segmentkr 08.08.07, 15:44 mam taki kat do ktorego normalne wanny nie pasuja. czy mozna obciac rog wanny? oczywiscie nie caly ale torche zaograglic? czy wanna nie zepsuje sie oprocz tego ze straci gwarancje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pruk Re: obcinanie wanny???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 16:27 a nie możesz ściąć zaokrąglonego rogu robiąc kąt prosty? Odpowiedz Link Zgłoś
segmentkr Re: obcinanie wanny???? 08.08.07, 16:30 huh? wanna ktora "pasuje" ma kat prosty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cromwell Re: obcinanie wanny???? IP: *.48.jawnet.pl 08.08.07, 16:44 caly szkopul w tym ze obrzeza wanny stanowia istotne wzmocnienie konstrukcji jezeli naruszysz jeden rozek wanna sie rozleci jest mocowana do sasiednich scian nic innego nie przychodzi mi do glowy jak odsunac wanne od sciany o 10 - 20 cm i pyknac polke - nakladke za kafli lub kamienia pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
segmentkr Re: obcinanie wanny???? 08.08.07, 16:57 no wlasnie myslalam nad ta polka, tylko nie wiem czy tandetnie nie bedzie wygladac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cromwell Re: obcinanie wanny???? IP: *.48.jawnet.pl 08.08.07, 17:59 kto powiedzial polka - nakladka nie widze;) mozna zrobic polke na wysokosci gornej krawedzi wanny nie nakladac pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pruk Re: obcinanie wanny???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 16:40 mówię o ścięciu narożnika wklęsłego w murze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: obcinanie wanny???? IP: *.infinity.net.pl 08.08.07, 19:33 ja specjalnie kupiłam krótszą wannę aby mieć półkę , możesz zrobić to samo j/w radzono , w sam raz na różne kosmetyki kąpielowe półka będzie Odpowiedz Link Zgłoś