japier 31.10.03, 11:38 Czy ktoś z Was może coś konkretnego napisać o tych producentach armatury. Mam zamiar zakupić baterie tych firm, a nie są to tanie zabawki dlatego z przyjemnością poczytam co macie do powiedzenia(napisania) posdrofionka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iza Re: hansagrohe/hansa IP: 62.233.233.* 31.10.03, 12:41 Ja mam baterie hansa - charatkteryzuja sie tym, że mają charakterystyczny opór przy otwieraniu baterii jednouchwytowej. W ten sposób oszczędzasz wodę, bo nie leci na fula. Jak chcesz więcej ciągniesz uchwyt maksymalnie do góry. Natomiat hansgrohe ma taką oszczędność na perlatorze - woda jest bardzo napowietrzana. Do Ciebie należy wybór. Obie firmy są bardzo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: hansagrohe/hansa IP: *.pro-futuro.com 31.10.03, 13:35 Ja mam baterię przepływową prysznicową (taką, w której można ustawiać temperaturę) hansgrohe i jest super. Jest oszczędna (napowietrzanie wody + siateczka, która ogranicza dopływ wody - kilka rodzajów w komplecie) Kupiłam ją po bardzo atrakcyjnej cenie w OPEX w Jankach koło Warszawy. Cały zestaw (bateria + słuchawka + wąż + pręt na którym trzyma się słuchawka + półeczka) = 629 zł !!!! Na stronie Opex jest jeszcze kupon rabatowy 5 %, o którym dowiedziałam się po kupnie :((( Dobre są też baterie Oras, z tym że produkowane już w Polsce, a Hansgrohe, póki co jeszcze za zachodnią granicą. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: hansagrohe/hansa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.03, 21:13 Magdo Czy możesz powiedzieć: Kiedy kupowałaś? W jakiej firmie? Gdzie ta firma ma lokalizację w Opexie? Jaki to był model zestawu lub elementów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: hansagrohe/hansa IP: *.pro-futuro.com 06.11.03, 11:46 Czesc, Zestaw kupiłam jakieś trzy tygodnie temu, ale byłam tam tydzień temu i te baterie jeszcze były. Jak się wchodzi do opexu, to zaraz po lewej stronie siedzą sprzedawcy za biurkami (vis a vis wanien z hydromasażem) i za ich plecami wiszą te baterie (w opakowaniach). Na ekspozycji sa tylko te modele które kosztują ponad 1000 pln. Te tańsze są ukryte !!!! :))) Podobnie jest z bateriami umywalkowymi. Na ekspozycji są tylko te po 550 zl - dostępne od ręki. Jeżeli chcesz kupić baterie tej samej firmy (oras, hansgrohe, itp), ale tańszę (około 200 zł), proponuję wziąć katalog i poszukać sobie takiej która pasuje ci pod kazdym wzlędem (cenowym i estetycznym) - naprawdę jest duży wybór. Baterie są sprowadzane w ciągu 2 - 3 dni. Pozdrawiam, magda ps. przypominam jeszcze o zniższe z kuponem na stronie OPEX - 5% !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ami17 Re: hansagrohe/hansa IP: *.acn.pl 03.11.03, 10:55 Mam baterie Hansagrohe od 5 lat i 0 zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
ministryofsound Re: hansagrohe/hansa 03.11.03, 11:59 japier napisał: > Czy ktoś z Was może coś konkretnego napisać o tych producentach armatury. > Mam zamiar zakupić baterie tych firm, a nie są to tanie zabawki dlatego > z przyjemnością poczytam co macie do powiedzenia(napisania) > posdrofionka Odpowiedz Link Zgłoś