Dodaj do ulubionych

meble kuchenne-Gdańsk

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.03, 14:40
Chciałabym w najbliższym czasie zrobić meble w aneksie kuchennym, szafę w
przedpokoju i szafki w łazience. Czy możecie polecić mi sprawdzonych
fachowców w 3mieście? I w miarę możliwości niezbyt drogich.
Obserwuj wątek
    • Gość: dw Re: meble kuchenne-Gdańsk IP: *.gdansk.sprint.pl / 192.168.0.* 19.08.03, 15:39
      Majster S.C.
      we wrzeszczu pod "filarami" ul. grunwaldzka, mam meble w kuchni i nie narzekam.
      • Gość: fasolka Re: meble kuchenne-Gdańsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.03, 11:02
        Dzięki.
        A czy ktoś robił meble w Gdyni w firmie Propłyt?
        • Gość: kuchenka Re: meble kuchenne-Gdańsk IP: *.proxy.aol.com 22.08.03, 16:30
          Gdybys zdecydowala sie na meble z "pod filarami" to uwazaj na cene. Koncowa
          cena "okazala sie" ponad 100% wyzsza, bez zadnych dodatkowych zyczen-ekstrasow
          z mojej strony :-((((((((((
        • Gość: elam Re: meble kuchenne-Gdańsk IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.03, 20:04
          Mają tam bardzo ładne meble, ale chyba do najtańszych to one nie należą.
          Najprościej jest zrobić prowizoryczny szkic swojej kuchni z ustawieniem szafek
          i dać w kilku firmach do wyceny wtedy będziesz wiedziała która jest najtańsza.

Elżbieta
          • Gość: fasolka Re: meble kuchenne-Gdańsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.03, 11:40
            Dzięki, tak zrobię, ale miałam nadzieję na informacje o sprawdzonych
            stolarzach.
    • wladyslaw.meblarz Re: meble kuchenne-Gdańsk 26.02.15, 08:48
      No i oto chodzi żeby sobie podpowiadać dobrych wykonawców. Ja ostatnio polecam moich dobrych znajomych którzy otwierają nową stolarnie w Gdańsku. Szczególnie podoba mi się ich wykonanie blatów kuchennych projektstolarnia.blogspot.com/2015/02/temat-kuchnie-olejowanie-blatu.html
      • marget18 Re: meble kuchenne-Gdańsk 08.04.15, 13:56
        ja moge polecic Pana, ktory wlasciiwe wykonuje meble w calej Polsce. Znajomym meblowal cale domy, mieszkania, potrafi swietnie doradzic. wycen dokonuje emailowo. jestem zachwycona jego praca, bo jest mega dokladny, precyzyjny. a takich fachowcow od mebli ze swieca szukac. podaje jego email gdyby ktos byl zainteresowany: markuch77@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka