Dodaj do ulubionych

łóżko do sypialni

IP: 213.17.180.* 28.04.03, 09:54
szukam łóżka do sypialni w Warszawie.
Jesli macie jakiś info na temat jakis sklepów oprócz Ikeii, Walthera,
Jupitera i Forte prosze o info.

pozdarwiam
Just.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kryspina Re: łóżko do sypialni IP: 213.134.140.* 28.04.03, 10:18
      Centrum Meblowe WIK - Al. jerozolimskie w kierunku Pruszkowa
      Centrum Meblowe AWK - ul. Modlińska (na przeciwko Urzedu Gminy Białołeka)

• Gość: frytka Re: łóżko do sypialni IP: *.gd.pl 28.04.03, 11:10
      www.boconcept.com/SiteVersions/37/226.asp
      polecam bardzo dobrze sie spi... chociaz nie naleza do najtanszych!
      • daffne Re: łóżko do sypialni 28.04.03, 16:23
        Moze zobacz w Salonie Meblowym - îomianki - Stoisko "OWL Internstional".Polecam lozka DUPEN , niedrogie.
        Pozdrowionka:)
        • aladar Re: łóżko do sypialni 28.04.03, 22:15
          Ja kupiłam bardzo ładne łóżko w Emilce (meble sosnowe-obok). Jest bejcowane,
          duże, drewniane. I niedrogie, choc trzeba dokupić materac na stelażu (nie
          pamiętam już cen...).
          W Conforamie było takie samo :-)
          I jeszcze w Sadybie-Best Mallu, drewniane.

Pozdrawiam
          Ala
          • Gość: FOKA Re: łóżko do sypialni IP: 62.93.65.* 15.05.03, 10:16
            Podciągam temat i uszczegóławiam
            Czy ktoś wie gdzie jest duży wybór łózek do sypialni - fajnie jakby miały one
            dodatkowo podnoszone na sprężynach materace, a pod spodem takie skrzynie, gdzie
            np. można chować piżamy, pościel itepe....
            Czy komuś może coś takiego wpadło w oko ???? GDZIE W W_WIE ???
            • Gość: kasia Re: łóżko do sypialni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.03, 11:53
              Takie łóżko jest w Emilce. Właśnie je zamówiłam
              pzdr

Gość portalu: FOKA napisał(a):

> Podciągam temat i uszczegóławiam
              > Czy ktoś wie gdzie jest duży wybór łózek do sypialni - fajnie jakby miały one
              > dodatkowo podnoszone na sprężynach materace, a pod spodem takie skrzynie,
              gdzie
              >
              > np. można chować piżamy, pościel itepe....
              > Czy komuś może coś takiego wpadło w oko ???? GDZIE W W_WIE ???
              • Gość: FOKA Re: łóżko do sypialni IP: 62.93.65.* 15.05.03, 12:26
                Gdzie jest ta Emilka ?
                Jaka cena ?
                Bo ja znalazłam takie, ale włoskie od 5000 do 7000 tysięcy i to - jak dl amnie -
                lekka przesada !!!
                Proszę - odpisz.
                • Gość: kasia Re: łóżko do sypialni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.03, 12:36
                  ul. Emilii Plater róg Świętokrzyskiej. Niestety nie pamiętam numeru.
                  Stoisko jest na samym dole.
                  Łóżko ma pojemnik na pościel, materac jest podnoszony do góry od przodu.
                  Skrzynia na pościel jest dość duża. Dodatkowo można podnosić górną część np.
                  jak chcesz czytać książkę to sobie możesz siedzieć. Ja zamówiłam całe łóżko z
                  klonu o wymiarach 140x200cm w cenie 1320 zł.Dodatkowo zamówiłam piankę kokosową.
                  Jest mnóstwo tkanin do wyboru i rodzajów drewna.
                  Wczoraj łóżko do mnie przyjechało i jestem z niego zadowolona.

pzdr

> Gdzie jest ta Emilka ?
                  > Jaka cena ?
                  > Bo ja znalazłam takie, ale włoskie od 5000 do 7000 tysięcy i to - jak dl
                  amnie
                  > -
                  > lekka przesada !!!
                  > Proszę - odpisz.
                  • Gość: FOKA Re: łóżko do sypialni IP: 62.93.65.* 15.05.03, 12:55
                    A jakie ma wymiary, bo mi chodzi o takie ok. 160/180 na 200.
                    I jeszcze jedno pytanko - ile czekałaś na realizację.
                    Co z transportem - koszt?
                    I czy jest proste bo mi chodzi o takie max. proste z zagłowkiem tylko z tyłu -
                    jak na stronach:
                    www.allora.com.pl - i tam w meblach do sypialni, ale u nich kosztują od 7 tys.!!

• Gość: kasia Re: łóżko do sypialni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.03, 14:18

> A jakie ma wymiary, bo mi chodzi o takie ok. 160/180 na 200.
                      140x200

> I jeszcze jedno pytanko - ile czekałaś na realizację.
                      4 tygodnie

> Co z transportem - koszt?
                      Warszawa-gratis

> I czy jest proste bo mi chodzi o takie max. proste z zagłowkiem tylko z tyłu -

> jak na stronach:
                      > www.allora.com.pl - i tam w meblach do sypialni, ale u nich kosztują od 7
                      tys.!

Bardzo podobne.

pzdr
                      >
                      • Gość: FOKA Re: łóżko do sypialni IP: 62.93.65.* 15.05.03, 14:23
                        Dziękuję bardzo za informację.
                        Dzisiaj się tam przejdę zaraz po pracy.
                        Pozdrawiam i dużo słonka :)
                        • Gość: kasia Re: łóżko do sypialni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.03, 14:52
                          Czynne mają 7 dni w tygodniu, pn-piąt chyba do 19.00
                          Życzę owocnego oglądania.

pzdr

> Dziękuję bardzo za informację.
                          > Dzisiaj się tam przejdę zaraz po pracy.
                          > Pozdrawiam i dużo słonka :)
                          • Gość: FOKA Re: łóżko do sypialni IP: 62.93.65.* 16.05.03, 09:15
                            Wczoraj byłam w Emilii - rzeczywiście fajny sklepik - sporo różnych mebelków.
                            Akurat nic z sypialni mi nie wpadło w oko, ale warto było tam iść.
                            Raz jeszcze dziękuję za info :)
                            Pozdrawiam
                            • Gość: kasia Re: łóżko do sypialni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.03, 11:06
                              Przykro, że nie trafiłaś na to co chciałaś. Ale mam nadzieję, że nie była to
                              wyprawa na darmo, może jednak coś sobie tam upatrzyłaś.
                              Wiadomo nie ma tam mebli jakiś super, tak jak te, które Ci się podobały (też
                              wcześniej się nad nimi zastanawiałam, ale cena .........) ale zawsze coś można
                              wybrać w rozsądnej cenie.

> Wczoraj byłam w Emilii - rzeczywiście fajny sklepik - sporo różnych mebelków.
                              > Akurat nic z sypialni mi nie wpadło w oko, ale warto było tam iść.

A czy widziałaś taką sypialnię koło miejsca gdzie sprzedają karnisze? Chodziło
                              mi o tą z klonu połączoną z orzechem. To ta właśnie miała pojemnik.

> Raz jeszcze dziękuję za info :)
                              > Pozdrawiam
                              • Gość: FOKA Re: łóżko do sypialni IP: 62.93.65.* 16.05.03, 11:27
                                Gość portalu: kasia napisał(a):
                                Przykro, że nie trafiłaś na to co chciałaś. Ale mam nadzieję, że nie była to
                                wyprawa na darmo, może jednak coś sobie tam upatrzyłaś.
                                Wiadomo nie ma tam mebli jakiś super, tak jak te, które Ci się podobały (też
                                wcześniej się nad nimi zastanawiałam, ale cena .........) ale zawsze coś można
                                wybrać w rozsądnej cenie.
                                A czy widziałaś taką sypialnię koło miejsca gdzie sprzedają karnisze? Chodziło
                                mi o tą z klonu połączoną z orzechem. To ta właśnie miała pojemnik.

Cześć Kasiu,
                                Nie wiem czy widziałam tam to łóżko z klonu z orzechem - tam było kilka z
                                podnoszonymi materacami, ale już niektóre widzieliśmy w innym sklepie i boję
                                się że z półki cenowej którą jestem w stanie zaakceptować nie znajdę nic co mi
                                naprawdę odpowiada,tym bardziej,że modele zaczynają się powtarzać.
                                Wiem, że łóżko służy do spania a nie do oglądania i że jest zazwyczaj przykryte
                                i generalnie mało widoczne, niemniej jednak spróbuję znaleźć coś stanowiącego
                                rozsądną relację ceny do jakości.
                                Wyprawa do Emilii oczywiście nie była na darmo - nie wiem jak Ty ale ja lubię
                                chodzić po takich sklepach i byłam mile zaskoczona, że jest taki duży
                                (3 piętra!!!)
                                Pozdrawiam serdecznie - miłego weekendu ;)

• Gość: kasia Re: łóżko do sypialni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.03, 12:32
                                  Z początku ja też patrzyłam raczej na wygląd. Objeździłam prawie całą Warszawę
                                  i okolicę. Te, które mi się podobały kosztowały od 3000 w górę. W końcu
                                  natrafiłam na Emilkę i stwierdziłam, że nie ma już co szukać (bo już mam dosyć
                                  jeźdżenia, mimo że bardzo lubię to robić). Teraz mam problem, bo szukam fajnego
                                  drewnianego stołu ze szklanym blatem i do tego krzesła. No i podróże po
                                  sklepach od nowa.

Życzę Ci dalszego,owocnego szukania!!!Napewno znajdziesz to czego poszukujesz.

pozdrawiam
                                  • Gość: FOKA DO KASI IP: 62.93.65.* 16.05.03, 12:38
                                    Gość portalu: kasia napisał(a):
                                    Z początku ja też patrzyłam raczej na wygląd. Objeździłam prawie całą Warszawę
                                    i okolicę. Te, które mi się podobały kosztowały od 3000 w górę. W końcu
                                    natrafiłam na Emilkę i stwierdziłam, że nie ma już co szukać (bo już mam dosyć
                                    jeźdżenia, mimo że bardzo lubię to robić). Teraz mam problem, bo szukam fajnego
                                    drewnianego stołu ze szklanym blatem i do tego krzesła. No i podróże po
                                    sklepach od nowa.
                                    Życzę Ci dalszego,owocnego szukania!!!Napewno znajdziesz to czego poszukujesz.
                                    pozdrawiam

www.klose.pl/main/index2.html
                                    forteo4.forte.com.pl/cms/PortalPageServlet?lang_id=PL§ion_id=1
                                    www.ekomeble.com.pl/
                                    www.cmwik.com.pl/
                                    Owocnego szukania stolika dla Ciebie.
                                    pozdrawiam - jak mi coś gdzieś wpadnie przypadkiem w oko to dam Ci znać.
                                    • Gość: kasia Re: DO FOKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.03, 12:56
                                      > Owocnego szukania stolika dla Ciebie.
                                      > pozdrawiam - jak mi coś gdzieś wpadnie przypadkiem w oko to dam Ci znać.

Ok. Dzięki.
                                      Kasia
            • Gość: aw100 Re: łóżko do sypialni IP: 213.199.128.* 28.05.03, 09:42
              Jest taki sklep w al. Jana Pawla II z materacami selene. adres www.selene.pl
              (chyba)Mają łózka, stelaże i materace. dobra jakośc cenowo tez nie najgorzej
              wypadają.
    • Gość: wzosia Re: łóżko do sypialni IP: *.chello.pl 15.05.03, 13:06
      Obejrzałam stronę allora.com.pl. Jeśli chodzi o tego typu łóżka tą są również w
      centrum Przeskok (obok NBP i pijalni czekolady WEDLA)a stoiska tegoż sklepu sa
      w Landzie na parterze i Imaxie na Sadybie (nazywają się Lilla Meble czy coś
      podobnego). Oferują łóżka szwajcarskiej firmy (w Landzie pani jest niedouczonea
      i może wmawiać, że jest to firma włoska)i każdy element łóżka składa się osobno
      tzn. rama osobno, zagłówek, nogi, stelaż. Cena łóżka zależy od tego co
      wybierzesz ale ceny sa ok. 3000 zł. Czeka się około 6 tygodni. Materac trzeba
      dokupić osobno. Jest bardzo wygodne, a stelaż pod materac ma regulowany
      zagłówek.

pzdr
      • Gość: FOKA Re: łóżko do sypialni IP: 62.93.65.* 15.05.03, 13:26
        Gość portalu: wzosia napisał(a):
        Obejrzałam stronę allora.com.pl. Jeśli chodzi o tego typu łóżka tą są również w
        centrum Przeskok (obok NBP i pijalni czekolady WEDLA)a stoiska tegoż sklepu sa
        w Landzie na parterze i Imaxie na Sadybie (nazywają się Lilla Meble czy coś
        podobnego). Oferują łóżka szwajcarskiej firmy (w Landzie pani jest niedouczonea
        i może wmawiać, że jest to firma włoska)i każdy element łóżka składa się osobno
        tzn. rama osobno, zagłówek, nogi, stelaż. Cena łóżka zależy od tego co
        wybierzesz ale ceny sa ok. 3000 zł. Czeka się około 6 tygodni. Materac trzeba
        dokupić osobno. Jest bardzo wygodne, a stelaż pod materac ma regulowany
        zagłówek.
        pzdr

DLA MNIE JEDEN Z WAŻNIEJSZYCH ELEMENTÓW TO TA SKRZYNIA POD SPODEM NA POŚCIEL
        ITEPE....
        GDZIE JEST LAND ?
        • Gość: wzosia Re: łóżko do sypialni IP: *.chello.pl 15.05.03, 14:03
          Skrzynię też można dokupić. Ale się nie opłaca.
          Land jest na ul. Wałbrzyskiej na Mokotowie w Warszawie.
          Skrzynię na pościel warto dokupić w sklepie na ul. Wąwozowej (Kabaty)przy
          Rybałtów. Teraz przenieśli część dotyczącą łóżek i materacy na ul. KEN (stacja
          metra Ursynów) mniej więcej naprzeciwko kościoła. Mają skrzynie dużo tańsze i
          warto się targować. Zamawiałam tam kilka mebli i byli zawsze solidni.

pzdr
          • Gość: FOKA Re: łóżko do sypialni IP: 62.93.65.* 15.05.03, 14:28
            Skrzynię też można dokupić. Ale się nie opłaca.
            Land jest na ul. Wałbrzyskiej na Mokotowie w Warszawie.
            Skrzynię na pościel warto dokupić w sklepie na ul. Wąwozowej (Kabaty)przy
            Rybałtów. Teraz przenieśli część dotyczącą łóżek i materacy na ul. KEN (stacja
            metra Ursynów) mniej więcej naprzeciwko kościoła. Mają skrzynie dużo tańsze i
            warto się targować. Zamawiałam tam kilka mebli i byli zawsze solidni.
            pzdr

Dlaczego napisałaś, że skrzyni się nie opłaca ???
            Czy tam na Wąwozowej, i na Ken-ie są tylko skrzynie, czy też mają może całe
            łóżka ???
            Pozdrawiam
            • Gość: wzosia Re: łóżko do sypialni IP: *.chello.pl 15.05.03, 15:37
              Są też całe łóżka, ale nie wiem jak wyglądają. Skrzyń sie nie opłaca, gdyż
              sprowadzają je ze Szwajcarii i są pioruńsko drogie. A podobne i 3 razy tanie
              można kupić na KENie.
              • Gość: FOKA Re: łóżko do sypialni IP: 62.93.65.* 15.05.03, 15:49
                Dziękuję za info. Pozdrawiam.
      • Gość: FOKA Re: łóżko do sypialni IP: 62.93.65.* 16.05.03, 09:19
        Czy to centrum przeskok to jet tu w centrum - z tyłu Galerii Centrum ...
        Na ul Przeskok 2 ?
        • Gość: FOKA Re: łóżko do sypialni IP: 62.93.65.* 16.05.03, 13:31
          Byłam w Przesoku - mają tylko z szufladami jeżdżącymi po podłodze, a ze
          skrzyniami i podnoszonymi materacami raczej nie :(
          SZUKAM DALEJ
      • Gość: MaggieMay Re: łóżko do sypialni IP: *.crowley.pl 16.06.03, 16:42

> Obejrzałam stronę allora.com.pl. Jeśli chodzi o tego typu łóżka tą są również
        w
        >
        > centrum Przeskok (obok NBP i pijalni czekolady WEDLA)a stoiska tegoż sklepu
        sa
        > w Landzie na parterze i Imaxie na Sadybie (nazywają się Lilla Meble czy coś
        > podobnego). Oferują łóżka szwajcarskiej firmy (w Landzie pani jest
        niedouczonea
        >
        > i może wmawiać, że jest to firma włoska)i każdy element łóżka składa się
        osobno
        >
        > tzn. rama osobno, zagłówek, nogi, stelaż. Cena łóżka zależy od tego co
        > wybierzesz ale ceny sa ok. 3000 zł. Czeka się około 6 tygodni. Materac trzeba
        > dokupić osobno. Jest bardzo wygodne, a stelaż pod materac ma regulowany
        > zagłówek.
        >
        > pzdr
        Odradzam Przeskok i firmę Lilam. Zamówiłam tam łóżko. Czekam i awanturuję się o
        nie od półtora miesiąca, bo : nie ma, nie wiadomo co z nim się dzieje. W końcu
        mi przywieżli, ale okazało się, że to nie to. Zamiast przeprosić, pan na
        Przeskok zrobił awanturę w stylu: jak się nie podoba przywiezione, to co z
        tego? brać, albo czekać kolejne trzy tygodnie. Mają przywieźć mi już dobre
        jutro, ale na razie ani widu, ani słychu. Żadnej informacji. Poczekam do jutra,
        a potem zobaczę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka