Dodaj do ulubionych

raumplus - wasze doświadczenia

IP: *.heros.wew / 172.20.6.* 31.07.03, 09:51
Czy macie jakieś doświadczenia z szafami wnękowymi zbudowanymi na profilach
aluminiowych raumplusa - szukałem na forum ale nie mogę znaleźć żadnych
postów.
Proszę o pomoc - dzisiaj przyjeżdza do mnie fachowiec na obmiar.
Czy raumplus to dobry wybór?

r2d2
Obserwuj wątek
    • Gość: dorota Re: raumplus - wasze doświadczenia IP: 198.155.189.* 31.07.03, 10:09
      Mam od 2 miesięcy szafę raumplusa ale drzwi nie przesuwane tylko składane na
      jedną stronę z lustrami . Cały problem tkwi nie w tym jaka jest jakośc tych
      szaf bo na pewno jest wysoka . Kłada ja na łopatki tkzw dealerzy którzy
      pomiędzy imnnymi systemami proponują raumplusa. Im zupenie nie zalezy na marce
      tylko na kasie i nie przykładaja sie do montazu jak nalezy. Z tego wynika
      szereg problemow z funkcjonowaniem szafy. Ja zadzwoniłam zdesperowana do
      Raumplusa i o dziwo po paru minutach oddzwonila do mnie Pan Dyrektor techniczny
      informując mnie jak powinna wyglądac szafa co jest w standardzie itp. Był
      rzeczowy i uprzejmy. Sam dealer wymieniał szafy bo zamowiłam druga z komandora
      kilka razy aż zrobił dobrze . Przestrzegam nie przed systemem bo jest godny
      polecenia ale przed niekompetencja montazystów . Na to uważaj . Na stronie
      raumplusa znajdziesz dealerow z rekomendacją.
    • Gość: r2d2 Re: raumplus - wasze doświadczenia IP: *.heros.wew / 172.20.6.* 31.07.03, 14:38
      czyżby nikt z was nie miał doczynienia z tym systemem?
      • Gość: devil_wawa Re: raumplus - wasze doświadczenia IP: *.tele2.pl 04.08.03, 11:13
        no to uwazaj, nawet bardzo, bo zamiast raumplusa mozesz miec senatora lub
        indeco, sa bardzo podobne, tylko drzwi jezdza zupelnie inaczej niz raumplus.
        Sa oczywiscie tansze, ale sie o tym nie dowiesz. A diabel tkwi w szczegolach.
        Powiedzial mi o wszystkim przedstawiciel jednej z firm, sprawdzilem to w
        raumplusie i zgadzalo sie idealnie, powiedzieli dokladnie to samo. Zanowilem
        oczywiscie szafe i sprawuje sie wysmienicie. moge podac namiary, ale tylko na
        priv
        posdrawiam
        • Gość: r2d2 Re: raumplus - wasze doświadczenia IP: *.heros.wew / 172.20.6.* 04.08.03, 14:25
          Dzięki devil_wawa za otrzeżenie!
          Podaj proszę jak odróżnić system raumplusa od pozotsałych wymienionych przez
          Ciebie nie chciałbym się obudzić z ręką w nocniku.
          Będę wdzięczny...
          pozdarwiam,
          r2d2
          przemyslaw-gaszcz@go2.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka