Dodaj do ulubionych

GARDEROBA, PRĘTY CZY PÓŁKI ???

IP: 157.25.119.* 26.05.03, 09:45
Osoby, które mają jakieś doświadczenie, proszę poradźcie, czy w garderobie
lepiej zrobić więcej prętów do wieszania na wieszakach, czy więcej półek? Co
się w praktyce bardziej sprawdza?

Dzięki

Oliwka
Obserwuj wątek
    • Gość: maryloo Re: GARDEROBA, PRĘTY CZY PÓŁKI ??? IP: 212.160.253.* 26.05.03, 11:58
      Witaj,
      To zależy jak dużą część swojej garderoby chcesz powiesić na wieszakach a ile
      poukładac na półkach. My w swojej garderobie mamy dwa metrowe pręty i resztę
      półek + szuflady (równiez się przydają np. na bieliznę). Dwa pręty metalowe
      wystarczają nam w zupełności. Ale jeżeli stwierdzisz, że na dwóch prętach nie
      zmieścisz wszystkiego co chcesz powiesic, musisz pomyśleć o większej ilości
      prętów.
      Pomyś o tym aby jak najlepiej wykorzystac całą przestrzeń w garderobie.
      Pozdrawiam
      Maryloo
      • Gość: RAFIK mam 4 garderoby. IP: *.imp.gda.pl 07.06.03, 13:52
        wysokie jak cale mieszkanie. Typowo gory garderub sa pręty w poprzek .Zdejmuje
        wieszaki kijem z haczykiem. na dole sa polki zrobione ze standardowej
        konstrukcji do piwnicy sosnowej w cenie okolo 30 zl i polakierowanej, zostaje
        jeszcze troche miejsca na wejscie odkurzacz deskę do prasowania itp. W jednej z
        garderub mam bieliźniarkę i troche inaczej wygląda niż inne.
        Jestesmy bardzo zadowoleni z garderub , praktycznie cała nasza odziez tam się
        znajduje , dzieki temu w reszcie mieszkania są tylko lekkie ozdobne mebelki.
    • Gość: JK Re: GARDEROBA, PRĘTY CZY PÓŁKI ??? IP: *.acn.pl 09.06.03, 22:01
      Ja miałam sporo półek i przerobiłam część z nich na pręty. W zasadzie prawie
      wszystko co da się powiesić na wieszaku teraz u mnie wisi (włącznie z T-
      shirtami i spodniami). Na półkach mam tylko bieliznę, skarpetki, ręczniki,
      pościel itp. Nie cierpię prasowania, a nawet najpiękniejsze złożenie ubrania
      powoduje zagniecenia. Więc z czystego lenistwa zrobiłam sobie pręty. No i
      lepszy dostęp do wszystkiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka