krzysztof_nawratek 09.11.07, 16:23 no dobra, wiec ze to juz bylo, ale jakby mi ktos dal taki dom - to bym sie nie zastanawial ani chwili ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pietiak Dom w skale IP: *.eranet.pl 09.11.07, 16:49 Zajebisty,w Polsce pewnie trza było by wydac ze 100tys na załatwienie pozwolen ,żeby zbudowac sobie domek na wydmach,ale co tam,jak ameryka,to ameryka,oni moga ,my nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinky Re: Dom w skale IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 10.11.07, 01:09 A gdzie ty tu widzisz wydmy??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radosna Dom w skale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 16:51 Widoki zajefajne:-))) Dom nieco za "zimny" jak dla mnie, ale też bym nie wybrzydzała jak by mi go ktoś dał;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sigrid.storrada Re: Dom w skale 09.11.07, 22:56 racja - "zimny" w sensie przenośnym - takie minimalistyczne wnętrza, a ciekawe jak z ogrzewaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haszek ogrzewanie IP: 89.124.240.* 10.11.07, 19:35 Nie wiem czy jest problem z ogrzewaniem, w koncu to kalifornia :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapsel Re: Dom w skale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.07, 10:17 zgadzam się,jest ZIMNY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Ładny kiedyś zamieszkam w takim IP: *.net.perfekt.pl 09.11.07, 16:57 oczywiście muszę zapracować na taki dom, zamożnym trzeba być ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Picu Dom w skale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.07, 17:54 Czy ten dom nie "wystąpił" czasem w filmie "Angol" ? A tak wogóle moje Mazury ten kraj to cud, ale domek mi wyjątkowo leży. ---- Mój dom stoi na plażach Kalifornii Najnowsze ferrari ma czerwony lakier Kobiety są łatwe, mężczyźni potworni Na brzegu basenu ktoś sprejem - "Star-fucker" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi też Re: Dom w skale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 19:08 No właśnie, mi też się tak wydaje. O ile pamiętam kawałek skałki wpadł mu do tego basenu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kic Dom w skale IP: *.spray.net.pl 09.11.07, 18:38 obrońcy Raspudy nie pozwoliliby w PL na coś takiego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogro Za kanciasty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.07, 00:55 wszystko w tym domu jest zbyt kanciaste, sterylne, zimne nieprzytulne. babijgarden.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr.taddy Dom w skale IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 10.11.07, 01:04 Pie..nie kotka przy pomocy kowalskiego mlotka - bo ja widze na tym zdjeciu nowoczesny dom wybudowany posrod skal.No ale ja jestem trzezwy i z zawodu branza budowlana to i widze to co widze, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechu Dom w skale IP: *.cust.tele2.se 10.11.07, 07:27 Basen ma kiepski, no i malo zieleni, nadrabia widokiem na morze. Ciekawe jakie ryzyko, ze mu to cacko runie do morza. Przy trzesieniu ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejej Cudny dom. IP: 80.48.9.* 10.11.07, 09:50 Chciałby dusza do "raju" ale finanse nie puszczają.Zwyczajnie zazdroszczę , ale pomarzyć, fajna rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paf Dom w skale IP: *.acn.waw.pl 10.11.07, 10:38 Podejrzewam, że dom stoi na totalnym zadupiu gdzie nie ma nawet drogi dojazdowej. Myślę, że kolo kupił kawałek skały za stosunkowo niewielkie pieniądze, ciekawe tylko jaki koszt wybudowania domu? Nie zapominajcie, że w USA domy buduje się z drewna, na murowane ściany mogą pozwolić sobie tylko dobrze sytuowani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Dom w skale IP: *.salwator.net 10.11.07, 13:16 No pomysł na dom trzeba przyznac oryginalny, tylko ciekawe jakie koszty budowy poniósł właściciel tego cacka, no i jak drogi jest w utrzymaniu? Choć mysle ze nie trafiło na biedaka. Co do wnętrza to fakt zimne i takie nijakie, ale to juz kwestia gustu właściciela i osób mieszkających w owym "Domu w skale" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Dom w skale IP: *.toya.net.pl 10.11.07, 14:09 W Europie to taki domek najtaniej w Chorwacji. 1 mln Euro i prawie jak w Kalifornii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bater Dom w skale IP: *.lodz.mm.pl 10.11.07, 17:40 dom jak obora ja mam ładniej w piwnicy beee Odpowiedz Link Zgłoś