kasiad3 28.08.03, 21:40 Witam chcę wymienić drzwi wejściowe w mieszkaniu oczywiście w bloku .Proszę o wskazówki czym mam się kierować przy wyborze drzwi.Ceny i zabezpieczenia też są bardzo ważne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: drzwi wymiana IP: 217.97.163.* 29.08.03, 12:00 Ja skorzystałam z oferty GERDY. Jestem zadowolona. Drzwi antywłamaniowe, wyglądają ładnie, ale nie rzucają się w oczy. Dla mnie istotne, że tzw. framugi,oscieżnice sa w tym samym kolorze co drzwi, montaz b.sprawny, gwarancja, serwis na telefon, zniżka przy ubezpieczeniu mieszkania. No i firma nie raczej nie zniknie po roku z rynku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikus Re: drzwi wymiana IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 16:53 Witam i dzięki za odzew a może podasz mi jakieś namiary adres telefon na firmę.I mam pytanie jak długo trwał montaż i jak długo czekałaś na fachowców od chwili złożenia zamówienia.No i oczywiście jeśli to nie tajemnica to z jakim kosztem mam się liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: drzwi wymiana IP: 217.97.163.* 01.09.03, 09:36 Ja jestem z Wrocławia, ale GERDA ma stronę : www.gerda.pl . Moje drzwi są klasy S, dwa lata temu zapłaciłam ok 2 tys. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiad3 Re: drzwi wymiana 04.09.03, 10:14 dzięki za info.dzwoniłam do firmy i w przyszłym tygodniu ma ktoś przyjść żeby doradzić i wymierzyć ceny do 2.500 s i sx Odpowiedz Link Zgłoś