckiego, który pisze często i gęsto mając firmę budowlaną zamieszcza do siebie adres mailowy i www. Jest to spam czy nie? I nie odsyłaj do definicji, a odpowiedz o tym konkretnym przypadku: jest to spam czy nie? Jeśli dopuszczasz takie posty, nie mam uwag. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: Niegościnne forum 15.02.07, 00:20 maruda, zauwaz tylko, ze gdyby jarecki tu nie pisał, to 90% sensownych porad zniknęłoby z forum i co by pozostało? 3%porad i 7% malkontentów. to ja wole spam jareckiego Odpowiedz Link Zgłoś
rispetto Re: Niegościnne forum 15.02.07, 20:08 Dopuszczam takie posty, bo jarecki+2 ma swój podpis w stopce i w każdym swoim poście nie odsyła do swojej strony, bądź nie proponuje swoich usług, jak to czyni parę (aktualnie obrażonych) osób na forum. Mam nadzieję, że zauważasz tą subtelną różnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Co może zawierać sygnaturka 15.02.07, 20:48 Co może zawierać sygnaturka, jest jednoznacznie opisane tu: forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2451881.html Sygnaturka, nie może zawierać treści komercyjnych. Umieszczanie w niej linka do strony swojej firmy, albo swoich aukcji na allegro, łamie regulamin forum. Nie wolno zamieszczać ŻADNYCH reklam (w treści postu, ani w sygnaturce): forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html Jarecki ewidentnie łamie netykietę. Pewne odstępstwa, są dopuszczalne na forach prywatnych, ale to nie jest prywatne. Jeśli nadal masz wątpliwości, skontaktuj się z administracją forum. Odpowiedz Link Zgłoś
fredi07 Re: Niegościnne forum. Coś w tym jest 15.02.07, 00:28 Nie wiem ale wątek , który może zainteresowanym forumowiczom zostawić sporo kasy w portfelu jest namiętnie usuwany. W W-wie jest masa punktów handlujących parkietem. Wiadomo cena producenta plus 30 % marży. Ja próbuję tu podać ceny od producenta A społeczny (?) admin namiętnie to kasuje. Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki_2 Re: Niegościnne forum. Coś w tym jest 15.02.07, 09:02 Moim zdaniem można na tym forum zamieścić wszystko. Wystarczy odrobina inteligencji. Zamieść Swoje ceny jak masz ochotę, ale z =rób to tak żeby nie waliło po oczach mi po sprawie. Ktoś zadaje pytanie odnośnie parkietu, odpowiadasz, że wiesz, że masz i piszesz, że taki to a taki parkiet kosztuje tyle i tyle, Kogoś to zainteresuje pyta o adresy, namiary i podajesz. Wszystko legalnie i nie ma kłopotu ze spamem. A co do mojej osoby, ja nigdzie i w żaden sposób nie ogłaszam Swoich usług. Wyłącznie odpowiadam na pytania i staram się pomóc. Nie ma takiego postu w którym się reklamuję co najwyżej podaję Swoje doświadczenia jako przykład. Jeśli jestem zainteresowany jakimś tematem zawodowo/zarobkowo to zawsze piszę na priv do zainteresowanych. Nic nie stoi na przeszkodzie żeby w podpisie umieścić sobie dowolny tekst, adres internetowy czy co tam chcecie. Tak to rozumiem. PS. Po tych postach Rispetto podniósł nam opłaty reklamowe, co za ludzie………… Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wienna Re: Niegościnne forum. Coś w tym jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 18:36 Zamieszczasz dane do siebie oprócz odpowiedzi. Jeśli to jest dopuszczalne, a nie spam, to prawda jest taka, że kiedy ja zamieszczam odpowiedzi a oprócz tego dane do siebie, to już admin wycina! Zatem, są równi i równiejsi? Ponadto, dalej admin milczy na mój poprzedni post. Wymowne, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
rispetto Re: Niegościnne forum. Coś w tym jest 15.02.07, 19:54 Przeczytaj sobie co to jest spam i wtedy spytaj sam siebie, czy twoje ciągłe ogłoszenia nim nie są. Odysłam ponadto do forum przyklejonego w nagłówku - tam możesz zamieszczać swoje oferty. To jest forum poświęcone poradom i wymianei doświadczeń, a nie tablica ogłoszeń. Wyjątek stanowią wątki o ekipach przyklejone u góry. Wyjaśniałem to już nie raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monter Re: Niegościnne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 18:43 O, ja też potwierdzam zarzuty tego wienna! Swego czasu odpowiadałem róznym pytającym o to kto może wykonać instalacje pomp ciepła. Pisałem i podawałem swoje dane. I co? Posty po kilku minutach znikały! Potem pisałem do tego cenzora dlaczego jedne posty z danymi do siebie usuwa a inne są nadal! I co? Cisza jak makiem zasiał - żadnej odpowiedzi nie ma. Teraz przynajmniej jest ten temat. I też dołączam się do pytania: jakie tu kryteria są że jeden zamieszcza swoje dane i nic, a drugiemu się usuwa???????? Do tej laluni co broni admina powiem, że nie masz żadnej gwarancji że zamieszczane tu odpowiedzi na pytania są wartościowe! Żadnej powtarzam, dopóki nie skontaktujesz się osobiście z autorem lub nie dostaniesz od niego na piśmie! A z samego gadania nie wynika nic! Ile tu się czyta głupot? Nieraz aż śmiech bierze, a tobie to potrzebne tak? Dlatego podaję namiary na siebie żeby można się kontaktować osobiście a admin to usuwa! I robi wam pytającym szkodę! Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
rispetto Re: Niegościnne forum 15.02.07, 19:56 Ogłoszenia typu "poszukuję ekipy" wpisujemy w wątku u góry, bo inaczej robi się bałagan. Dlatego też są usuwane. Odpowiedz Link Zgłoś