Dodaj do ulubionych

Oknoplast - czy warto

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.03, 12:17
Witam,
napiszcie czy warto kupić okna pcv firmy Oknoplast.
Obserwuj wątek
    • Gość: mac1 Re: Oknoplast - czy warto IP: 213.77.33.* 24.04.03, 12:30
      Gość portalu: Anja napisał(a):

> Witam,
      > napiszcie czy warto kupić okna pcv firmy Oknoplast.

Jesli masz na myśli Kraków to warto. Mam ich okna od 4 lat. Żadnych negatywnych
      wrażeń. Pzdr.
      • Gość: Anja Re: Oknoplast - czy warto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.03, 13:16
        Tak, chodzi mi o OKNOPLAST Kraków (fabryka chyba dokładnie w Niepołomicach).
        Podali mi wycenę wymiany okien w całym mieszkaniu (3 pokoje + kuchnia) na kwotę
        4200 zł z demontażem, wymianą i parapetami. W tej cenie jest już jakiś rabat
        33%, w tym 5% za 100% wpłaty w momencie złożenia zamówienia. Nie powinnam się
        chyba obawiać jakiś przekrętów z ich strony? Rodzice koleżanki wpłacili w
        Częstochowie 2000 zł, nie pamiętam nazwy firmy, oczywiście nie Oknoplast, i
        zostali bez okien i kasy.
        • Gość: mac1 Re: Oknoplast - czy warto IP: 213.77.33.* 24.04.03, 14:09
          Gość portalu: Anja napisał(a):

> Tak, chodzi mi o OKNOPLAST Kraków (fabryka chyba dokładnie w Niepołomicach).
          > Podali mi wycenę wymiany okien w całym mieszkaniu (3 pokoje + kuchnia) na
          kwotę
          >
          > 4200 zł z demontażem, wymianą i parapetami. W tej cenie jest już jakiś rabat
          > 33%, w tym 5% za 100% wpłaty w momencie złożenia zamówienia. Nie powinnam się
          > chyba obawiać jakiś przekrętów z ich strony? Rodzice koleżanki wpłacili w
          > Częstochowie 2000 zł, nie pamiętam nazwy firmy, oczywiście nie Oknoplast, i
          > zostali bez okien i kasy.

Ja nie miałem problemów. Obecnie jest chyba promocja. Dają też za 1 zł zestaw
          do pielęgnacji profili i zawiasów. Polecam tez okna ze współ. 1,1.
          Sama firma OKNOPLAST nie montuje to jedynie producent. Mnie montowała firma
          Wamar, która ma z nimi podpisaną umowę.
          Stare okna wywieźli za 80 zł. Poprawiali mi tylko jeden parapet, bo trzymała
          się na nim woda. Sprawdź wcześniej firmę która montuje.
          Ja zapłaciłem OKNOPLASTOWI dopiero za okna jak je wnieśli do domu. Za
          zamontowanie zapłaciłem po montażu, późnym wieczorem. Pzdr.
          • Gość: Anja Re: Oknoplast - czy warto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.03, 15:21
            Ok, w sumie namiary na firmę znalazłam na stronach Oknoplastu, jest to ich
            przedstawiciel, no ale to nie jest salon firmowy. Sprawdzę co i jak!
            • Gość: m Re: Oknoplast - czy warto IP: *.bm.cm-uj.krakow.pl 24.04.03, 15:52
              mam ich okan od 2 lat, bez zarzutu. firmy montujace bardzo roznia sie cenami,
              np. w herbewie drogo, a na klimeckiego na wystawie okazalo sie najtaniej (2
              lata temu). pzdr
              m
        • Gość: Ekspert Re: Oknoplast - czy warto IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.03, 21:48
          nie warto oknoplast -to tylko nazwa-wyrób do dupy -wysługuje się dilerami
          którzy po paru miesiącach likwidują działalność pozostawiając Cię na lodzie
          jeżeli chodzi o roszczenia reklamacyjne!!!.
    • Gość: Ekspert Re: Oknoplast - czy warto IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.03, 21:58
      Weż sobie do serca jedną rzecz!!.Nie logo;wielka firma;wielkie reklay w prasie ;
      Wejdż na listę dłużników-tam zobaczysz czemu okna wielkich firm są "pozornie"
      tak tanie!!!.Ptrzy wolnym rynku te postkomunistyczne molochy ledwo
      dyszą,zachęcając promocjami oferując przestarzałe profile,przy
      zminimalizowanych kosztach ich standartowego wyposażenia!!.To wyjdzie w
      użytkowaniu po paru latach !!!.Szukaj firm rodzinnych ,gdzie każe okno wychodzi
      z produkcji wygłaskane,gdzie włożono wnie trochę serca ,nie odsetki od długów
      bankowych!!!!.Polecam profil aluplasta-to wiodący profil w Europie-nie ma sobie
      równych!!!.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka