Gość: JOL IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.03, 11:25 Szukam dobrego i taniego architekta do zaprojektowania wnętrza nowego mieszkania ... czy możecie kogoś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Matt Re: Szukam architekta wnętrz IP: waprx* / 192.168.14.* 06.07.03, 22:57 Podaj jakiegoś maila to ci wyślę namiar na mojego. Ja byłem bardzo zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uny Re: Szukam architekta wnętrz IP: 62.233.202.* 07.07.03, 11:18 tak mogę polecić -siebie. jeśli masz jakieś pytania, napisz na mój e-mail. hauer-ek@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fondue Re: Szukam architekta wnętrz IP: 62.233.200.* 07.07.03, 11:36 ja jestem bardzo zadowolaona z mojej architektki Marzeny, można zdjęcia jej prac zobaczyć często w "Dobrym Wnętrzu", jeżeli odpowiada Ci nowoczesny styl, to podaję jej adres mailowy: poklikajew@plusnet.pl poza tym ma rewelacyjną ekipę budowlaną, praca z nimi to przyjemność, my 100m2 skończyliśmy w 4 miesiące (remont generalny). Poza tym projektuje meble i różne gadżety :) Iza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Szukam architekta wnętrz IP: *.MAN.atcom.net.pl 07.07.03, 12:46 a czy jakikolwiek architekt zabiera się za coś tak małego jak łazienka 5m2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mat Re: Szukam architekta wnętrz IP: waprx* / 192.168.14.* 07.07.03, 12:54 A czemu nie? Daj jakiegoś maila, wyślę ci namiar na kogoś kto ci pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Szukam architekta wnętrz IP: *.MAN.atcom.net.pl 07.07.03, 13:15 Gość portalu: Mat napisał(a): > A czemu nie? Daj jakiegoś maila, wyślę ci namiar na kogoś kto ci pomoże. będę wdzięczna pisz na: monia93@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Szukam architekta wnętrz IP: *.MAN.atcom.net.pl 08.07.03, 08:55 do Mata czekam na obiecane namiary pisz na> monia93@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mat Re: Szukam architekta wnętrz IP: waprx* / 192.168.14.* 08.07.03, 12:05 ? Przecież ci wysłałem... Jesteś pewna że wszystko w porządku z twoim mailem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Szukam architekta wnętrz IP: *.stacje.agora.pl 07.07.03, 13:09 Gość portalu: monika napisał(a): > a czy jakikolwiek architekt zabiera się za coś tak małego jak łazienka 5m2 Kupiem kawalerkę 26 m, , do cześciowego remontu. Myślę o skorzystaniu z usług architekta, ale zupełnie nie wiem jakie są koszta takiego przedsięwzięcia. Czy jest jakaś stała stawka np. za metr, zaznaczam, że chodzi mi przede wszystkim o funkcjonalność, a nie o jakieś super - bajery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uny Re: Szukam architekta wnętrz IP: 62.233.202.* 07.07.03, 17:30 pewnie, ze się zabiera!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivanka Re: Szukam architekta wnętrz IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 07.07.03, 14:48 Gość portalu: JOL napisał(a): > Szukam dobrego i taniego architekta do zaprojektowania wnętrza nowego > mieszkania ... czy możecie kogoś polecić? Z czystym sumieniem mogę polecić Ci p. Małgosię Grygiel. Robiła nam mieszkanie od podstaw, z wyburzeniem wszystkich ścian, zaprojektowała łazienkę co do płytki i punktu, oświelenie w całym mieszkaniu, ma niezłe znizki w sklepach i salonach, bo pracuje w znanym miesięczniku , swoje sprawdzone ekipy remontowe, elektryków, hydraulików , itp. A najważniejsze, ze nie narzuca swojego stylu i nie wciska Ci trawertynów i nie naciąga na koszty zbędne. Widziałam jej mieszkanie. Widziałam inne projekty. Warto się z nią spotkać. Rozsądna cenowo. Pozdr, i powodzenia. Pwołaj się na kontakt ode mnie Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw Re: Szukam architekta wnętrz IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 07.07.03, 14:51 Telefon do niej , bo zapomniałam:-)))m 0691076012010 Gość portalu: Ivanka napisał(a): > Gość portalu: JOL napisał(a): > > > Szukam dobrego i taniego architekta do zaprojektowania wnętrza nowego > > mieszkania ... czy możecie kogoś polecić? > > Z czystym sumieniem mogę polecić Ci p. Małgosię Grygiel. Robiła nam mieszkanie > od podstaw, z wyburzeniem wszystkich ścian, zaprojektowała łazienkę co do > płytki i punktu, oświelenie w całym mieszkaniu, ma niezłe znizki w sklepach i > salonach, bo pracuje w znanym miesięczniku , swoje sprawdzone ekipy remontowe, > elektryków, hydraulików , itp. > A najważniejsze, ze nie narzuca swojego stylu i nie wciska Ci trawertynów i nie > > naciąga na koszty zbędne. > Widziałam jej mieszkanie. Widziałam inne projekty. Warto się z nią spotkać. > Rozsądna cenowo. > Pozdr, i powodzenia. > Pwołaj się na kontakt ode mnie > Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw Re: Szukam architekta wnętrz IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 07.07.03, 14:53 jeszcze raz tel,bo jakieś bzdury wychodzą:-)) 691761210 Pozdr. Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOL Re: Szukam architekta wnętrz IP: incolnx* / 192.168.1.* 07.07.03, 15:50 Dzięki wszystkim za info ... Pozdrawiam Jacek Odpowiedz Link Zgłoś