Gość: Fred IP: *.crowley.pl 31.05.03, 11:49 Ale za to dzisiaj kilkakrotnie pokaża komuchę Mjchrowskiego jak kibicuje Wiśle, której może bardziej skutecznie pzreszkadzać niż Prezydentowi USA. Obłuda tego aparatczyka sięga Mount Everest Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hestor Re: Widziałem Busha, ale w CNN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.05.03, 12:36 Dokładnie! Polska telewizja to nieporozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kraken Re: Widziałem Busha, ale w CNN IP: *.ipt.aol.com 31.05.03, 14:53 Nie wiem czym Polacy tak sie podniecaja-wczoraj wieczotem amerykanska TV podala takiego news'a odnosnie "wizyty" Busha-cyt. "Dzis prezydent Bush przebywal w Polsce"-koniec cytatu-oraz zdjecie Busha na stopniach samolotu pomachujacego konczyna gorna-to byl CALY news dotyczacy "wizyty",ktora rozpalila emocje Polakow na dlugo przed sama wizyta-jak JASNO z tego wynika-TUTAJ nikt nie przejmuje sie Polska,ktora na scenie miedzynarodowej wogole sie nie liczy- jedyniesamym Polakom wydaje sie cos wrecz przeciwnego Odpowiedz Link Zgłoś