Dodaj do ulubionych

BOSCH SPRZĘTY DO ZABUDOWY

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.03, 19:53
Czy ktoś z Was może się podzielić refleksjami na temat tego sprzętu(bosch).
Mam ochotę na lodówkę, piekarnik i płytę wszystko do zabudowy. Dzięki!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: BOSCH SPRZĘTY DO ZABUDOWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.03, 11:27
      Ponawiam prośbę!!!!!
      • Gość: chrisk Re: BOSCH SPRZĘTY DO ZABUDOWY IP: *.dom.fenert.net / 192.168.2.* 07.08.03, 00:12
        Mam lodówę Bosch-a do zabudowy model KIM-30470 i nie narzekam. Raz była
        rozmrażana (właściwie zamrażalnik bo sama lodówka "odszrania" się na bieżąco)
        i zajmuje to naprawdę b.mało czasu (więcej czasu zajęło mi mycie całości :))
        Lodóweczka pracuje też cicho. Mankamentem jest fakt, że posiada tylko jeden
        agregat i w te upały (konieczność częstego korzystania z lodówki) dość mocno
        schładza zamrażalnik.
        Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to chętnie odpowiem.
        pozdrawiam
        chrisk
        • Gość: Kasia Re: BOSCH SPRZĘTY DO ZABUDOWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 09:50
          Gość portalu: chrisk napisał(a):

> Mam lodówę Bosch-a do zabudowy model KIM-30470 i nie narzekam. Raz była
          > rozmrażana (właściwie zamrażalnik bo sama lodówka "odszrania" się na bieżąco)
          > i zajmuje to naprawdę b.mało czasu (więcej czasu zajęło mi mycie całości :))
          > Lodóweczka pracuje też cicho. Mankamentem jest fakt, że posiada tylko jeden
          > agregat i w te upały (konieczność częstego korzystania z lodówki) dość mocno
          > schładza zamrażalnik.
          > Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to chętnie odpowiem.
          > pozdrawiam
          > chrisk
          Mógłbyś napisać gdzie kupowałeś ten model i może pamiętasz cenę. Dziekuję!
          • Gość: chrisk Re: BOSCH SPRZĘTY DO ZABUDOWY IP: 195.205.210.* 07.08.03, 14:24
            Kupowałem w Niepołomicach pod Krakowem a cena 1760 PLN Brutto
    • Gość: Grazy Re: BOSCH SPRZĘTY DO ZABUDOWY IP: prk.Fema.krakow.pl:* / 192.168.1.* 07.08.03, 14:34
      Sprzęt do zabudowy BOScHA jest ok. W tym miesiacu ma nastapic wzrost cen. jesli
      jestes chetna kupic po dobrych cenach to odpisz.
      • Gość: Kasia Re: BOSCH SPRZĘTY DO ZABUDOWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 23:04
        Chętnie bym kupiła tylko zależy za jaką kaskę daj znać!
        Najbardziej zależy mi na lodówce. pozdrawiam!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka