anada2 17.06.07, 19:10 Bardzo proszę o podzielenie się doswiadczeniem w korzystaniu z przenośnego klimatyzatora.Mam mieszkanie na poddaszu i jestem u kresu wytrzymałości! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: klimatyzatory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 21:23 Ja zakupiłam na allegro Kilmatyzator przenosny za około 700 i jestem bardzo zadowolona. Nie dość , ze jest chłodniej to powietrze jest swieższe. Nie chce się wychodzić z domu w upale. Ja polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirbom 63 Re: klimatyzatory IP: *.client.dsl.net 20.06.07, 19:40 Jakie rachunki placisz za energie elektryczna kiedy uzywasz klimatyzatora?O ile % wyzsze? Odpowiedz Link Zgłoś
cromwell1 Re: klimatyzatory 20.06.07, 20:38 kiedy slysze klimatyzator i poddasze zaczynam warczec:) w 9 przypadkach na 10 to efekt braku wyobrazni nie slabej izolacji jak sprawdzic izolacje? jest wystarczajaca kiedy w zimie masz cieplo w mieszkaniu podczas upalow nalezy zaslaniac okna roletami zwlaszcza polaciowe i pod zadnym pozorem nie otwierac okien poszycie dachu potrafi nagrzac sie do temeratury 80 stopni celsjusza nie musze tlumaczyc co stanie sie jesli nagrzane powietrze wtargnie do mieszkania ozywczy wietrzyk tylko pozornie chlodzi cialo tak naprawde to nagrzewa wnetrze podczas upalow okna otwieramy w nocy kiedy temperatura spadnie ponizej tej w mieszkaniu pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remont Re: klimatyzatory IP: *.dynamic.mm.pl 23.05.14, 00:14 Miałem cos takiego, jednak zmieniłem na zwykly, instalacje zakladali mi ludzie z Apeco Odpowiedz Link Zgłoś
9agatka Re: klimatyzatory 27.05.14, 09:50 Wiem, co przeżywasz. U mnie nie można zamontować klimatyzatora. W zeszłe lato zużyłam aż 3 wentylatory, bo też nie dawały rady. Odpowiedz Link Zgłoś
kooszmarek Re: klimatyzatory 27.05.14, 14:04 ja kiedyś próbowałem dać radę z klimatyzatorem przenośnym, ale koniec końców okazał się dla mnie za głośny... Odpowiedz Link Zgłoś