Dodaj do ulubionych

konik do bicia

24.10.09, 23:11
jest absolutnie konieczny na tym forum,wszak pare osob nie ma tu powodu do
bycia, bez nalatywania i obrabiania d.. reszcie tu piszacych.
ofiary sa rozne w zaleznosci od humoru balkonika,od dostepu do ich
przebogatego archiwum (jak wiadomo to normalne,ze wiekszosc pokoj milujacych
izraelczykow i ich poplecznikow archiwizuje kazda wypowiedz paru z nas).
ofiary zmieniaja sie w czasie,bo czesc piszacych zmeczona ustawicznym atakiem
na siebie,poddaje sie i zaczyna wrecz uwielbiac swych przesladowcow.
ach pamietam te dzikie okrzyki jak gromada kogos
wyeliminowala,zabanowala,podkablowala czy wdeptala w ziemie,najlepiej
stadnie,bo wtedy kazdy czuje sie zwyciezca i niepokonoanym bohaterem walki z..
problem w tym,ze coraz mniejsza jest pula ofiar a,ze apetyt rosnie w miare
jedzenia, wiec spora rupa nalatywaczy lazi glodna od rana do poznej nocy. na
nic sie zdaja rozne cytaty,zaczepki w stylu przedszkolakow,wyzwiska i inne
bajery,jak nie zareagujesz to dzien jest stracony.
widze,ze z braku laku sfora rzucila sie teraz na hansa..no coz..jak mowie
ofiar jest coraz mniej,a sfora glodna jest..a wiec milych lowow zycze z okazji
szabesu.
Obserwuj wątek
    • marouder.eu Sie nie podlizuj, bo Hans i tak cie nie lubi! 24.10.09, 23:13
      Wczoraj nie chcialas udac sie z Hansem do poradni jezykowej, to teraz masz!
      • vicky17 Re: Sie nie podlizuj, bo Hans i tak cie nie lubi! 24.10.09, 23:16
        marouder.eu napisał:

> Wczoraj nie chcialas udac sie z Hansem do poradni jezykowej, to teraz masz!

nie chodzi o hansa, ale o wasz,zbiorowy obled. wy chyba nie macie swoich
        domow,ze ciagle interesuje was cudze zycie. co was hans obchodzi,czy juz nic
        oprocz paru z nas , na swiecie sie nie wydarza by o tym dyskutowac?
        • hansgrubber Hans lubi 24.10.09, 23:19
          i nie ma za zle. Bo oddzielam poglady od ludzi. I licze na
          wzajemnosc.
          • vicky17 Re: Hans lubi 24.10.09, 23:26
            nie o tym watek co lubisz,ale o tym,ze nie zaminiajmy tego forum na forum
            oszolomow goniacych tylko siebie samych.
          • amamit Re: Hans lubi 24.10.09, 23:27
            > i nie ma za zle. Bo oddzielam poglady od ludzi.

czyny tez?
            swoja droga... ciekawe...
      • pozarski Re: Hanssiu jak tylko wstanie to 24.10.09, 23:23
        powiada sobie:
        Sile slonia
        da ci ranne bicie konia.
        wink)
        • vicky17 Re: Hanssiu jak tylko wstanie to 24.10.09, 23:27
          pozarski napisał:

> powiada sobie:
          > Sile slonia
          > da ci ranne bicie konia.
          > wink)

no sobie go bij co rano,hans ci chyba tego wirtualnie nie zlatwi,nawet jakbys
          mial na to ochote.
          • marouder.eu Hansiu, cho no, zdradze ci tajemnice! 24.10.09, 23:32
            Nie da ci ojciec, nie da ci matka, co da ci Vicky, aparatka!
            • vicky17 Re: Hansiu, cho no, zdradze ci tajemnice! 24.10.09, 23:34
              marouder.eu napisał:

> Nie da ci ojciec, nie da ci matka, co da ci Vicky, aparatka!

nie mow hop,bo moze mu dac twa byla i co? wszak z tym dawaniem to ty dales
              porute chlopcze,nie my.
              • marouder.eu Wyjasnijmy sobie jedno:) Ja nie dawalem:)) 24.10.09, 23:38
                A ty jak?smile))))))))))
                • vicky17 Re: Wyjasnijmy sobie jedno:) Ja nie dawalem:)) 24.10.09, 23:44
                  marouder.eu napisał:

> A ty jak?smile))))))))))

to widac co dawales bo dales d... na koniec. mowie ci andrju bys nie zaczynal ze
                  mna,bo ja nie womanofka,ani inna twoja ofiara.jesli zejdziesz na poziom swego
                  zwyklego chamstwa to konczymy popisy twej tfurczosci. albo bedziesz sie trzymal
                  w pionie albo podzielisz los betonu33..twoj wybor.
                  • marouder.eu Nu, juz dziesiatki razy zgrzytalas.. 24.10.09, 23:48
                    ..przeze mnie implantami..jesli chcesz, mozemy to stricte naukowe, bo regularnie
                    powtarzalne doswiadczenie powtorzycsmile
                    • vicky17 Re: Nu, juz dziesiatki razy zgrzytalas.. 24.10.09, 23:51
                      marouder.eu napisał:

> ..przeze mnie implantami..jesli chcesz, mozemy to stricte naukowe, bo regularni
                      > e
                      > powtarzalne doswiadczenie powtorzycsmile

chce bys nie byl chamski a jesli nie potrafisz trzymac sie w pionie to bye
                      ,bye.wiesz ,ze nie mam z tym problemu by atencje skierowac gdzie indziej.
                      jesli cie implanty interesuja to popatrz w stanik betonu33,tam bedziesz chyba w
                      domu.
                      • melord Re: Nu, juz dziesiatki razy zgrzytalas.. 25.10.09, 00:12
                        vicky17 napisała:
                        >
                        > jesli cie implanty interesuja to popatrz w stanik betonu33,tam bedziesz chyba
                        w domu.

stanika chyba nie uzywa,okreca sie przescieradlem..... a jako gacie uzywa ponoc
                        spadochronu...tak na FS kiedys pisali,moze sama sie chwalila?...nie pamietam
                        • dana33 Re: Nu, juz dziesiatki razy zgrzytalas.. 25.10.09, 00:20
                          nu pustak bambusowy znow dal glos....
                      • dana33 Re: Nu, juz dziesiatki razy zgrzytalas.. 25.10.09, 00:14
                        nu, i udalo ci sie mnie zadziwic, rochellinska...
                        ty przeczytalas to co napisalas, zanim rabnelas w "wyslij"?????
                        a gini tu pisze o naszym chamstwie????????

"jesli cie implanty interesuja to popatrz w stanik betonu33,tam bedziesz chyba w
                        domu."

napisac ci, zes wulgarna chamka, to nie jest dostatecznie dobre okreslenie
                        twojej osoby....
                  • dana33 Re: Wyjasnijmy sobie jedno:) Ja nie dawalem:)) 25.10.09, 00:05
                    podzieli moj los? a jaki to ja mam los, kretynko skonczona????
                    big_grin big_grin big_grin
                • gini Re: Proste 24.10.09, 23:49
                  Towarzycho erecowe lubi bloto.Nie ma nic do powiedzenia na zaden temat, zero
                  argumentacji, wiec urzadzaja sobie nagonki, a to na gini, a to na hansa a to na
                  francuza.
                  Wczoraj to nawet danusia sie cieszyla gdy sie z wolna obrzucaly blotkiem nawzajem.
                  Byly tu klotnie, byly wojny kwietne, ale takiego chamstwa jak erecowe nie bylo.
                  Tyle, ze uwazajcie kazdy kij ma dwa konce, pamietacie jaki ladny watek
                  zalozyliscie o szermutce?Dyskutowaliscie tam sami, pies z kulawa noga sie nie
                  dolaczyl.Trzaeba by wam dac nauczke troche dluzsza, wtedy moze zrozumiecie, ze
                  to jest forum a nie kolko wzajemnej adoracji, jak na erecu, gdzie wszyscy ze
                  wszystkimi sie ladnie zgadzaja.
                  • vicky17 Re: Proste 24.10.09, 23:52
                    bardzo proste,tylko nudne wlasnie. poza paromu k..k..ch..czy implancim humorem
                    ze wsi podkrakowskiej,malo tu sie dzieje.
                  • marouder.eu Jeszcze lepsza moja przyjaciolko:) 25.10.09, 00:05
                    Ja bardzo lubie rozmawiac z Danasmile Niezaleznie, czy grono jest szersze, czy waskiesmile
                    • melord Re: Jeszcze lepsza moja przyjaciolko:) 25.10.09, 00:30
                      marouder.eu napisał:

> Niezaleznie, czy grono jest szersze, czy waskiesmile

na bezrybiu i rak ryba....
                      ja tam wole waskie ,grono...jesli juz
                  • dana33 Re: Proste 25.10.09, 00:07
                    szarmutka nie szermutka, gini zlotko...
                    ty juz tez w klubie kretaczy i klamcow nie?
                    nu, swoj do swego ciagnie, gini zlotko...
                    a ciebie to ciagnie do rochelliny, bo w z tej samej gliny zrobione...
                    • gini Re: Proste 25.10.09, 00:12
                      dana33 napisała:

> szarmutka nie szermutka, gini zlotko...
                      > ty juz tez w klubie kretaczy i klamcow nie?
                      > nu, swoj do swego ciagnie, gini zlotko...
                      > a ciebie to ciagnie do rochelliny, bo w z tej samej gliny zrobione...

Ja w zadnym klubie, a ze mysle podobnie jak vicky, to coz w tym zlego.
                      Ciesze sie, ze nie mysle tak jak ty i reszta, bo wy wlasciwie nie myslicie.
                      Bloto wylewac a i owszem.
                      Siwa was tu zamknela, bo wstyd takich lachmytow wypuscic na FS , czy kraj.
                      • dana33 Re: Proste 25.10.09, 00:18
                        nu nie calkiem tak, gini zlotko...
                        nas tu wogole nie bylo...
                        siwa zamknela rochellinie 3 ohydne, antysmickie, wulgarne fora...
                        wiec okraglaki przylecialy tutaj... a jak zaczely te swoje plucia, to dopiero my
                        tu przylecielismy...
                        siwa zamknela wtedy nas wszystkich tutaj...
                        a teraz ciebie tez...
                        gdzie wy sie biedaki bedziecie produkowac, jak siwa w koncu zamknie to forum
                        tez? bo my mamy wlasne... a wy sie bedziecie petac i bedziecie wyrzucani z
                        kazdego innego forum...
                        tak dokladnie, jak sie wam nalezy.... big_grin big_grin big_grin
                        • g-48 Re: Proste 25.10.09, 00:26
                          gdzie wy sie biedaki bedziecie produkowac, jak siwa w koncu zamknie
                          to forum
                          > tez? bo my mamy wlasne... a wy sie bedziecie petac i bedziecie
                          wyrzucani z
                          > kazdego innego forum...
                          A gdzie ty sie betoniaro 33 produkujesz tylko na forach zamknietych
                          a tu jestes lubiana jak pest.
                        • cyniol Re: Proste 25.10.09, 02:17
                          dana33 napisała:

> nu nie calkiem tak, gini zlotko...
                          > nas tu wogole nie bylo...
                          > siwa zamknela rochellinie 3 ohydne, antysmickie, wulgarne fora...
                          > wiec okraglaki przylecialy tutaj... a jak zaczely te swoje plucia, to dopiero m
                          > y
                          > tu przylecielismy...
                          Jak ty mozesz tak lgac bezczelnie? Siedzialas dzien i noc wraz ze swoja ferajna
                          erecowska na forum Swiat jest okrakly i donosilas codziennie na moderacje, az w
                          koncu po waszych bezustannych donosach i awanturach forum zostalo zamkniete. Dwa
                          fora zosstaly zamkniete. Teraz szczujesz na forum Aquanet i rowniez dazysz wraz
                          ze swoja ferajna Zydow polskojezycznych i szabesgojow do jego zamkniecia. Moze
                          zaczelabys spelniac sie na forach hebrajskich, w jezyku twoim ojczystym?smile
                          Pewnie jednak za taka dzialanosc Hasbara nie placi?smile
                          • marouder.eu Zygnol, czy plakales po PF-ie?/nt 25.10.09, 10:47

• dana33 Re: Proste 25.10.09, 12:25
                            cyniolski.... nie wiem, czy napisalam na tych okraglakach w sumie 3 posty.... bylo i trzy, nie dwa... oczywiscie, ze czytalam... ale administracja tez czytala... administracja ma na specjalnej uwadze fora prywatne.... nie trzeba bylo nic donosic, sami widzieli co sie tam dzieje... ale i administracja musi sie dostosowac do prawa panujacego w polsce, a te fora rochellinskie lamaly prawo dzien w dzien...

nu i ja nie jestem jedyna ktora uwaza, ze to forum powinno sie zamknac.... wyscie tu po prostu zrobili czwarty okraglak...
                            tylko przeczytaj sobie twoj wpis do mnie:

"ferajna Zydow polskojezycznych i szabesgojow"
                            i to zaliczam do tych lagodniejszych wyrazen o zydach, cyniolski...

moim ojczystym jezykiem jest polski, kretynie....

Język ojczysty (pierwszy język) - język, którego człowiek uczy się najpierw. Jego przyswojenie następuje w dzieciństwie, odbywa się w sposób naturalny, a ma miejsce w środowisku zajmującym się główną opieką nad małym człowiekiem. Najczęściej jest to jego środowisko rodzinne.
                            pl.wikipedia.org/wiki/J%C4%99zyk_ojczysty
                      • hasznachszach Re: Proste 25.10.09, 13:00
                        gini napisała:

Ja w zadnym klubie, a ze mysle podobnie jak vicky,

Problem w tym, ze ty w ogole nie myslisz.
    • g-48 Re: konik do bicia 24.10.09, 23:17
      Gdzies ta banda musi sie wyzyc !Jezeli na forach strzezonych nie
      dopuszcza sie do dyskusji tylko do kadzenia wzajemnego?!
      • vicky17 Re: konik do bicia 24.10.09, 23:21
        g-48 napisał:

> Gdzies ta banda musi sie wyzyc !Jezeli na forach strzezonych nie
        > dopuszcza sie do dyskusji tylko do kadzenia wzajemnego?!

ale ile mozna stadnie nalatywac na jednego..w koncu co to za przyjemnosc ciagle
        nadawac o swej chuci,czy jej braku? rozumiem jeszcze jak robia to glupie
        baby,ale jak chlop sie tym para to musi chyba pod kopula miec cos uszkodzone.
        • dana33 Re: konik do bicia 24.10.09, 23:30
          nu i rochellinska znow sie rozdarla chcac tutaj pokazac swoje swiete oburzenie i
          obrone "niewinnego".....
          jakos nie tylko nie rozdarla sie, jak tutaj przez tygodnie perliczkowaty robil
          nagonki na mnie, ale tez w ostatnich dniach brala czynny udzial w oczernianiu
          mnie przez grubbera....
          nu, ale to jej wlasnie pasuje...

grubber, rochellinska, nie jest zadnym konikiem do bicia... pisze jak pisze,
          czernia, manipuluje, nie odpowiada na pytania, nie daje dwodow, nie daje linkow,
          wiec jest tym, czym jest wlasnie:

klamca, manipulantem, oszczerca i tchorzem....
          • melord hipokrytka 24.10.09, 23:44
            dana33 napisała:

> klamca, manipulantem, oszczerca i tchorzem....

• amamit Re: hipokrytka... 24.10.09, 23:26
      vicky17 napisała:

> jest absolutnie konieczny na tym forum,wszak pare osob nie ma tu powodu do
      > bycia, bez nalatywania i obrabiania d.. reszcie tu piszacych.

"poza tym nie bardzo rozumiem,widzac kim jestes i co robiles na forum dosc glosno i w wielu wypadkach dosc nieprzyjemnie dla wielu osob postronnych,twa obsesje z tym,ze ja wyjechalam z polski bo mi kielbasa nie smakowala."
      • vicky17 Re: hipokrytka... 24.10.09, 23:31
        nie bardzo jarasz ammamowitz widac,ze oprocz copy&paste,niewiele masz do
        dodania w tym watku. jestes jedna z tych co poszukuje na sile konika do bicia a
        zdaje sie,ze ochotnik do tego juz sie zglosil,jest nim pozarski,ktory czeka jako
        kon na publike.
        • amamit Re: hipokrytka... 24.10.09, 23:37
          nie bardzo jarasz ammamowitz
          to pisz po polsku smile
          no...
          to nie jest takie trudne smile

do dodania mam:
          hipokrytka smile
          • vicky17 Re: hipokrytka... 24.10.09, 23:45
            amamit napisała:

> nie bardzo jarasz ammamowitz
            > to pisz po polsku smile
            >
            niestety w yiddish nie robie,a to twoj polskismile
            • amamit Re: hipokrytka... 24.10.09, 23:59
              "niestety w yiddish nie robie,a to twoj polskismile"

tez cie lubie drakulec...
    • marouder.eu I zeby Hansa nazwac konikiem..ychh.. 24.10.09, 23:29
      ..to tylko moglas tak spostrzec tego dzielnego chlopca!
      • vicky17 Re: I zeby Hansa nazwac konikiem..ychh.. 24.10.09, 23:33
        marouder.eu napisał:

> ..to tylko moglas tak spostrzec tego dzielnego chlopca!

no a kogoz mam tak nazwac,wszak ty swoje bieguny na balkonie pogubiles juz
        dawno. kolezanka ammamowitz cos tam niesmialo skopiowala,kolega pozarski
        wskoczyl tu niby z koniem,ale bez cugli,no beton33 wykonal woltyzerke spowrotna,
        slowem ..w co sie bawic w co sie bawic..jak balkonowi pomyslow juz brakuje,bo
        bania widac,ze nam tam szwankuje..itd
        • amamit Re: I zeby Hansa nazwac konikiem..ychh.. 24.10.09, 23:38
          ja ci moge zaraz i smialo smile))
        • dana33 Re: I zeby Hansa nazwac konikiem..ychh.. 24.10.09, 23:44
          alez ty pitolisz rochellinska, bez ladu, skladu, logiki i zwiazku...
          tyle, ze drzesz sie chamsko i wulgarnie to cie widac, bo oprocz tego to ty
          przeciez nic sklecic nie umiesz...
      • melord Re: I zeby Hansa nazwac konikiem..ychh.. 24.10.09, 23:41
        marouder.eu napisał:

> ..to tylko moglas tak spostrzec tego dzielnego chlopca!

oj zazdrosniku....sam bys chcial sie stac konikiem cooo??
        • marouder.eu Toz napisalem wyzej, ku pokrzepieni serc.. 24.10.09, 23:44
          Nie da ci ojciec, nie da ci matka, co da ci Vicky, aparatka!
          • melord Re: Toz napisalem wyzej, ku pokrzepieni serc.. 24.10.09, 23:49
            by ziscily sie nawet chore i niedorzeczne marzenia trzeba ruszyc tylek choc raz
            z Krakowa i ruszyc w swiat...za wode
            siedzenie dzien i noc na forum to bicie glowa w mur...wiesz o ktorym murze pisze?
            • vicky17 Re: Toz napisalem wyzej, ku pokrzepieni serc.. 24.10.09, 23:54
              melord napisał:

> by ziscily sie nawet chore i niedorzeczne marzenia trzeba ruszyc tylek choc raz
              > z Krakowa i ruszyc w swiat...za wode

ale za woda nie ma forum i grupy wsparcia wlasnie a co taka maruda bez nich zrobismile
              • melord Re: Toz napisalem wyzej, ku pokrzepieni serc.. 25.10.09, 00:03
                inaczej stanie sie wiecznym marzycielem....a moze juz jest??
            • marouder.eu Re: Toz napisalem wyzej, ku pokrzepieni serc.. 25.10.09, 00:02
              Mialem male, 2 tygodniowe wakacje we wrzesniu, do wiosny mi wystarczy.
              • melord Re: Toz napisalem wyzej, ku pokrzepieni serc.. 25.10.09, 00:06
                marouder.eu napisał:

> Mialem male, 2 tygodniowe wakacje we wrzesniu, do wiosny mi wystarczy.
                >

za woda??...za wielka woda ma sie rozumiec
                • marouder.eu Re: Toz napisalem wyzej, ku pokrzepieni serc.. 25.10.09, 00:09
                  A na cholere? Pojechalem do moich znajomych, do Austri, niedaleko slowenskiej
                  granicy.
                  • melord Re: Toz napisalem wyzej, ku pokrzepieni serc.. 25.10.09, 00:21
                    marouder.eu napisał:

> A na cholere?

napisales...Nie da ci ojciec, nie da ci matka, co da ci Vicky, aparatka!
                    myslalem ,ze wlasne wrazenia opisujesz

you disappointed me
    • ariadna-enta Re: konik do bicia 25.10.09, 00:50
      hans oblał się pąsem i oczęta skromnie spuścił,że ma taką obrończynię
      jest cały w kwiatkach
      ze dziewczę urocze stanęła w obronie jego czci.))
      • melord Re: konik do bicia 25.10.09, 00:57
        czuje,ze sama mialas na to ochote i zostalas uprzedzona
        co sie odwlecze....nastepnym razem musisz reagowac szybciej
        • vicky17 Re: konik do bicia 25.10.09, 01:02
          melord napisał:

> czuje,ze sama mialas na to ochote i zostalas uprzedzona
          > co sie odwlecze....nastepnym razem musisz reagowac szybciej

no coz musi poszukac swego konia do bicia wlasniesmile
          ciekawam kto pierwszy z nich w barlog trzasnie,chyba adonis podkrakowski pojdzie
          jako wolontariusz pierszwy. ostatni chodzi sapac beton,kole 3amsmile way to gosmile
          • dana33 Re: konik do bicia 25.10.09, 01:04
            jak ty, patologiczna klamczucho, napiszesz kiedys jeden post, w ktorym nie
            bedzie klamstwa i chamstwa, to wtedy napewno trupem padne...

bozia z toba zrobila jakis niesamowity przekret, rochellinska... bo takiego typa
            jak ty, to jeszcze nigdy nie spotkalam...
            • haszszachmat _______jedynym dębem dla podskakujących kóz jest # 25.10.09, 10:51
              a nie żaden hans, który słuzy jako ^ wątków żydowskich.
              • hasznachszach Re: _______jedynym dębem dla podskakujących kóz j 25.10.09, 12:56
                haszszachmat napisał:

> a nie żaden hans, który słuzy jako ^ wątków żydowskich.

Nie, ty jestes zwyklym idiota, ktory wlazi z brudnymi buciorami do watkow w
                ktorych nie ma nic do powiedzenia.EOT
                • szach0 to dlaczego skasowałeś merytoryczny nast.post? 25.10.09, 13:14

aaaaaaaaa.......TW wylazło czy agent wpływu...Mosadu?
                  co?
                • hasz0 ______________co amsz do powiedzenia na ten temat? 25.10.09, 15:10
                  forum.gazeta.pl/forum/w,13,102031884,102055939,_odrzuccie_naruzucany_Wam_podzial_.html
            • g-48 Re: konik do bicia 25.10.09, 13:11
              jak ty, patologiczna klamczucho, napiszesz kiedys jeden post, w
              ktorym nie
              > bedzie klamstwa i chamstwa, to wtedy napewno trupem padne...
              To znaczy zes juz trupem jest a te posty piszesz z zaswiatow?!
              bozia z toba zrobila jakis niesamowity przekret, rochellinska... bo
              takiego typ
              > a
              > jak ty, to jeszcze nigdy nie spotkalam...
              Roznych Zydow spotkalem ale Dana takiej jak ty to ze swieczka szukac.
              Chamka klasse 1a.Arogancka klasse 1a.Durna klasse 1a.Itd!
    • andrewleonard nie bijcie semickiego konia.... 25.10.09, 16:14
      ..... bo to parchata, słabowita chabeta ktora padnąć może w piach pustyni
      BW. ha,ha,ha,ha,ha
    • andrewleonard jak to przyjemni byc jednakowo nienawidzonym.... 25.10.09, 16:18
      ..... przez dziwki arabskie, dziwki żydowskie, żygolubow , antysemoli,
      pederastow, lewakow, atoli i nnych insektow. Ja rownież was
      kocham .ha,ha,ha,ha,ha,ha,hoje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka