Dodaj do ulubionych

hansagrohe/hansa

31.10.03, 11:38
Czy ktoś z Was może coś konkretnego napisać o tych producentach armatury.
Mam zamiar zakupić baterie tych firm, a nie są to tanie zabawki dlatego
z przyjemnością poczytam co macie do powiedzenia(napisania)
posdrofionka
Obserwuj wątek
    • Gość: Iza Re: hansagrohe/hansa IP: 62.233.233.* 31.10.03, 12:41
      Ja mam baterie hansa - charatkteryzuja sie tym, że mają charakterystyczny opór
      przy otwieraniu baterii jednouchwytowej. W ten sposób oszczędzasz wodę, bo nie
      leci na fula. Jak chcesz więcej ciągniesz uchwyt maksymalnie do góry. Natomiat
      hansgrohe ma taką oszczędność na perlatorze - woda jest bardzo napowietrzana.
      Do Ciebie należy wybór. Obie firmy są bardzo dobre.
      • Gość: Magda Re: hansagrohe/hansa IP: *.pro-futuro.com 31.10.03, 13:35
        Ja mam baterię przepływową prysznicową (taką, w której można ustawiać
        temperaturę) hansgrohe i jest super. Jest oszczędna (napowietrzanie wody +
        siateczka, która ogranicza dopływ wody - kilka rodzajów w komplecie)
        Kupiłam ją po bardzo atrakcyjnej cenie w OPEX w Jankach koło Warszawy.
        Cały zestaw (bateria + słuchawka + wąż + pręt na którym trzyma się słuchawka +
        półeczka) = 629 zł !!!!
        Na stronie Opex jest jeszcze kupon rabatowy 5 %, o którym dowiedziałam się po
        kupnie :(((
        Dobre są też baterie Oras, z tym że produkowane już w Polsce, a Hansgrohe, póki
        co jeszcze za zachodnią granicą.
        Pozdr
        • Gość: Anonim Re: hansagrohe/hansa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.03, 21:13
          Magdo

Czy możesz powiedzieć:
          Kiedy kupowałaś?
          W jakiej firmie?
          Gdzie ta firma ma lokalizację w Opexie?
          Jaki to był model zestawu lub elementów?
          • Gość: Magda Re: hansagrohe/hansa IP: *.pro-futuro.com 06.11.03, 11:46
            Czesc,
            Zestaw kupiłam jakieś trzy tygodnie temu, ale byłam tam tydzień temu i te
            baterie jeszcze były.
            Jak się wchodzi do opexu, to zaraz po lewej stronie siedzą sprzedawcy za
            biurkami (vis a vis wanien z hydromasażem) i za ich plecami wiszą te baterie (w
            opakowaniach). Na ekspozycji sa tylko te modele które kosztują ponad 1000 pln.
            Te tańsze są ukryte !!!! :)))
            Podobnie jest z bateriami umywalkowymi. Na ekspozycji są tylko te po 550 zl -
            dostępne od ręki. Jeżeli chcesz kupić baterie tej samej firmy (oras, hansgrohe,
            itp), ale tańszę (około 200 zł), proponuję wziąć katalog i poszukać sobie
            takiej która pasuje ci pod kazdym wzlędem (cenowym i estetycznym) - naprawdę
            jest duży wybór. Baterie są sprowadzane w ciągu 2 - 3 dni.
            Pozdrawiam,
            magda
            ps. przypominam jeszcze o zniższe z kuponem na stronie OPEX - 5% !!!
    • Gość: ami17 Re: hansagrohe/hansa IP: *.acn.pl 03.11.03, 10:55
      Mam baterie Hansagrohe od 5 lat i 0 zastrzeżeń.
    • ministryofsound Re: hansagrohe/hansa 03.11.03, 11:59
      japier napisał:

> Czy ktoś z Was może coś konkretnego napisać o tych producentach armatury.
      > Mam zamiar zakupić baterie tych firm, a nie są to tanie zabawki dlatego
      > z przyjemnością poczytam co macie do powiedzenia(napisania)
      > posdrofionka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka