Dodaj do ulubionych

Szukam architekta wnętrz

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.03, 11:25
Szukam dobrego i taniego architekta do zaprojektowania wnętrza nowego
mieszkania ... czy możecie kogoś polecić?
Obserwuj wątek
    • Gość: Matt Re: Szukam architekta wnętrz IP: waprx* / 192.168.14.* 06.07.03, 22:57
      Podaj jakiegoś maila to ci wyślę namiar na mojego. Ja byłem bardzo zadowolony
    • Gość: uny Re: Szukam architekta wnętrz IP: 62.233.202.* 07.07.03, 11:18
      tak mogę polecić -siebie.
      jeśli masz jakieś pytania, napisz na mój e-mail.
      hauer-ek@wp.pl
    • Gość: fondue Re: Szukam architekta wnętrz IP: 62.233.200.* 07.07.03, 11:36
      ja jestem bardzo zadowolaona z mojej architektki Marzeny, można zdjęcia jej
      prac zobaczyć często w "Dobrym Wnętrzu", jeżeli odpowiada Ci nowoczesny styl,
      to podaję jej adres mailowy:
      poklikajew@plusnet.pl
      poza tym ma rewelacyjną ekipę budowlaną, praca z nimi to przyjemność, my 100m2
      skończyliśmy w 4 miesiące (remont generalny). Poza tym projektuje meble i różne
      gadżety :)

Iza
    • Gość: monika Re: Szukam architekta wnętrz IP: *.MAN.atcom.net.pl 07.07.03, 12:46
      a czy jakikolwiek architekt zabiera się za coś tak małego jak łazienka 5m2
      • Gość: Mat Re: Szukam architekta wnętrz IP: waprx* / 192.168.14.* 07.07.03, 12:54
        A czemu nie? Daj jakiegoś maila, wyślę ci namiar na kogoś kto ci pomoże.
        • Gość: monika Re: Szukam architekta wnętrz IP: *.MAN.atcom.net.pl 07.07.03, 13:15
          Gość portalu: Mat napisał(a):

> A czemu nie? Daj jakiegoś maila, wyślę ci namiar na kogoś kto ci pomoże.
          będę wdzięczna pisz na: monia93@op.pl
          • Gość: monika Re: Szukam architekta wnętrz IP: *.MAN.atcom.net.pl 08.07.03, 08:55
            do Mata
            czekam na obiecane namiary pisz na> monia93@op.pl
            • Gość: Mat Re: Szukam architekta wnętrz IP: waprx* / 192.168.14.* 08.07.03, 12:05
              ?
              Przecież ci wysłałem... Jesteś pewna że wszystko w porządku z twoim mailem?
      • Gość: Olo Re: Szukam architekta wnętrz IP: *.stacje.agora.pl 07.07.03, 13:09
        Gość portalu: monika napisał(a):

> a czy jakikolwiek architekt zabiera się za coś tak małego jak łazienka 5m2

Kupiem kawalerkę 26 m, , do cześciowego remontu. Myślę o skorzystaniu z usług architekta, ale zupełnie
        nie wiem jakie są koszta takiego przedsięwzięcia. Czy jest jakaś stała stawka np. za metr, zaznaczam, że
        chodzi mi przede wszystkim o funkcjonalność, a nie o jakieś super - bajery.
      • Gość: uny Re: Szukam architekta wnętrz IP: 62.233.202.* 07.07.03, 17:30
        pewnie, ze się zabiera!!!
    • Gość: Ivanka Re: Szukam architekta wnętrz IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 07.07.03, 14:48
      Gość portalu: JOL napisał(a):

> Szukam dobrego i taniego architekta do zaprojektowania wnętrza nowego
      > mieszkania ... czy możecie kogoś polecić?

Z czystym sumieniem mogę polecić Ci p. Małgosię Grygiel. Robiła nam mieszkanie
      od podstaw, z wyburzeniem wszystkich ścian, zaprojektowała łazienkę co do
      płytki i punktu, oświelenie w całym mieszkaniu, ma niezłe znizki w sklepach i
      salonach, bo pracuje w znanym miesięczniku , swoje sprawdzone ekipy remontowe,
      elektryków, hydraulików , itp.
      A najważniejsze, ze nie narzuca swojego stylu i nie wciska Ci trawertynów i nie
      naciąga na koszty zbędne.
      Widziałam jej mieszkanie. Widziałam inne projekty. Warto się z nią spotkać.
      Rozsądna cenowo.
      Pozdr, i powodzenia.
      Pwołaj się na kontakt ode mnie
      Iwona
      • Gość: iw Re: Szukam architekta wnętrz IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 07.07.03, 14:51
        Telefon do niej , bo zapomniałam:-)))m 0691076012010

Gość portalu: Ivanka napisał(a):

> Gość portalu: JOL napisał(a):
        >
        > > Szukam dobrego i taniego architekta do zaprojektowania wnętrza nowego
        > > mieszkania ... czy możecie kogoś polecić?
        >
        > Z czystym sumieniem mogę polecić Ci p. Małgosię Grygiel. Robiła nam
        mieszkanie
        > od podstaw, z wyburzeniem wszystkich ścian, zaprojektowała łazienkę co do
        > płytki i punktu, oświelenie w całym mieszkaniu, ma niezłe znizki w sklepach i
        > salonach, bo pracuje w znanym miesięczniku , swoje sprawdzone ekipy
        remontowe,
        > elektryków, hydraulików , itp.
        > A najważniejsze, ze nie narzuca swojego stylu i nie wciska Ci trawertynów i
        nie
        >
        > naciąga na koszty zbędne.
        > Widziałam jej mieszkanie. Widziałam inne projekty. Warto się z nią spotkać.
        > Rozsądna cenowo.
        > Pozdr, i powodzenia.
        > Pwołaj się na kontakt ode mnie
        > Iwona
        • Gość: iw Re: Szukam architekta wnętrz IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 07.07.03, 14:53
          jeszcze raz tel,bo jakieś bzdury wychodzą:-))
          691761210
          Pozdr.
          Iwona
    • Gość: JOL Re: Szukam architekta wnętrz IP: incolnx* / 192.168.1.* 07.07.03, 15:50
      Dzięki wszystkim za info ...
      Pozdrawiam
      Jacek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka