azurr 10.03.07, 17:13 Mam zamiar na korytarz i do przedsionka położyć płytki klinkierowe z Paradyża SOPHISTIC. Bardzo mi się podobają ale mam wątpliwości jeśli chodzi o zmycie z nich np. błota. Może wiecie jak to jest? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: igloohome Re: Płytki klinkierowe.Łatwe w utrzymaniu w czyst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 19:02 na podloge czy na sciane?ja klinkier klade wylacznie na sciane!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miastus Re: Płytki klinkierowe.Łatwe w utrzymaniu w czyst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 19:45 kladlem klinkier wewnatrz i na zewnatrz, bardzo "sympatyczne" kafle, bez problemu zmyjesz z nich bloto itp Odpowiedz Link Zgłoś
azurr Dzięki 10.03.07, 20:09 Zapomniałam napisać,że chodzi o podłogę. Wybraliśmy je ze względu na to,że mają ładny kolor i są do tego stopnice od razu z kapinosem, a mamy z korytarza zejście do kotłowni. Dzisiaj jednak olśniło mnie, jak to się myje:-) Mam jeszcze jeden dylemat z nimi związany. Mają dosyć wypukły dekorek(tzn. sam wzór) i boję się,że tam to już trzeba będzie ściereczką na kolanch za każdym razem myć. Zastanowię się jeszcze ale narazie jestem na nie dekorkom. Odpowiedz Link Zgłoś