Gość: Oliwia IP: 157.25.119.* 26.05.03, 09:45 Osoby, które mają jakieś doświadczenie, proszę poradźcie, czy w garderobie lepiej zrobić więcej prętów do wieszania na wieszakach, czy więcej półek? Co się w praktyce bardziej sprawdza? Dzięki Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maryloo Re: GARDEROBA, PRĘTY CZY PÓŁKI ??? IP: 212.160.253.* 26.05.03, 11:58 Witaj, To zależy jak dużą część swojej garderoby chcesz powiesić na wieszakach a ile poukładac na półkach. My w swojej garderobie mamy dwa metrowe pręty i resztę półek + szuflady (równiez się przydają np. na bieliznę). Dwa pręty metalowe wystarczają nam w zupełności. Ale jeżeli stwierdzisz, że na dwóch prętach nie zmieścisz wszystkiego co chcesz powiesic, musisz pomyśleć o większej ilości prętów. Pomyś o tym aby jak najlepiej wykorzystac całą przestrzeń w garderobie. Pozdrawiam Maryloo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAFIK mam 4 garderoby. IP: *.imp.gda.pl 07.06.03, 13:52 wysokie jak cale mieszkanie. Typowo gory garderub sa pręty w poprzek .Zdejmuje wieszaki kijem z haczykiem. na dole sa polki zrobione ze standardowej konstrukcji do piwnicy sosnowej w cenie okolo 30 zl i polakierowanej, zostaje jeszcze troche miejsca na wejscie odkurzacz deskę do prasowania itp. W jednej z garderub mam bieliźniarkę i troche inaczej wygląda niż inne. Jestesmy bardzo zadowoleni z garderub , praktycznie cała nasza odziez tam się znajduje , dzieki temu w reszcie mieszkania są tylko lekkie ozdobne mebelki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: GARDEROBA, PRĘTY CZY PÓŁKI ??? IP: *.acn.pl 09.06.03, 22:01 Ja miałam sporo półek i przerobiłam część z nich na pręty. W zasadzie prawie wszystko co da się powiesić na wieszaku teraz u mnie wisi (włącznie z T- shirtami i spodniami). Na półkach mam tylko bieliznę, skarpetki, ręczniki, pościel itp. Nie cierpię prasowania, a nawet najpiękniejsze złożenie ubrania powoduje zagniecenia. Więc z czystego lenistwa zrobiłam sobie pręty. No i lepszy dostęp do wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś