Gość: D IP: 212.244.182.* 14.08.03, 15:10 Czy na montaż rolet zewnętrznych w mieszkaniu trzeba jakiekolwiek pozwolenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: enyoy Re: Rolety IP: *.telkab.pl 15.08.03, 17:30 No co Ty! Teraz i kraty i okna każdy zakłada według własnego widzimisię! Chciałam założyć takie rolety, po prostu marzyłam o nich ,ale przy otwieraniu czy zamykaniu( mieszkam w bloku 7 pietrowym!) taki hałas,że zamontowałam przyzwoite wewnetrzne-materiałowe i tez jestem zadowolona! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Rolety IP: *.chello.pl 15.08.03, 22:21 Gość portalu: enyoy napisał(a): > No co Ty! Teraz i kraty i okna każdy zakłada według własnego widzimisię! > Chciałam założyć takie rolety, po prostu marzyłam o nich ,ale przy otwieraniu > czy zamykaniu( mieszkam w bloku 7 pietrowym!) taki hałas,że zamontowałam > przyzwoite wewnetrzne-materiałowe i tez jestem zadowolona! Pozdrawiam! Az taki halas??? To czemu coraz czesciej ludzie montuja takie rolety w blokach??? Czy ktos mnie moze oswiecic jakie sa centy tych rolet?? Ja potrzebuje tylko na skrzydlo balkonowe, bo tylko takie mam w pokoju. A ciemnosc i cisze chce miec doskonala:)))! Odpowiedz Link Zgłoś