Gość: monik IP: *.crowley.pl 29.04.03, 08:52 czy ktoś ma jakiekolwiek doświadczenia w użytkowaniu takowych? wyglądają solidnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Artek Re: drzwi ferro - zbigmet IP: *.oltex.net / 192.168.0.* 29.04.03, 09:00 Gość portalu: monik napisał(a): > czy ktoś ma jakiekolwiek doświadczenia w użytkowaniu takowych? wyglądają > solidnie. Witaj, mam zamontowane te ich standardowe jestem baardzo zadowoliny sa grube i ciche i bardzo lekko i solidnie sie zamykaja naprawde polecam zbigmet Artek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FOKA Re: drzwi ferro - zbigmet IP: 62.93.65.* 29.04.03, 10:01 Ale chyba są dość drogie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: drzwi ferro - zbigmet IP: 62.233.139.* 29.04.03, 11:43 tez mam zbigmeta robionena wymiar i sa ok. a czy drogie? na pewno tansze od porty czy gerdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik Re: drzwi ferro - zbigmet IP: *.crowley.pl 29.04.03, 12:35 ferro są droższe od pozostałych, robią je na licencji włoskiej. Cenę w sporej części powiększa montaż (w pozostałych montują gratis). Wyglądają na solidniej wykonane. Zastanawiam się teraz czy są jeszcze jakieś różnice i czy warto za wygląd dopłacać ok 1000 PlN. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artek Re: drzwi ferro - zbigmet IP: *.oltex.net / 192.168.0.* 30.04.03, 14:35 Gość portalu: monik napisał(a): > ferro są droższe od pozostałych, robią je na licencji włoskiej. Cenę w sporej > części powiększa montaż (w pozostałych montują gratis). Wyglądają na solidniej > wykonane. Zastanawiam się teraz czy są jeszcze jakieś różnice i czy warto za > wygląd dopłacać ok 1000 PlN. Pozdrawiam jesli w bloku to nie warto jesli w domku to juz mozesz sie zastanowic. Chyba jedna zaleta tych ferro jest to ze mozna drugi zamek dolozyc ale nie jestem pewien. Artek Odpowiedz Link Zgłoś