Dodaj do ulubionych

Proszek do zmywarki ROBOT

IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.07.03, 14:47
Przedwczoraj doszedłem do wniosku, że różnica w cenie pomiedzy nim a
Calgonitem przekroczyła rozsądne granice.
Czy ktoś tego używa??
Ja jestem po pierwszej próbie i muszę stwierdzić, że nie widzę różnicy (więc
po co przepłacać ;-) w stosunku do Calgonitu. Czy ktoś ma dłuższe
doświadczenia?

pozdr

Obserwuj wątek
    • g.i.jane Re: Proszek do zmywarki ROBOT 18.07.03, 14:54
      Uzywam Robota od kilku lat jesli tylko moge go dostac. Nie widze zadnej roznicy
      miedzy nim a Calgonitem albo Somatem.
      • Gość: Wicio Re: Proszek do zmywarki ROBOT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.03, 21:32
        Ja też używam i naczynia są czyste. Olać drogą markę
        • mami27 Re: Proszek do zmywarki ROBOT 19.07.03, 22:17
          Używam o dłuższego czasu, mimo że są problemy z otrzymaniem tych produktów. Nie
          ma żadnej różnicy w porównaniu z innymi markami!!!! Używam też nabłyszczacz i
          tej firmy i sól.
          mami
    • Gość: Asia Re: Proszek do zmywarki ROBOT IP: 80.51.236.* 19.07.03, 22:22
      Mnie zdarza się dokładać do zmywarki w trakcie zmywania. Niestety okazało się,
      że Robot cuchnie - nie byłam w stanie wytrzymać jego zapachu i zrezygnowałam.
      Jeżeli ktoś nie otwiera zmywarki to może potrafi zaoszczędzić - ja niestety
      nie. Dla oszczędności częściej niż kiedyś zmywam ręcznie.
      • jaki71 Re: Proszek do zmywarki ROBOT 20.07.03, 09:13
        Gość portalu: Asia napisał(a):

> Mnie zdarza się dokładać do zmywarki w trakcie zmywania. Niestety okazało
        się,
        > że Robot cuchnie - nie byłam w stanie wytrzymać jego zapachu i zrezygnowałam.
        > Jeżeli ktoś nie otwiera zmywarki to może potrafi zaoszczędzić - ja niestety
        > nie. Dla oszczędności częściej niż kiedyś zmywam ręcznie.

Takie dwa male pytanka:
        1. Po kiego licha dokladac do zmywarki w trakcie zmywania? Przeciez uruchamia
        sie jak jest pelna a to co pobrudze w trakcie zmywania moze poczekac na
        nastepne mycie, nie mowiac o tym ze dokladane naczynia ominela jakas faza mycia.
        2. Jaka jest oszczednoas w zmywaniu recznym w stosunku do zmywania w zmywarce??

JAki
        • Gość: Asia Re: Proszek do zmywarki ROBOT IP: 80.51.236.* 20.07.03, 15:59
          Moja zmywarka jest mała - 45 cm, nigdy nie utrafię we właściwy moment, a to
          kubek trzeba dołożyć a to nóż wyjąć. Ze zmywarki korzystam już 4 lata i ciągle
          nie potrafię się nauczyć. Nic nie daje włączanie jej na noc po skończonym dniu
          po 1 mała, po 2 kończy cykl takim 5 min budzikiem, że wszystkich budzi.

Moim zdaniem eksploatacja zmywarki jest bardzo kosztowna - sól i proszek,
          nabłyszczacza nie liczę bo mało go wychodzi. Jak by nie liczyć ręcznie jest
          taniej - tylko 3 razy dłużej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka