viking41 11.07.07, 21:02 wytłumaczcie mi jak układac panele dłuższym bokiem do okna czy krutkim czy jeszcze inaczej tylko niepiszcie prostopadle czy też równolegle bo i tak niekojaże Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: znamsienatym Re: panele podłogowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 22:02 krutkim Odpowiedz Link Zgłoś
tereza11 Re: panele podłogowe 11.07.07, 22:52 Przepraszam, że się wtrącam ale tak z babskiej ciekawości. Jeżeli ściana pokoju z oknem jest dłuższa, to nie lepiej położyć panele równolegle do okna? To jest pytanie laika a nie wymądrzanie się. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znamsienatym Re: panele podłogowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 23:02 lepiej... to znaczy latwiej, ale nie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anastazja Re: panele podłogowe IP: *.pwpw.pl 12.07.07, 10:44 Panele kładzie się prostopadle do źródła padania światła :) czyli w Twoim przypadku krótkim bokiem do okna. A to dlatego, że nie widać wowczas łączenia desek (paneli) i podłoga wygląda jak monolit - zdecydowanie ładniej wizualnie się przezentuje. Też nie jestem specjalistą ale takie info przeczytałam na stronie internetowej jakiegoś producenta paneli w dziale porady. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś